Portugália, Santarém
A Monte Safira egy prémium gyártó és exportőr, amely magas színvonalú portugál termékekre specializálódott, különösen nyers olívaolajra és hagyományos húsárukra. Portugáliában található, a Monte Safira elkötelezett az autentikus termékek előállítása iránt, időtlen módszereket alkalmazva, hogy kielégítse azokat a fogyasztókat, akik a hazájuk ízeit keresik. A cég termékkínálata magában foglalja az e...
Portfólió (14)
Olaszország, Mesoraca
...A nyers sonka egy tipikus olasz felvágott, amelyet a sertés combjának száraz sózásával készítenek, különösen olyan állatokból, amelyek körülbelül 130 kg súlyt értek el. A húst gondosan, kézzel masszírozzák, formára vágják, majd a régi receptünk szerint fűszerezik. A sonka szárítási időszaka meghaladja a 180 napot, és ez a legkényesebb fázis, amely meghatározza a termék ízét. Kategória: Calabrese felvágottak SÚLY: 500/550g Súly: 0,550 kg ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)
Franciaország, Castelnaudary
...Sertéshús és zsír, sertésmáj 34%, TOJÁS, só, bors, fűszerek. Húsok származási helye: Franciaország. SZAKÁCS TANÁCSA: Frissen tálalja kenyérrel, savanyúsággal és egy kis jó borral… Nálunk az ünnepi étkezés a nyers zöldségekkel és pástétomokkal jár! A legismertebb természetesen az, amit most meg fog kóstolni: A MAJONNA PÁSTÉTOM! Kis tanács: tartsa hűvösen! Mindig a legjobb társ lesz egy váratlan aperitifhez, piknikhez, egy 4 órás kenyérszelethez, vagy egy tévézős vacsorához… Végül ne felejtse el tálalni a legjobb barátjával, a ropogós savanyúsággal.
Portfólió (37)
Spanyolország, Toral De Los Vados-León-España
Cégünk, a Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. egy családi vállalkozás, amely maximálisan ügyel termékeink minőségére, és szeretetteljes, kézműves módon készítjük el őket, követve őseink hagyományait. Tiszteletben tartjuk a minőségi előírásokat és a kritikus pontok elemzésének és ellenőrzésének rendszerét (APPCC), amely garantálja a fogyasztók számára a legmagasabb minőséget. Kézműves előállítá...
Portfólió (4)
Spanyolország, Zaragoza
...Érdeklik a sertés hátsó lábai? Mi a sertés lábainak és más, magas minőségű sertéshús darabok kereskedelmére specializálódtunk.
Portfólió (10)
Egyesült Királyság, Cumbria
...A Nagykereskedelmi Fagyasztott Sertés Elülső Lábak, azaz Sertés Lábak nagyon ízletesek és táplálóak. Ezeket a Chamorro vagy csülök ízületének leválasztásával nyerik, és köröm nélkül készülnek. A sertés testének elülső negyedéhez tartoznak, és tartalmazzák az összes izomhúst, amely ebben a részben elérhető. A Fagyasztott Sertés Lábak magas zsírtartalommal és fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint magas kalóriatartalmúak. 17% nyers fehérjét és 18% nyers zsírt tartalmaznak. A termék a nemzetközi normák szerint készül, ahol a farm forrása minden csomagoláson azonosítva van.
Portfólió (8)
Franciaország, Malataverne
....Hozzávalók a tészta hozzávalói búzaliszt, durum búzadara, tojás (11,7% a késztermékben), víz. a töltelék hozzávalói zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, só) hús előkészítmény (marhahús, sertéshús, só, búzaliszt, nyers sonka ízesítők (3% a késztermékben) (sertéshús, só, fűszerek), pálmaolaj, burgonyapehely, savó, só, ízesítők, fűszerek és tartósítószer szorbinsav. Tartalmazhat dióféléket és szóját.
Portfólió (188)
Olaszország, Langhirano
...Mint a nagy nyers sonkák szakértői, kiválasztottuk azt is, amit szerintünk a legjobb San Daniele sonka. A Friuli egy szűk területén készül, jellegzetes hosszúkás formájáról és a lábnyom jelenlétéről ismert. Csak Olaszországban született és nevelt sertések húsából, valamint tengeri sóból készül, amelyből bőségesebb mennyiséget használnak, mint a Parmánál, így markánsabb ízt ad neki. Érlelés: 14/18 hónap Átlagos súly: kg. 9.5/11.5 Darabok száma: 2...
Portfólió (3)
Spanyolország, Quart
...A sertés legközelebbi része a fejhez. Zsírszegény résznek számít, és ideális egészben sütni fűszerekkel és sertészsírral, hogy ropogós és ízletes kéreg képződjön. Nagyon jól kell megsütni, hogy belül ne maradjon nyers. Sütés után hagyni kell kihűlni, mielőtt felvágnánk, hogy ne törjön apró darabokra, és tökéletes legyen a tálalás. Ajánlott fagyasztás nélkül sütni. Mint minden termékünknél, allergéneket nem tartalmaz, és csak természetes összetevőket.
Portfólió (9)
Németország, Breisach
... elnyomja a sonka lágy-édes aromáját. Kis csíkokra vagy kockákra vágva csodálatos aromáját a tésztákban, gnocchiban, palacsintákban vagy zöldség- és bablevesekben bontakoztatja ki. Gyártó: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Olaszország. Légszáraz nyers sonka sertésből. Összetevők: sertéshús, tengeri só. Hűtve +1°C-tól +10°C-ig tárolandó. Termék Olaszországból. IT-99-L-CE...
Portfólió (4)
Bulgária, Sofia
Zárt ciklusú hústermelő vagyunk. Sertésfarmjaink, vágóhidunk és húsfeldolgozó üzemünk van. Portfóliónk félkész, nyers szárított, főtt, füstölt, nyers sózott, fagyasztott és hűtött sertéshús, borjúhús, marhahús és bivalyhús termékeket tartalmaz.
Franciaország, Amancy
... lépésre. Az alapja a legjobb alapanyagok, kizárólag francia húsok. A legízletesebb, kevésbé zsíros sertéshús darabok, vállak, sonkák, hasaaljak... Nem adva vissza azt a vizet, ami megduzzasztja a mérlegeket! „Házilag” készült fűszerezések, amelyek a savoyai fűszerek és aromák illatát árasztják, nyers formában. Természetes bélbe töltés és természetesen kézi kötözés. Hosszú pácolás, kézműves füstölés a földjeink fáival és fűszernövényeivel, hagyományos szárítás a száraz kolbászaink, virslijeink, chipolataink, merguez-ünk számára... Online és közvetlen értékesítés!
Olaszország, Bene Vagienna
Sertéshús vágása és feldolgozása Főtt és nyers felvágottak gyártása...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play