Bulgária, Rakovski
...Nyers füstölt kacsamell, vákuumcsomagolás - Nyers füstölt kacsamell, vákuumcsomagolás Hozzávalók: kacsamell, tartósítószer: nitrát só; fűszer: fehér bors. Származás: Bulgária. Közvetlen fogyasztásra szánt termék. Tárolási hőmérséklet: 0 °C-tól 4 °C-ig. Ár: 11,50 €...
Portfólió (10)
Franciaország, Hagetmau
A LE GRENIER DES GASTRONOMES egy Landaise vállalat, amely a kacsahús előállítására és forgalmazására specializálódott. A modern termelőhely rendelkezik európai engedéllyel és a Délnyugat kacsamájas tanúsítvánnyal. Így a LE GRENIER DES GASTRONOMES nyers kacsamájat, kacsamell filét, szárított és füstölt kacsamellet, kacsakonfitot, kacsazsírt, félig főtt kacsamájat és konzerv kacsamájat állít elő. A LE GRENIER DES GASTRONOMES elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon.
Franciaország, Sigoules
Kacsa hús feldolgozása Kacsa kolbász választék Sült Szárított és füstölt kacsamell Gyomrok Foie gras-szal töltött kacsamell Nyers választék...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play