Olaszország, Imperia
...Calvi Extra Szűz Olívaolaj Olasz Arany Must 250 ml – a legjobb Taggiasca olívákból, tökéletesen válogatva és préselve. Extra szűz olívaolaj Olasz olaj, 100% Taggiasca olíva – Hidegen sajtolt Az Extra Szűz “Mosto Oro” a legjobb minőségű “Taggiasca” olívák válogatásának eredménye, amely a Nyugat-Ligúria tipikus fajtája, ősszel, februárig – márciusig szüretelve. Az olajat kézzel szüretelt olívákból...
Portfólió (44)
Olaszország, Orbassano
...A napraforgó formájú ravioli, gorgonzolával és dióval töltve, egy kulináris remekmű, amely megtestesíti az olasz konyha eleganciáját és kifinomultságát. A finom tojásos tészta egy krémes és ízletes tölteléket ölel körül, ahol a gorgonzola, merész és aromás jegyeivel, harmonikusan egyesül a ropogós és kerek ízű apróra vágott dióval.
Portfólió (57)
Franciaország, Marseille
Olaszország, Biancavilla
...Egy 5 kg-os vödrös zöld olívabogyó, sós, préselt, bio. Egy kihagyhatatlan ajánlat, lenyűgöző áron. A Cuscunà termékek garanciájával és minőségével. Valójában a mi vállalatunk a termékeket a termesztéstől a kézi betakarításig követi. Az általunk termelt olíva a "Nocellara Etnea", az olasz olívabogyók egyik legjobb fajtája!
Portfólió (8)
Franciaország, Sainte Florine
...Vegye a napot, a tengert, a mediterrán éghajlatot, egy lélegzetelállító tájat és az olasz vidámságot. Hagyja mindezt egy parasztra, és íme, mi sül ki belőle. A Casa Di Cecco extra szűz olívaolajjal grillezett zöldségek és zöldségek, semmi más, csak egyszerűség, jóság és természetesség. Kézzel válogatva és előkészítve, mert szenvedéllyel és a földünk iránti tisztelettel termesztették, és...
Portfólió (9)
Olaszország, Casoria
...Gaeta olívák, magozott olasz Gaeta típusú olívák, óriási olasz zöld olívák, papaccelle (paprikák) 5 kg-os vödrökben. Scarole, friarielli, padlizsán és articsóka olajban 1 kg-os üvegekben, töltéshez vagy előételekhez tökéletesek.
Portfólió (7)
Franciaország, Oraison
...A Paschetta Henry Malom széles választékot kínál kiváló minőségű olajokból. Valójában 1922 óta cégünk olívaolajat termel és gyárt, figyelembe véve a fenntartható mezőgazdaságot, miközben megőrizzük a hagyományos technikákat. Az olívabogyók kézi szüretelése történik manuális és pneumatikus fésűkkel, hogy megőrizzük az olívabogyók minőségét. Ezt követően a gyümölcsöt egy egyszerű mechanikai...
Portfólió (9)
Olaszország, Roma
... ismeretének terjesztése mellett Olaszországban, borbemutató eseményeket szervezve az olasz sommelier körök fő helyszínein. Kostas Linardos, az Ellenikà alapítója, gyakran megjelenik a slow food környezetében, és bemutatott néhány görög bort az EAT PARADE című műsorban a Rai 2-n. A görög termékek kiválasztása kizárólag a kiválóságokra összpontosít, és Kostas személyesen követi a termelőket (néha...
... olívaolajat a saját sajtolónkban állítjuk elő, amelyet kifejezetten azért hoztunk létre, hogy a fogyasztónak egy rövid ellátási láncból származó, valóban helyi terméket kínáljunk. Az egyetlen célunk, hogy az olívabogyók betakarításától a hideg sajtolásig egy kiváló és abszolút minőségű terméket állítsunk elő. Főként azokhoz a fogyasztókhoz fordulunk, akik az életminőségükre figyelnek, és az...
Olaszország, Scafati
... alkalmazásával. Az alábbi termékválaszték, amely mind a HoReCa, mind a delikát üzletek számára elérhető, folyamatosan frissül új különlegességekkel, hogy széles választékot kínáljunk ügyfeleinknek, megfelelve specifikus piaci igényeiknek: - Kézműves száraz tészta - Grillezett és savanyított zöldségek (bio gazdálkodásból is) - Monferrato és Campania régió vörösborai - Mozzarella és ricotta sajt (bivaly- vagy tehéntejből) - Felvágottak (sonka, szalámi, speck, bacon, ízesített változatok is) - Olívabogyók és olívaolaj - Kapribogyó - Finom kekszek (bio termelésből is)...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play