Olaszország, Corigliano Calabro
...Tanúsított ökológiai hal. Európai tengeri sügér (branzino), Dicentrarchus labrax.
Portfólió (1)
Olaszország, Forlì
... főzési mód egyszerűsége és gyorsasága miatt, de még mindig gazdag rostokban, ásványi anyagokban és vitaminokban. Nincs szükség áztatásra: elegendő, ha folyó víz alatt leöblítjük, hogy eltávolítsuk az esetleges szennyeződéseket, majd vízben (arány: egy rész gabona, két rész víz) főzzük körülbelül 30-40 percig. A főzés befejezése után ajánlott tíz percet várni, mielőtt fűszerezzük, hogy jól felszívja a vizet. Párolva vagy pirítva is elkészíthető. Fő összetevőként is felhasználható salátákban, köretekben, vagy ízletes hal- és zöldségételek készítéséhez.
Portfólió (50)
... jegyekkel BOCCA: Érezhető egy bizonyos fanyar íz, de szinte észrevehetetlen, kiváló gyümölcsösséggel CIBO: Minden hal alapú étel, levesek, tészta- és rizs ételek, fehér húsok GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Portfólió (2)
Olaszország, Milano
...Olaszországban az Andalúziából származó alacsony savtartalmú extra szűz olívaolajat terjesztjük, míg külföldön olyan országokba exportálunk, mint Spanyolország, Csehország, Nagy-Britannia, Portugália, a DIBELLO márkánk alatt. 2022. január 1-jén megnyitottuk a Pioltello (MI), 1° Maggio, 39 szám alatti székhelyünket, ahol DIBELLO márkájú extra szűz olívaolajat és bio extra szűz olívaolajat palackozunk.
Olaszország, Zelo Buon Persico
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre