Olaszország, Forlì
... levesek vagy főzelékek készítésére. Ez a gabona tápanyagokban gazdag, amelyek hasznosak a szervezet jólétéhez, mint például rostok, B-vitaminok és különböző ásványi anyagok (vas, kalcium, kálium, foszfor, magnézium, réz). A bio hántolt zabot főzés előtt folyó víz alatt meg kell mosni a lehetséges szennyeződések eltávolítása érdekében, majd legalább 12 órán át áztatni kell. Ezt követően főzhető, vagy saláták és köretek hozzávalójaként használható, de különösen alkalmas kekszek, kenyerek, sós és édes torták készítésére.
Portfólió (50)
Olaszország, Moio Della Civitella
... a főzés és a forró töltés révén történik légmentesen zárt tartályokba, hozzájárul a baktériumok és penészek fejlődésének megelőzéséhez, lehetővé téve a biztonságos tárolást még hozzáadott tartósítószerek nélkül is.
Portfólió (16)
Olaszország, Calatafimi Segesta
...Sokoldalú olaj. Ideális a ételek minőségének kiemelésére és értékesítésére, akár főzés közben, akár nyersen hozzáadva, ahol különösen kiemelkedő. Kiváló párolt zöldségekkel, sült húsokkal, sütőben készült hallal, sós pitékkel, tökéletes saláták öntetében, a pinzimonio elkészítésében és a grillezett zöldségeken.
Portfólió (3)
Olaszország, Trento
... ml vízben, és forrald pár percig. A kocka a főzés során, a kívánt mennyiségben is hozzáadható az ételekhez, hogy gazdagítsa és kiemelje a levesek, minestrone, főtt zöldségek, szószok, raguk, húsok, rizottók, tojások stb. ízét.
Portfólió (9)
Olaszország, Altamura
...így megőrizve a tápanyagértékeket és a főzés során a tészta állagát. Friss és száraz tésztát, bio és hagyományos változatokat készítünk, Farro dicoccum, Senatore Cappelli durum búzából, teljes kiőrlésű, dehidratált és természetes termékekkel ízesítve. Termékeink jelen vannak az olasz piacon a nagykereskedelemtől a kiskereskedelemig, valamint a külföldi piacon, elsősorban Spanyolországban, Portugáliában, Németországban, Angliában, Kanadában, Brazíliában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban.
Olaszország, Sammichele Di Bari
...hogy durva, porózus és rugalmas tésztát kapjunk, amely kiválóan megtartja a főzés során és a legjobban megőrzi a fűszereket. A péksütemények (Taralli és más formák) magas minőségű természetes összetevők felhasználásával készülnek, és egy innovatív gyártási folyamat révén ízt és illatot adnak a tarallónak. A cég IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO tanúsítvánnyal rendelkezik.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play