Olaszország, Castellamare
Olaszország, MILANO
...ARIOLA MARCELLO LAMBRUSCO LANGHIRANO PARMA. Az Ariola Lambrusco Gran Cru "Marcello" valóban egy kiváló bor, amely gazdag aromáival, lágy és természetes gyümölcsösségével lenyűgöz. Egy Lambrusco, amely azonnali aromájának kellemes voltában egy rendkívül ritka mennyiségű technikát, szenvedélyt és természetet rejt. Szín: intenzív rubinpiros, finom gyöngyözéssel és gazdag habbal. Illat: az orrban szép gyümölcsös jegyeket fejez ki, mint a cseresznye, a szeder és a ribizli. Csomagolás 6 db-ra 1 db = EURO 3,30 1 PALLET 72 Csomag 6 db-ra MINIMÁLIS RENDELÉS 20 PALLET...
Portfólió (229)
Olaszország, VILLA CASTELLI
...Primitivo IGP Salento a Brindisi térségéből. Alkohol tartalom 13,50% Vol.
Portfólió (10)
Olaszország, Viale N. Machiavelli 65/67
...A szállodák és agriturizmusok számára készült, exkluzív szépségápolási vonal, amely a "Toscano IGP" bio extra szűz olívaolajat tartalmaz. A formuláció gazdagsága, amelyet a "Toscano IGP" bio extra szűz olívaolaj használata fokoz, kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy megőrizze a bőr hidrolipid egyensúlyát, így ez az értékes recept valódi érzéki és illatélményt nyújt. Ebben a vonalban...
Portfólió (8)
Olaszország, Reggio Emilia
...Parmigiano Reggiano DOP, Parma sonka, Hagyományos Balsamico ecet DOP és IGP, Zampone, Lambrusco bor DOC, Cotechino, Barozzi torta, Kolbász, Strolghino, Riccio di Parma paradicsom püré, Pignoletto bor, Spergola bor, Kóstoló doboz, Konyhai kiegészítők.
Portfólió (10)
Olaszország, San Donaci
...A bor 100% Primitivo szőlőből készült. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. Vörösbor készítése hőmérséklet-szabályozott erjesztési folyamat során. Jellemzője a tanninok lágyasága és az íz- és illatélmény tartóssága. Illatában érett piros gyümölcsök, mint eper, málna és szeder, akár zselé formájában is kiemelkednek. Ideális érlelt sajtokkal, mint a Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, bolognai raguval készült tésztával, valamint vadászos fehér húsokkal.
Portfólió (5)
... bor 16-18 hónapig barrique hordókban érlelődik. Ezt követi további érlelés palackban legalább 3 hónapig. Érlelési potenciál: 4 év és több a szürettől függően. Szín: intenzív rubinpiros. Illatok: széles és tartós, érett vörös gyümölcsök aromáival.
Portfólió (4)
Olaszország, Rignano Flaminio
... előállítására összpontosít. Rosso Umbria IGP (Sagrantino Sangiovese Merlot), amely elnyerte a Gold Medal díjat a Best Wine Awards 2021-en, és Bianco Umbria IGP (Grechetto és Chardonnay). A borok címkéit Francesca Grosso művész által készített egyedi rajzok díszítik.
Olaszország, Marciano Della Chiana
A KingoFood olasz kiváló minőségű termékeket kínál. Ilyenek például a Finocchiona IGP felvágottak, első osztályú húsok, melyeket sóval, borssal, fokhagymával és vadédesköménnyel ízesítenek. Vagy a barlangban érlelt pecorino, amelynek íze erőteljes hatást gyakorol. És a bor: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. A termékek szállítási ideje és módja nagyon fontos tényező. Olyan speciális szállítási rendszereket választottunk, amelyek hőszigetelt anyaggal és szintetikus jéggel biztosítják a termékek hőmérsékletének fenntartását akár kilencvenhat órán keresztül (4 nap).
Portfólió (10)
Olaszország, Castelverano
Szicíliai Esszenciák és Hagyományos Termékek: Olívabogyó, Nocellara del Belice Olaj, Bio Méz, DOP IGP Bor, Oregánó, Kapri, Passito Zibibbo di Pantelleria, Lekvárok és Dzsemek, Castelvetrano Fekete Kenyér, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Gyümölcs, Szárított Paradicsom, Nubia Fokhagyma, Busiate Pástétom, Trapani Só, Amaro Selinunte. Mindezek helyi és hagyományos, minőségi és természetes ízű termékek.
Olaszország, Partanna
... palackozva és ömlesztve, vörös és fehér borokat egyaránt termelünk. Osztályozás: IGP Szicíliai Földek. Extra szűz olívaolaj, Nocellara del Belice DOP fajta. Magas minőség, eredeti Guarino. Weboldal: www.guarinovini.it...
Olaszország, Montella
... entrecôte rukkolával, parmezánnal és balzsamecettel, valamint a halgrillek. A homárral készült linguine-től kezdve a krumplival és fekete olívával tálalt rombáig. Télen kihagyhatatlanok a gesztenye- és porcini levesek, a porcini és trüffel torták, valamint a Montella IGP gesztenyéből készült félfagylaltok. A borlap folyamatos kutatás eredménye, amely a legérdekesebb helyi, nemzeti és nemzetközi borászatokat kívánja felfedezni. Minden kiválasztott bor a föld archívuma, megkóstolt, megszagolt, meghallgatott. Minden név, minden palack a föld arca, tája, illata, színe és állaga.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play