Spanyolország, Cuarte De Huerva
...A José Lou egyik fő terméke az „Empeltre” fajtájú fekete oliva, amely Aragónia déli részéről (Spanyolország) származik. Éppen ezért José Lou hozzá akarta adni a hozzáadott értéket az egyik legkarakteresebb termékéhez, és bemutatni egy olyan elkészítés keretében, amely extra szűz olívaolaj felhasználását igényli. Egy ízletes, finom állagú, 100%-ban természetes pástétom, adalékanyagok és...
Portfólió (10)
Franciaország, Mandelieu
...A François Roméo zöldolaj-püréje már nem igényel bizonyítást. Elengedhetetlen termék, a zöldolaj-püré egyszerű és hatékony. Gyakran összekeverik a tapenádával, de a különbség valójában létezik: a zöldolaj-püré az olajbogyó pépe, amelyet nem kevernek össze kapribogyóval vagy szardíniával, ahogyan azt a tapenád esetében teszik. Nettó súly: 0,180 KG Űrtartalom: 0,180 KG...
Portfólió (45)
Olaszország, Palagonia
...Hozzávalók: (Repce, répa, paprika, olajbogyó, articsóka, vegyes zöldségek változó arányban) 65%, napraforgóolaj 35%, só, (chili pehely, fokhagyma, petrezselyem, paprika). Citromsav, aszkorbinsav. Tartályok: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfólió (55)
Olaszország, Acicastello
...Kiváló minőségű, hagyományos módon, vegyszerek nélkül termesztett termékek, szicíliai extra szűz olívaolajjal ízesítve. Kínálhatunk olajban eltett konzervtermékeket, mint például: pachinói koktélparadicsom, articsóka, padlizsán, fekete olajbogyó, articsóka pástétom, fekete olajbogyó pástétom, paprika.
Portfólió (10)
Görögország, Heraklion
Örömmel mutatjuk be új projektünket, a MULTI STORES-t. Egy új piactér mindenki számára (B2C). Bármely termék kérésre elérhető B2B kereskedelemhez.
Portfólió (4)
Spanyolország, Cadrete-Zaragoza
...Kézműves vállalkozás, amely élelmiszerek, például extra szűz olívaolaj, olajbogyó, lekvárok és "Gourmet Minőség" pástétom előállításával foglalkozik, nagy hangsúlyt fektetve a területre, az éghajlatra és Aragónia (Spanyolország) gyökereire, hogy a természet által kínált legjobb ízeket és egészségügyi előnyöket nyerjük ki. A fenntarthatóság és az ökológiai mezőgazdaság a legnagyobb aggodalmunk...
Portfólió (10)
Olaszország, Ventimiglia Di Sicilia
... és helyi fajta, amely hozzájárul a termék magasabb minőségéhez), a CCPB által tanúsítva, palackokban és dobozokban, fekete/zöld olívabogyó pástétom, természetes citrom, chili, rozmaring, bazsalikom és fokhagyma ízesített olaj; asztali olívabogyók. Termékeinket magas minőségi és élelmiszer-higiéniai szabványok szerint állítjuk elő és palackozzuk. Az olívabogyók előkészítésének minden fázisát, a...
Portfólió (2)
Spanyolország, Cadrete
...Kézműves vállalkozás, amely élelmiszerek, például extra szűz olívaolaj, olajbogyó, lekvárok és "Gourmet Minőség" pástétom előállításával foglalkozik, nagy hangsúlyt fektetve a területre, az éghajlatra és Aragónia (Spanyolország) gyökereire, hogy a természet által kínált legjobb ízeket és egészségügyi előnyöket nyerjük ki. A fenntarthatóság és az ökológiai mezőgazdaság a legnagyobb aggodalmunk. Az...
Portfólió (5)
Spanyolország, Zaragoza
A legjobb spanyol olívákat (Aragónból és Spanyolország déli részéből) választjuk ki, hogy garantáljuk a maximális minőségű olívákat. A José Lou termékcsaládot egy széles választékú savanyúság egészíti ki, hogy cégünket az olívák és savanyúságok beszállítójaként és forgalmazójaként elismertté tegyük. Mindig különbözőek. A José Lou fiai az idő kamrájában őrzik a hagyomány ízét, és megnyitják az ajtót az új, olívából készült gourmet alkotások előtt: olíva pástétom és olíva lekvár.
Olaszország, Città Di Castello
...szarvasgombás vaj, szarvasgombás rizottó, szarvasgombás tészta, szarvasgombás püré, fekete olajbogyó pástétom, csípős szósz, paradicsom szarvasgombával vagy gombával. Szárított szarvasgombák üvegben is kaphatók. Az éttermek számára kiváló vargányák és fagyasztott szarvasgombák állnak rendelkezésre. Umbri és toszkán borok. 1990 óta a Tartufi Bianconi szarvasgombás specialitásokat és szarvasgombás...
Portfólió (2)
... trágyázás a köztes sorközökben termesztett takarmánybabbal, valamint a Biológiai Gazdálkodás keretein belül előírt csökkentett kezelések képezik innovatív munkánk alapját. Az előállított termékek: Bor, Extra Szűz Olívaolaj, Méz, Narancs, Citrom és Mandarinh lekvár, Szárított paradicsom, articsóka, fekete és zöld olajbogyó pástétom, Oregánó, rozmaring, citrom, narancs és fokhagyma alapú öntetek extra szűz olívaolajjal. A Montalbano Mezőgazdasági Vállalat generációk óta jelen van egy nagy potenciállal rendelkező területen.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play