Olaszország, Forlì
... sokoldalúságuk, organoleptikus tulajdonságaik és jótékony hatásaik miatt. Ezek az apró, sötét magok az olajos magvak kategóriájába tartoznak, és számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek valódi szuperélelmiszerré teszik őket. Tehát hasznosak a kalóriaszegény diétákban is, fogyasztásuk elősegíti a teltségérzetet, csökkenti a zsírok felszívódását, és segít szabályozni a vércukorszintet.
Portfólió (50)
...tésztakészítésben, valamint péksütemények gyártásában is felhasználják. Más gluténmentes lisztekkel keverve a tésztákat rugalmasabbá és könnyebben kezelhetővé teszi. Tápláló élelmiszer, gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, alacsony zsírtartalmú és magas polifenol tartalmú, amelyek erős antioxidánsok. Az ILCAR által alkalmazott technológiai folyamatok, amelyek kizárólag mechanikai és hőkezeléseken alapulnak, a CHOCAR-t egy teljesen természetes élelmiszerré teszik, amely mentes mindenféle kémiai adalékanyagtól.
Portfólió (3)
Olaszország, Orsogna
Abruzzo-ban vagyunk, zöld régióban. Friss TARTUFOT kereskedésére specializálódtunk, a típus és minőség az évszaktól függően változik. Gondosan válogatott. A következő időkeretekkel biztosítunk trüffelt: • 24 óra Olaszországban (It) és Európában (EU) • 24 óra Észak-Amerikában és Kanadában • 36/48 óra Ázsiában • 48 óra Ausztráliában. Ezen kívül létrehoztunk egy gyártóüzemet, amely trüffel alapú term...
Portfólió (9)
{"CHI SIAMO":"KI VAGYUNK\nKis családi vállalkozás vagyunk, amely 1923-ban alakult: azóta elkötelezettek vagyunk, hogy ügyfeleinknek magas minőségű termékeket kínáljunk versenyképes árakon, személyre szabott vásárlási élményen keresztül, amely a tartós és gyümölcsöző kapcsolatok kialakítására törekszik. Kémiai termékek mellett széles és változatos lábápolási termékpalettát kínálunk.\n\nLA NOSTRA MI...
Olaszország, Padova
...Tipológia: Mogyorós kávékapszulák, amelyek a selymes ízüknek és ízletes aromájuknak köszönhetően széles körben népszerűek Olaszországban. Az összhatás valóban ízletes, mivel a mogyoró édesíti és kiemeli a kávé pörkölt jegyeit, anélkül, hogy a készítés során tönkretenné azt a végső habot, amely egy jó kávé igazi erőssége. Ezen kívül a mogyoró vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban (az úgynevezett „jó zsírok”) gazdag élelmiszer.
Portfólió (10)
Olaszország, Roma
...500 g-os tasakos azonnali kávékeverék A kávékeverék 70% kávé és 30% gabona, amely egy azonnali kávékeverék (robusta és arabica keveréke) árpával, rozsral, cikóriával és malátázott árpával. A javasolt adagolás 1,2g/1,5g 100ml vízhez. Ez egy szállodák számára készült termék, amelyet nagyon kedvelnek a reggeli során. A termék tartalmazhat élelmiszer-adalékanyagokat. GENETIKAILAG MÓDOSÍTOTT NÉLKÜL - HIDROGÉNÁLT ZSÍROK NÉLKÜL - MŰANYAG SZÍNEZŐK NÉLKÜL...
Portfólió (8)
Olaszország, Salerno
... kenőanyaggal vagy zsírral bevont mechanikai alkatrészek, fogaskerekek és féktárcsák víz, páratartalom és zsírok elleni védelmére. A viaszpapírt számos átalakító és rugalmas csomagolási alkalmazásban használják, és művészeti és kézműves projektekhez is felhasználható, különösen olajálló munkafelületek létrehozására és anyagok védelmére a projektek során. Standard alap súly: gsm 55 – gsm 65 – gsm 80 – gsm...
Portfólió (6)
Olaszország, Trento
...A praktikus kocka formátumban itt egy hasznos segítő a konyhában: a Bauer Soffritto fűszerkeverék. Gondosan válogatott zöldségek kombinációjából készült, monoszódium-glutamát és hidrogénezett zsírok hozzáadása nélkül. A Bauer titka a finom szószokhoz és más ízletes receptekhez. Kiváló ízt ad a receptjeidnek. Olvassz fel 1 Bauer Soffritto kockát (10 g) kevés olajban vagy vízben az edényben, így megkapod az alapot az ételek elkészítéséhez. Ezután folytasd a hús, hal, zöldség vagy szósz elkészítésével a kedvenc recepted szerint, figyelve az esetleges só szükségletet a főzés végén.
Portfólió (9)
Olaszország, Bronte
...Hozzávalók: cukor, pisztácia paszta 40% (pörkölt és finomított pisztácia, E141 klorofill, E100 kurkumin), növényi olajok és zsírok (pálma, pálmaolaj), olaj (napraforgó), zsírszegény tejpor, tejsavópor, emulgeáló (E322 szójalecitin), aromák (vanillin).
Portfólió (56)
Olaszország, Reggio Emilia
...növényi zsírok, növényi fehérjék, kakaó, kókusz és különféle élelmiszer-adalékanyagok. Összetevőink különböző élelmiszeripari és nem élelmiszeripari területeken találhatók meg, többek között: fagyasztott desszertek, péksütemények, édességipar, egészséges élelmiszerek, tésztagyártás, pékek, HO.RE.CA, húsipar és még sok más. Emellett keverési szolgáltatást is kínálunk, amely lehetővé teszi, hogy az...
Portfólió (5)
Olaszország, Viadana
Élelmiszer-, ipari és állattenyésztési zsírok és olajok - Stabilizált fehérjeporok Cogozzótól, stabilizálva a Concordia által...
Olaszország, Parma
Speciális növényi olajok és zsírok élelmiszer-, cukrászati, gyógyszeripari és ipari felhasználásra...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play