Olaszország, Sizzano
...Bor minden étkezéshez Fehér húsok Friss és közepes sajtok SZÍN Intenzív rubinpiros ILLAT Fűszeres és virágos jegyek Tipikus borsos jegy ÍZ Sós, kellemesen intenzív Finom és harmonikus tanninok HŐMÉRSÉKLET: 16-18 °C ALKOHOL: 13% vol...
Portfólió (13)
Olaszország, San Stino Di Livenza
...Fényes rubinpiros szín. Az intenzív boros illat az évek múlásával megnyugszik a bouquetben, amelyet egy nagyon elegáns gyógynövényes illat hangsúlyoz. Az íz teljes, hosszan tartó, tele karakterrel. Szőlőfajta: Cabernet Franc Terület: Velence...
Portfólió (43)
Olaszország, Lucca
...Egy természetes eredetű mikrogranulátumokkal készült arctisztító, amely hatékony és kíméletes hámlasztást biztosít. Tartalmazza a Rubiox®-ot, egy exkluzív, toszkán bio vörös gyümölcsökből származó hatóanyagot, amely az olívaolaj bio olajjal, squalánnal, urea-val és célzott bio kivonatokkal együtt regeneráló-hidratáló hatást fejt ki. A bőr tömör, sima és ragyogó marad. Illat: édes és finom vörös gyümölcsös jegyek (AIAB előírásainak megfelelő esszenciából). Használati javaslat: vigyél fel egy kis mennyiséget az arc és a nyak bőrére körkörös mozdulatokkal, majd öblítsd le. Vegan...
Portfólió (38)
Olaszország, MILANO
...ARIOLA MARCELLO LAMBRUSCO LANGHIRANO PARMA. Az Ariola Lambrusco Gran Cru "Marcello" valóban egy kiváló bor, amely gazdag aromáival, lágy és természetes gyümölcsösségével lenyűgöz. Egy Lambrusco, amely azonnali aromájának kellemes voltában egy rendkívül ritka mennyiségű technikát, szenvedélyt és természetet rejt. Szín: intenzív rubinpiros, finom gyöngyözéssel és gazdag habbal. Illat: az orrban szép gyümölcsös jegyeket fejez ki, mint a cseresznye, a szeder és a ribizli. Csomagolás 6 db-ra 1 db = EURO 3,30 1 PALLET 72 Csomag 6 db-ra MINIMÁLIS RENDELÉS 20 PALLET...
Portfólió (229)
Olaszország, Monteu Roero
...Szőlőfajta: 100% Nebbiolo. Borászat: hagyományos erjesztés, 21 napig tartó, elmerült héjjal való áztatással. Érlelés: 36 hónap francia tölgyfahordókban. Szín: intenzív gránátvörös. Illat: intenzív és összetett, erdei gyümölcsök és édes fűszerek jegyeivel. Íz: száraz és telt, harmonikus és jó lecsengésű. Alkoholtartalom: ±14% Ételpárosítás: kifinomult bor, amely vörös húsok második fogásaihoz, különösen párolt és sült húsokhoz, érlelt sajtokhoz és fondüvel, valamint trüffellel készült bonyolult ételekhez ajánlott. Körülbelül 18°C-on tálaljuk.
Portfólió (10)
Olaszország, Conegliano
...Szín: Szalmavirágsárga, enyhén zöldes reflexekkel Illat: Széles, egzotikus aromák, finom virágos jegyekkel gazdagítva. Íz: Az édesség és a savasság között egyensúlyban van, azonnali és nagyon kellemes bort eredményez. Tárolás és tálalás: Az üvegeket hűvös, száraz környezetben, fénytől és hőforrásoktól távol kell tárolni. 6-8 °C közötti hőmérsékleten ajánlott tálalni. Egy viszonylag nagy, tulipán alakú pohár használata javasolt. Párosítás: Rendkívül sokoldalú bor, amely jól illik különböző alkalmakhoz, a klasszikus aperitiftől kezdve az egész étkezésig.
