Olaszország, Villanterio
...Az utóbbi években a húsliszt előállítási ágazat folyamatos növekedést mutatott, a minőségi standardok javulását és egy olyan kínálat megvalósítását, amely ma már széles választékot tartalmaz a magas minőségű mono-protein húslisztből, többek között: nyúl; vaddisznó; szarvas; bárány. Az aktuális igényekhez alkalmazkodva, a vásárlói visszajelzések figyelembevételével és innovatív gyártási...
Portfólió (4)
Olaszország, Cerami
...Bárányainkat saját farmunkon neveljük, ahol szabadon legelhetnek, és táplálkozásuk, valamint jólétük kiemelkedő fontosságú számunkra. A legjobb szicíliai farmokból szerzünk be, és garantáljuk, hogy bárányaink természetes környezetben nevelkednek, legalább 20 napig érleljük őket a különleges puhaság érdekében, és teljesen megtisztítjuk a felesleges zsírtól és ezüstbőrtől, hogy konyhakész állapotban kínálhassuk. Élvezze prémium minőségű, fűvel táplált báránysteakeinket és -bordáinkat, bárány sütődarabjainkat és báránypörkölt vágásainkat, valamint bárányhamburgereinket és darált bárányhúst.
Olaszország, Maruggio
...nagyon jellegzetes Íz: Jó tanninok és struktúra, lágy és körülölelő Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.
Portfólió (8)
SARDÍNIÁBAN SZÜLETETT ÉS NEVELT BÁRÁNY ÉS MARHA HÚS SZÁLLÍTÓJA...
Olaszország, Torre De Passeri
Olasz ipari hústermelés - Bárány, Juh, Kecske, Arrosticini, Sertés, Felvágottak - Halal tanúsítás Olaszország...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play