Olaszország, Forlì
...A sultanina mazsola egy tápanyagokban gazdag élelmiszer, amely számos jótékony hatással van az egész szervezetre. A sultanina mazsolát cukor, tartósítószerek vagy adalékanyagok hozzáadása nélkül csomagolják, hogy megőrizzék jellegzetes és markáns ízét. A sultanina mazsola kiváló snack vagy éhségűző falat, amely vegánok, vegetáriánusok és sportolók étrendjéhez is jól illeszkedik. A mazsola ideális...
Portfólió (50)
Olaszország, Pombia
...A fruktóz Sweet 77/30 a legjobb glükóz-fruktóz szirup a méhek tavaszi és nyári táplálásához. A egyszerű cukrok keverékéből készült, biztosítja a megfelelő táplálást és serkentést a gyűjtés hiányában. Teljes értékű takarmány méhek számára, kukoricából készült glükóz/fruktóz és invertált cukor alapú, vitaminokat, provitaminokat és aminosavakat tartalmaz. HASZNÁLAT: Tavasszal és rajzáskor akár...
Portfólió (200)
...Tüllbe csomagolva Hozzávalók: Puha búzaliszt '0' típus – Vaj – Mazsola – Mandula – Friss tojás (sárgája) – Cukor – Méz – Só – Élesztő – Ízesítők – Töltelék mandulapasztával.
Portfólió (8)
Olaszország, Cordenons
Olaszország, Vazzola
... oenológiai gyakorlatok végrehajtására szolgál, különösen a cukor dúsítására és a must összetevőinek megfelelő egyensúlyának fenntartására, hogy a bor jellegzetes tulajdonságai változatlanok maradjanak. Ezt a technikát különösen sikeresen alkalmazzák a vörös szőlő mustjával, mivel olyan bort állít elő, amely fokozott tannintartalommal és gazdagabb színnel rendelkezik. A folyamat végső szakaszaiban egy hatékony kaparós hőcserélőt használnak, amely csökkenti a koncentrátum hőmérsékletét egy optimális értékre, akár tárolásra, akár azonnali hozzáadásra a tömeghez.
Portfólió (9)
Olaszország, Brescia
...Ropogós olívaolajjal készült kenyerek, egy csipetnyi cukor hozzáadásával, ami finom és enyhén édes ízt kölcsönöz. Magas emészthetőség, a hosszú kelesztésnek és a lassú pörkölésnek köszönhetően. Ideális reggelire és uzsonnára.
Portfólió (10)
Olaszország, Lauro
...Jó minőségű, apróra vágott mandulából készült, aranybarna, ropogós cukorral bevont manduladarabkák rendkívüli ízélményt nyújtanak. Ideális sütemények és torták díszítésére, valamint joghurtok, zabkásák és fagyik gazdagítására. Ez a termék kiemelkedő a cukrásziparban és a kézműves műhelyekben, amely hangsúlyozza minden elkészített étel ízét. A mandulákra jellemző magas kalcium-, magnézium- és foszfortartalom miatt ez a manduladarabkák remek táplálkozási választás is (természetesen, a cukor bevonat miatt, érdemes mértékkel fogyasztani).
Portfólió (10)
Olaszország, Salzano
...Kézműves, rizsliszt, hajdinaliszt, rizskeményítő, kukoricakeményítő, cukor, tojás és vaj alapú kelt édesség, joghurt hozzáadásával. Puha és illatos, a muffinok tökéletesek egy vonzó reggelihez, a tízórai szünethez vagy a délutáni uzsonnához. Praktikus, 35 grammos egyadagos kiszerelésben kaphatók, ideálisak gyermekek és felnőttek számára, akik cöliákiában szenvednek. Más ízekben is elérhetők.
Portfólió (10)
Olaszország, Codognè
... üzemnek a lehetséges alkalmazásai a termék koncentrálása különböző százalékokban: · maximális cukor visszanyerés (akár 99%) · részleges visszanyerés (akár 60%) · színes anyag koncentrálása · savak és sók részleges vagy teljes elutasítása.
Portfólió (8)
Olaszország, Palagonia
Olaszország, Marcianise
...Hozzávalók: Víz, cukor, mezőgazdasági eredetű alkohol, zsírszegény tejpor, ízesítők, darabokra vágott baba. Darabokra vágott baba: búzaliszt (BUZA) "0" típus, tojás, növényi margarin, hidrogénezett zsírokat nem tartalmazó növényi olajok és zsírok (pálma- és napraforgóolaj), víz, savszabályozó E330, ízesítők, cukor, só, természetes élesztő. Nyomokban mogyorót tartalmazhat. Allergéneket tartalmaz. Térfogat: 17%...
Portfólió (2)
Olaszország, S.spirito Di Bari
...LEÍRÁS ÉRTÉKELÉSEK (0) Hozzávalók: FÜGE (28%) (aszalt füge, rizsliszt) – MÉZ – CUKOR – MANDULA (17%) – SZEZÁM – TOJÁSBEL – INULIN – MALTODEZTRIN – SZÓJALISZT – KUKORICAKEMÉNYÍTŐ – ÍZANYAG Tartalmazhat nyomokat: MOGYORÓ – DIOFÉLÉK – TEJ 1 SZELET – SZAVATOSSÁG 6 HÓNAP Tápérték 100g termékre vonatkozóan...
Portfólió (7)
Olaszország, SALZANO
... - 1 kg mandula; - 850 g cukor; - 250 ml víz. Ízlés szerint vaníliát vagy fahéjat is hozzáadhatunk. Gép méretei: 70x45x70 cm Csomagolás méretei: 80x60x95 cm Gép tömege: 23 kg Tömeg csomagolással: 27 kg Maximális termék főzési kapacitás: 2 kg Főzési idő maximális terhelés esetén: minimum 25 perc Névleges elektromos teljesítmény: 3400 W Névleges feszültség: 230 V Frekvencia: 50 Hz...
Portfólió (6)
Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Ketchup (paradicsomkoncentrátum 50%, víz, cukor, bor ecet, só, természetes aromák, sűrítőszerek: xantán és guar gumi), Nyári szarvasgomba 3% (Tuber aestivum Vitt.), só, aroma. Savanyúság: Tejsav E270. Minőségmegőrzési idő: 12 hónap. Felhasználási mód: Ideális húsok, hideg ételek, főtt húsok, saláták ízesítésére. Szenzoros jellemzők: Megjelenés: tömör krém Szín: piros Illat...
Portfólió (9)
Olaszország, Campobasso
... elkerülhető a pektin vagy cukor hozzáadása. A PBG tartály viszont lehetővé teszi bármilyen növényi élelmiszer sterilizálását, amennyiben megfelelő élelmiszer-tartályokban található; továbbá lehetővé teszi a főzést 100°C-ig gőzben, vízben vagy más folyadékokban. A BM50 EASY-D rendelkezik egy egységes tartállyal az élelmiszerek főzésére és sterilizálására. Érintőképernyős kezelőpanelt kínál intelligens vezérlési funkcióval, amely lehetővé teszi a berendezés ellenőrzését és a berendezéssel való interakciót bármikor és bárhol.
Olaszország, AVERSA
...Az Egyesült Államok hagyományos süteménye, amely sajt, tojás és cukor alapú, keksz alapra építve. A gluténmentes Cheesecake egy adagja a legmagasabb minőségű összetevőkből készül, garantálva a sima textúrát és a gazdag, lágy ízt. A ropogós gluténmentes keksz alap tökéletesen illeszkedik a krémsajt lágyaságához, felejthetetlen érzéki élményt nyújtva, tökéletes azok számára, akik praktikus formátumban keresnek egy ellenállhatatlan édességet.
Portfólió (6)
Olaszország, Catania
...0,75 l-es üvegpalackos bor. 6 palackos csomagolás. MANDULÁS INZOLIA BOR. Hozzávalók: Bor, cukor, természetes mandula aroma (2,5%). Szenzoros megjelenés: Átlátszó bor, világos sárga színnel. Édes, gyümölcsös ízvilággal rendelkezik, fehér bogyós gyümölcsök aromájával, erős keserű mandula illattal és ízzel. MANDULÁS NERO D'AVOLA. Hozzávalók: Bor, cukor, természetes mandula aroma (2,5%). Szenzoros...
...A név a Capone-ból származik, amely a szicíliai konyhákban akkoriban könnyen megtalálható volt bősége miatt. A capone-t paradicsommal és padlizsánnal tálalták. A múlt század elején az étel a népi kulináris hagyomány részévé vált, és a capone-t más zöldségekkel helyettesítették. A gondosan válogatott zöldségeket külön-külön sütik ki, majd egy különleges paradicsomszósszal főzik meg. Hozzávalók: 37% kockára vágott sült padlizsán, paradicsomszósz, napraforgóolaj, extra szűz olívaolaj, hagyma, zeller, olajbogyó, kapribogyó, cukor, természetes aromák, ecet.
Olaszország, Castel D'azzano
...és még a felnőttek sem tudnak nekik ellenállni! Kiváló minőségű tejcsokoládé (kakaó: minimum 31%) Cukor, kakaóvaj, tejpor, kakaótömeg, emulgeáló: szójalecitin, aromák. Dióféléket tartalmazhat. Gluténmentes.