Portfólió (4)
Olaszország, Prato
...EAU DE PARFUM – GALGANO (UNISEX) Egyedülálló, nagy eleganciával és mélységgel bíró kreáció: a fő akkordot pacsuli, borostyánfák és bőr alkotja. A rózsabors és a kardamom fűszeres jegyei frissességet adnak. OLFAKTÍV PIRAMIS: Fej: BERGAMOTT, RÓZSABORS, KARDAMOM, ELEMI Szív: VÍZI AKKORD, GERÁNIA, BŐR Alap: PACSULI, BOROSTYÁNFÁK, TÖLGYMOHA AZ INSPIRÁCIÓ A szent illat, amely lovaggá tett, összefonódik a kardod éles illatával, amely örökre a sziklába zárva maradt. A történet varázsa, az a varázslatos Toszkána, egy parfümbe zárva. "Egy másik Toszkána" Méretek: 50ml, 100ml...
Portfólió (3)
Olaszország, Manerba Del Garda
...Nagyon gazdag állagú testvaj, de egyáltalán nem zsíros, és nagyon könnyen alkalmazható. Azonnali felszívódás, szinte úgy tűnik, hogy a bőr már alig várja. Mélyen táplálja a bőrt, rugalmasságot és teltséget ad neki. Nagyon hatékony száraz vagy stresszes bőr esetén. Antioxidáns összetevőkkel gazdagítva, hatékonyan megelőzi a bőr öregedéséből adódó esztétikai problémákat. Illat: relaxáló illat...
Portfólió (7)
Olaszország, Nave
...Javasolt párosítások A Shah Mat fehér bor kiváló minden alkalomra, ideális zöldség alapú első fogásokhoz, krémekhez, pürékhez, rakott ételekhez és halételekhez. Megjegyzés Szerviz hőmérséklet: 68°C Tartalmaz kén-dioxidot. Űrtartalom: 0,75l Kód: 08087 Kategória: Pezsgők Alkoholtartalom: 11,5% Vol. Ország: Olaszország Régió: Veneto Szőlőfajták: Fehér szőlő Szín: Fényes sárga, finom és tartós buborékokkal Illat: Virágos, akácvirág, őszibarack, ananász jegyekkel Íz: Teljes és száraz, kellemes és tartós aromás utóízzel Ajánlott pohár: Extra Dry pezsgő...
Portfólió (46)
Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Ketchup (paradicsomkoncentrátum 50%, víz, cukor, bor ecet, só, természetes aromák, sűrítőszerek: xantán és guar gumi), Nyári szarvasgomba 3% (Tuber aestivum Vitt.), só, aroma. Savanyúság: Tejsav E270. Minőségmegőrzési idő: 12 hónap. Felhasználási mód: Ideális húsok, hideg ételek, főtt húsok, saláták ízesítésére. Szenzoros jellemzők: Megjelenés: tömör krém Szín: piros Illat...
Portfólió (9)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Ősi Autochton 100% Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 90/100 q szőlő Szüretelés időpontja: Augusztus vége, szeptember eleje Szőlőszüret módszere: Kézi Alkoholtartalom: 13 % - 14% vol. Szín: Bíborvörös Illat: Finom...
Portfólió (8)
...Szőlőfajta: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Szín: rubinvörös, ibolyás reflexekkel, az érlelés során gránátosra hajló | Illat: a bor nagy eleganciát sugároz. Érezhetők gyümölcsös aromák, mint a áfonya és a szeder, finom pörkölt és vaníliás jegyekkel | Íz: a szájban száraz, meleg és testes. A tanninok érezhetők, de lágyan, köszönhetően a barrique-ban való érlelésnek. ÉTELPÁROSÍTÁSOK: Kiváló bor sült húsokhoz, különösen sertéshez, bárányhoz és kecskéhez. Jól illik a vadételekhez is. Meditációs bor is.
Azonos termékek
Altropasso
Altropasso
Portfólió (1)
...VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: A szőlő a híres Sirmione első, agyagos mészkő területéről származik, 68 m tengerszint feletti magasságban SESTO DI IMPIANTO: Sorokban nevelt, guyot metszés AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Acélban, kontrollált hőmérsékleten COLORE: Intenzív sárgás szín zöldes árnyalatokkal NASO: Kellemes illat a dinnyével és mandarinral, mentás és virágos...
Portfólió (2)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play