Olaszország, Radicofani
... után a ricottát gyorsan lehűtő kamrába helyezik, hogy a hőmérsékletet 2 °C-ra csökkentsék. Kiváló önmagában, vagy ízletes csokoládé, cukor vagy rum hozzáadásával. A konyhában felhasználható ízletes édességek vagy piték készítésére, de ínycsiklandó sós ételekhez is, mint például ricottával és spenóttal töltött ravioli és cannelloni. Kapható 0,150 kg-os termoszalaggal lezárt tálcában, fix súlyban.
Portfólió (48)
Olaszország, Moio Della Civitella
...A tartósítószer-mentes lekvárok olyan édességek, amelyeket gyümölcsből és cukorból készítenek, de kémiai vagy mesterséges tartósítószerek hozzáadása nélkül. Ezekben a lekvárokban a termék megőrzése kizárólag természetes módszerekkel történik, mint például a cukor használata, a gyümölcs megfelelő főzése, és a higiéniai normák betartása a készítés és csomagolás során. A termék sterilizálása, amely...
Portfólió (16)
Olaszország, Cordenons
Olaszország, Bronte
...Modica Csokoládé Mogyoróval és Mandulával - kakaópaszta 50%, cukor, mogyoró 5%, mandula 5%.
Portfólió (56)
Olaszország, Acerra
...Gluténmentes mogyorókrém, amely ideális a kávé, édességek, joghurt és fagylalt ízesítésére és díszítésére. Használat előtt felrázandó. ÖSSZETEVŐK: cukor, növényi olaj (napraforgó, pálma), mogyoró (8%), zsírszegény tejpor, 10-12% kakaóvajtartalmú kakaó, laktóz, emulgeáló: szójalecitin, aroma, természetes vanília aroma, antioxidáns: rozmaring kivonat. Nyomokban más dióféléket tartalmazhat.
Portfólió (61)
Olaszország, Lauro
...Jó minőségű, apróra vágott mandulából készült, aranybarna, ropogós cukorral bevont manduladarabkák rendkívüli ízélményt nyújtanak. Ideális sütemények és torták díszítésére, valamint joghurtok, zabkásák és fagyik gazdagítására. Ez a termék kiemelkedő a cukrásziparban és a kézműves műhelyekben, amely hangsúlyozza minden elkészített étel ízét. A mandulákra jellemző magas kalcium-, magnézium- és foszfortartalom miatt ez a manduladarabkák remek táplálkozási választás is (természetesen, a cukor bevonat miatt, érdemes mértékkel fogyasztani).
Portfólió (10)
Olaszország, Giarre
...30 ízű szicíliai kézműves granita előállítása, hagyományos módszerrel, csak víz, cukor és gyümölcs felhasználásával, nincs sűrítőanyag vagy színezék, csak friss helyi gyümölcs, már elkészítve és használatra kész, 1 éves eltarthatósággal tárolható. Terjesztés egész Európában, beleértve az Egyesült Királyságot és Svájcot.
Portfólió (4)
Olaszország, Castel D'azzano
...és még a felnőttek sem tudnak nekik ellenállni! Kiváló minőségű tejcsokoládé (kakaó: minimum 31%) Cukor, kakaóvaj, tejpor, kakaótömeg, emulgeáló: szójalecitin, aromák. Dióféléket tartalmazhat. Gluténmentes.
Portfólió (1)
Olaszország, Novi Ligure
Édességipar. Csokoládégyártás. Csokoládétojások. Nálunk a csokoládé feldolgozása szeretettel és figyelemmel történik, a hagyomány és a minőség tiszteletben tartásával, és mindenféle csokoládéra vonatkozik, a tejcsokoládétól a keserűcsokoládén át a fehér vagy mogyorós csokoládéig. A Gambarotta Kft. harmadik fél megbízásából is végzi a feldolgozásokat: kakaópor, keserűcsokoládé, gianduiotti, csokoládés nugát, csokoládé, csokoládéval bevont cukorkák, mogyorós csokoládé, kenhető csokoládé, édességek és cukor, csokoládétáblák és csokoládétojások.
... hozzávalókkal, a hagyományoknak megfelelően. Időmérhetetlen idők óta a scorzetta a bernaldai hagyományos édességek közé tartozik, a Matera megyében található város, amely gazdag történelemmel, hagyományokkal és a Lucania turisztikai célpontja. A bernaldai scorzetta receptje az egyik legfinomabb és legősibb, és néhány egyszerű hozzávalóból áll, mint a tojásfehérje, a cukor és a mandula. Látogass el...