Olaszország, Forlì
...A vörös lencse liszt BIO egy tanúsított biológiai hüvelyes liszt. A hagyományos búzaliszttel és más lisztfajtákkal, mint például a tönkölybúza liszt, ellentétben, nem tartalmaz glutént. Ezenkívül magasabb fehérjetartalommal rendelkezik, mint a gabonalisztek. Előnye, hogy gazdagítja a gabonaliszt alapú tésztákat hasznos tápanyagokkal, mint a növényi fehérjék, a vas és a ásványi anyagok, amelyek...
Portfólió (50)
Olaszország, San Rocco a Pilli
...- kézműves tészta saját, kőmalomban őrölt lisztünkből, friss és száraz bio tészta - a mi BioLaboratóriumunkban, a Le Casacce birtokon feldolgozva - Chianti kis csicseriborsó - kis változatos lencse - tönkölybúza és gyöngyárpa - füstölt árpa - hántolt köles - kőmalomban őrölt gabona- és hüvelyes lisztek - gabonapehely - toszkán levesek - Turisztikai vendéglátás: Sienában a Vigliano bioagriturizmusban...
Olaszország, Medicina
BIO és hagyományos kuszkusz gyártói, kizárólag finomított vagy teljes kiőrlésű gabonafélékből (durum búza, kukorica, rizs, hajdina, kamut, tönkölybúza, árpa, köles) és hüvelyesekből (főként csicseriborsó és lencse) valamint quinoából készült, egy- vagy több összetevős receptekben. Az CCPB által Biológiai Termelőként tanúsítva, emellett BRC és IFS tanúsítvánnyal is rendelkezünk, amelyet a TÜV adott ki. Csomagolás: 1 tonnás Big Bag, 20 és 5 kg-os papírzsákok, 250 g, 500 g és 1 kg-os cellophán zsákok - kérésre, a Vásárló által biztosított címkével is.
Olaszország, Termoli
...A Torrantica egy "tipikus és kézműves élelmiszertermékek családját" azonosítja (kizárólag abruzzói és molisani), valamint "bio minősítéssel rendelkező mezőgazdasági termékeket". A minőség, a kézművesség és a teljesen természetes alapanyagok a mi valódi és egyetlen erősségünk. Mi egy bio minősítéssel rendelkező valóság vagyunk a tésztareferenciáink (kamut, teljes kiőrlésű tönkölybúza, rozs, zab és...
Olaszország, Cavriago
... biológiai feldolgozás magas minőségi követelményeiben rejlik. A "Forno di Campagna" termékei naponta frissen és ízletesen kerülnek ki a sütőből, ezek a kézi gyártási folyamat végrehajtásához kapcsolódó tulajdonságok. A "Forno di Campagna" jó kézműves feldolgozási technikákat alkalmaz, amelyek egyben képesek megőrizni a frissesség és a jó ízű bio kenyér jellemzőit, mint régen.
Olaszország, San Lorenzo In Campo
Biológiai gabonák és hüvelyesek termelése. Monokokk gabona, dikokk gabona és tönkölybúza termelése. Biológiai és teljes kiőrlésű lisztek termelése. Gyöngyözött gabonák termelése. Előfőzött tönkölybúza termelése. Pehely formájú gabonák termelése. Puffasztott gabonák termelése. Egy évig hűtés nélkül tárolható készételek termelése.
Olaszország, Altamura
Biológiai hüvelyesek és gabonafélék termelése, kiválasztása és nagykereskedelme: csicseriborsó, borsó, lencse, tönkölybúza, zab, árpa, búza olasz termelésből.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play