Olaszország, Salerno
A háború után Pasquale Battista Cetarában életre hív egy kis élelmiszeripari műhelyt, főként szardellákra specializálódva, amelyet szenvedéllyel és büszkeséggel vezetett az 1990-es évekig. A szardellák feldolgozása és Cetara közötti kapcsolat történelmi gyökerekkel bír, és ma, akárcsak régen, a hagyomány a Battista úr gyermekei által folytatódik. Az idő múlásával termékünk íze nem változott, ahogy...
Portfólió (8)
Olaszország, Salerno
... láda salernói szardíniát alakítanak át colatura di alici-vá. — a Fiordicosta-nál. Fedezd fel a tengeri hagyományaink ízeit, és hozd el az asztalodra a Costa autentikus kultúráját. Colatura di alici. Üvegben az új 100/250/500 és 1000 ml-es vonalban.
Portfólió (8)
Olaszország, Firenze
1994 óta a kalábriai föld hagyományos ízeit hozzuk el az asztalaitokra. Nemzetközi termékhálózatunkon keresztül hozzájárultunk a jó ételek kultúrájának fejlődéséhez mindenféle közönség számára, lerövidítve a kereskedelmi távolságokat egy firenzei elosztóplatform létrehozásával. Termékeink egy ősi gasztronómiai hagyomány tapasztalatából születnek, amelynek köszönhetően ma is ugyanazokat az ízeket...
Portfólió (1)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play