... főzési mód egyszerűsége és gyorsasága miatt, de még mindig gazdag rostokban, ásványi anyagokban és vitaminokban. Nincs szükség áztatásra: elegendő, ha folyó víz alatt leöblítjük, hogy eltávolítsuk az esetleges szennyeződéseket, majd vízben (arány: egy rész gabona, két rész víz) főzzük körülbelül 30-40 percig. A főzés befejezése után ajánlott tíz percet várni, mielőtt fűszerezzük, hogy jól felszívja a vizet. Párolva vagy pirítva is elkészíthető. Fő összetevőként is felhasználható salátákban, köretekben, vagy ízletes hal- és zöldségételek készítéséhez.
... jegyekkel
BOCCA: Érezhető egy bizonyos fanyar íz, de szinte észrevehetetlen, kiváló gyümölcsösséggel
CIBO: Minden hal alapú étel, levesek, tészta- és rizs ételek, fehér húsok
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
...Olaszországban az Andalúziából származó alacsony savtartalmú extra szűz olívaolajat terjesztjük, míg külföldön olyan országokba exportálunk, mint Spanyolország, Csehország, Nagy-Britannia, Portugália, a DIBELLO márkánk alatt.
2022. január 1-jén megnyitottuk a Pioltello (MI), 1° Maggio, 39 szám alatti székhelyünket, ahol DIBELLO márkájú extra szűz olívaolajat és bio extra szűz olívaolajat palackozunk.