Olaszország, Cordenons
...A kender termesztése és jellemzői. A "HempStevia" előállításához használt Sativa kender a Carmagnola fajtából származik, amely mentes a nehézfémek és peszticidek maradványaitól. A termesztés során biológiai típusú technikákat és módszereket alkalmaztak (nincsenek vegyi trágyák és gyomirtók). A termesztés teljes mértékben kézi munkával történt, figyelembe véve az e növényfajta termesztésével járó...
Portfólió (9)
Olaszország, Forlì
... élelmiszere. Ma a fehér kukoricadara széles körben elismert a konyhában való sokoldalúsága és a jólétre, valamint az egészségre gyakorolt számos előnye miatt. A Bio Gluténmentes Fehér Kukoricadara egyik megkülönböztető jellemzője a magas rosttartalma. Ezenkívül a fehér kukoricadara természeténél fogva gluténmentes, ami alkalmassá teszi azokat, akik gluténmentes diétát követnek vagy élelmiszer-intoleranciájuk van. Felhasználható kenyér, torták, sütik, palacsinták, polenta és sok más étel elkészítésére.
Portfólió (50)
... a növényi tónusokat. A Coratina olívaolajat az ízek és aromák miatt érdemes megkóstolni és értékelni, amelyek egyediek és megkülönböztethetők. Sok étel jól illik ehhez a fontos és határozott ízű olajhoz. A konyhában ajánlott zöldségek és grillezett húsok, vargányák, valamint vegyes hüvelyes levesek, salátához való paradicsom és különösen a szezonális sajtok ízesítésére. A Coratina olaj a legmagasabb oleinsavtartalommal büszkélkedhet, amely ellensúlyozza a rossz koleszterint.
Portfólió (6)
Olaszország, Torino
... rendelkezik. Az élelmiszeripari eperpor helyettesítheti a mesterséges aromákat, színezékeket és édesítőszereket, valamint természetes eper ízt és színt adhat a termékekhez. Biológiai és hagyományos por formájában is elérhető, eperporunk más aromákkal keveredik, miközben kiemeli a végtermékek színét. Ezenkívül alkalmas különböző termékekhez való hozzáadásra, mint például torták, cukorkák, csokoládék, fagylaltok, turmixok és italformulák.
Portfólió (10)
Olaszország, Milano
...A SNACK vonalban kizárólag saját termesztésű zöldségeket használunk, amelyeket szakértőink ellenőriznek és figyelemmel kísérnek, garantálva ezzel egy EGÉSZSÉGES terméket, amelyet a biológiai-elvek tiszteletben tartásával termesztettek. Minden zöldségünket a megfelelő érési időszakban szüreteljük, majd azonnal dehidratáljuk; így megőrzik a friss zöldségek összes organoleptikus tulajdonságát. Egy...
Olaszország, Santa Ninfa
...Biológiai fűszerek ízesített EXTRA VIRGIN OLÍVAOLAJ alapján. Intenzív, friss és kiegyensúlyozott íz, amely Szicíliára és annak erőteljes ízeire emlékeztet. Tökéletes bármilyen étel ízesítésére, sokoldalú a konyhában!
Portfólió (4)
Olaszország, Salerno
ANALÍZIS? KÉMIAI? ÉS? BIOLÓGIAI? MINTÁZÁS? ÉS? ANALÍZIS (Légkörbe kibocsátások Szennyvizek és ivóvizek - Aszfalt HIGIÉNIA? ÉTEL (HACCP rendszer FIZIKAI? MÉRÉSEK (Zajzónák Vibrációk - Mikroklíma MUNKAVÉDELMI? BIZTONSÁG (Kockázatértékelés Tűzvédelmi - C.P.I KÉPZÉSI TANFOLYAMOK (RLS - RSPP - ASPP TANÚSÍTVÁNYOK (ISO 9000 - UNI?EN?ISO?14001 3 Via S. Leonardo, Migliaro település - Tel Fax...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play