Portfólió (1)
Olaszország, San Giorgio a Cremano
...Professzionális Karamellizáló Pisztoly Édességekhez Vagy Jégszobrok Formázásához, Állítható Lánggal, Az Eredeti És Elegáns Patisserie-hez. Leírás Professzionális Pisztoly Ideális Konyhai Használatra. Tökéletes A Cukor Gyors Karamellizálására Crème Brûlée-n, Ricotta Tortácskákon Vagy Jégszobrok Készítésénél, Stb. Töltési Autonómiája Körülbelül 45 Perctől 90 Percig Terjed (A Modelltől Függően). Piezoelektromos Gyújtórendszer Lángvédő Eszközzel. Állítható Láng. Újratölthető Gáz Karamellizáló Űrtartalom: 60 Ml...
Portfólió (1)
Olaszország, San Giorgio Delle Pertiche
... kifejlesztésében, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek. Rizs-, kukorica- és sok más gabonaféléből készült puffasztott termékek gyártói vagyunk, édes, sós és ízesített változatokban. Termékeink kiváló minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készülnek minden egyes fázisban, és 100%-ban természetes módon, gluténmentesen, cukor nélkül, alacsony sótartalommal, vegetáriánusok és vegánok számára is alkalmasak, és ami a legfontosabb, színezékek nélkül készülnek.
Olaszország, Trento
A Vedal már évek óta fontos szereplője az élelmiszer-nyersanyagok forgalmazásának, főként a cukor, só, dextróz, keményítők és származékok, tej és származékok, valamint élelmiszerlisztek értékesítésére specializálódva.
Olaszország, Maiolo
... - Cirkuszi attrakciók - Utcaszínházi művészek - Utánzók - Átalakulók - Karácsonyi Animációk és Előadások - Középkori Tornák és Animációk - Vidám Farsang - Témás Esték - Cukor - Fonott cukor - Popcorn - Lufiszobrok Kulcsrakész Animációkat és Előadásokat Kínálunk. Sportos Felfújható Eszközökkel Rendelkezünk, Mint: - Foci Biliárd - Szappanos Foci - Vízibicikli - Vízifoci - Vízibomba A Legmagasabb és...
...Kézműves főtt sonkák előállítása, a nyersanyag gondos kiválasztásával és a feldolgozásra fordított figyelemmel. Termékeink széles választékot kínálnak, kiváló ár-érték arányban. Hazai főtt sonka, cukor nélkül is, és mindegyik foszfátmentes, tejtermék-mentes, gluténmentes. Főtt sonka L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Cinta Senese Dop főtt sonka, párolt pulyka, Speckotto, Porchetta.
Portfólió (4)
Olaszország, Sala Baganza / Parma
HISSZÜK, HOGY KÖTELESSÉGÜNK ÉLELMISZEREKET TERMELNI AZ EMBEREK, AZ ÁLLATOK ÉS A KÖRNYEZET JÓLÉTE TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL, MÉG AZ ÁLLATI EREDETŰ TERMÉKEKET IS. -Nincs hozzáadott vegyszer (nincs tartósítószer, nitrát, cukor, kazein és tejmentes stb.) -Állatjólét -100% zöld energia, megújuló forrásokból származik -Zéró füst- vagy gőzkibocsátás a levegőbe -Extrém alacsony vízfogyasztás...
Olaszország, Monterosso Almo
Gyümölcsöt termelünk és dolgozunk fel a saját területünkről, extra lekvárokat készítve, legalább 65%-os tiszta gyümölcspürével, maximum 85%-ig. Főként őszibarackot termesztünk, amelyet szárított szicíliai birsalma lekvárrá alakítunk, üvegekben. Csak első osztályú gyümölcsből készült extra lekvárok gyártása. Termelésünk közvetlen tűzön történik, és különösen víz hozzáadása nélkül, csak gyümölcs, cukor és citromlé felhasználásával.
Portfólió (1)
Olaszország, Varese
A Varesina Caffè széles választékot kínál ügyfeleinek a kiváló minőségű és egyedi aromájú kávékból. A 1919-ben kezdődött hagyományt folytatva a pörkölő válogatott zöld kávékeverékeket és egyéb bártermékeket kínál. Az üzletben megtalálható nyers és pörkölt kávé, őrölt és koffeinmentes változatok is. Emellett prémium teák, csokoládék, édesítők, cukor és ajándéktárgyak is várják Önöket. A Varesina Caffè a Varese központjában várja Önöket.
Olaszország, Segrate
... Neutro Fruit Cream xs: sokoldalú semlegesítő mindenféle fagylalthoz, mono- és digliceridek nélkül, professzionális használatra Exellent Protein vit: termék, amely puhává teszi a fagylaltot professzionális és ipari használatra natural veggy: vegán fagylalt alap, az egyetlen prebiotikus és nutraceutikus fagylalt professzionális és magán használatra. zero: a szacharóz helyettesítő cukor, egyedi...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play