Olaszország, Martina Franca
...A Capocollo di Martina Franca egy kiváló minőségű felvágott, amelyet egy ősi kézműves hagyomány szerint készítenek. Ez a felvágott fűszeres és illatos ízéről ismert, amelyet a pugliese vincotto használata és a mediterrán cserjék fájával való füstölés biztosít. A capocollo tökéletesen élvezhető önállóan vagy egy felvágott tál részeként, helyi sajtokkal és borokkal kísérve. Kézműves feldolgozása és egyedi íze miatt a pugliese gasztronómia kiemelkedő terméke.
Portfólió (29)
Olaszország, Mesoraca
...A Calabrese Capocollo a malacnyak felső részének és a váll egy részének feldolgozásával készül. A húsokat sózzák és gondosan, kézzel masszírozzák, majd természetes bélbe töltik, és több mint 90 napig érlelik kontrollált hőmérsékleten és páratartalmon. A sózás során a tipikus calabriai recepthez tartozó fűszereket és aromás gyógynövényeket adnak hozzá, köztük a kihagyhatatlan őrölt paprikát. Kategória: Calabresi felvágottak SÚLY: 500/550g Súly: 0.550 kg Hozzávalók: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek Cukrok: Dextróz és szacharóz Antioxidánsok: E301 Tartósítószerek: E250-E252...
Portfólió (19)
Olaszország, Viterbo
A vállalat 1947-ben alakult, a kiváló képességekkel rendelkező norcino, Coccia Sesto által. Az idő múlásával bővült és iparággá fejlődött, de a szabály ugyanaz maradt: a legjobb nyersanyagokat használni, és soha nem alkalmazni fagyasztókamrákat, hogy garantáljuk a szokásosnál eltérő minőségi standardot. Ma a vállalat ISO 22000 tanúsítvánnyal rendelkezik, jogosult a kanadai exportálásra, és szerepe...
Portfólió (7)
Olaszország, Altamura Di Bari
...Az egyik legjobb szárított hús, amit készítünk, tipikus Puglia régióból. "Capocollo Pugliese"...
Azonos termékek
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
Egyéb termékek
Soppressata
Soppressata
...SEMIARTISAN SALUMI: FRISS ÉS ÉRLELT KOLBÁSZ, NYERS PROSCIUTTO, NDUJA, ÉDES ÉS FŰSZERES SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfólió (9)
Olaszország, Siena
...Toszkán hagyományos felvágottak antipasto-ja, kézműves nyers sonkával, chiantigiani kolbásszal és capocollo-val.
Azonos termékek
Házias antipasto
Házias antipasto
Portfólió (2)
Olaszország, San Donaci
...A bor a Negroamaro (90%) és Malvasia Nera (10%) szőlőből készült. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. Érlelés barrique hordókban. A szaglás során érett, piros húsú gyümölcsök és lekvárok illatai, valamint fűszeres jegyek, mint a fekete bors, édesgyökér, pörkölt aromák és a mediterrán növényzet balzsamikus jegyei bontakoznak ki. Ideális kemény sajtokkal, mint a Comté, Gorgonzola, valamint felvágottakkal, mint a sertéspancetta, chorizo, capocollo és grillezett vörös húsok.
Portfólió (5)
Olaszország, Vaiano-Loc. La Foresta
...egyedi és megkülönböztethető ízű, gondosan válogatott gasztronómiai termékekkel, teljes mértékben tiszteletben tartva az eredeti paraszti hagyományokat és azokat, akik szenvedéllyel és elkötelezettséggel végzik munkájukat. Sonkák, kolbászok, virslik, capocollo, finocchiona, pancetta, juh- és tehéntejből készült sajtok csak néhány a vállalat által előállított számos élelmiszer különlegesség közül...
Olaszország, Castel Goffredo
Rugalmas, lélegző szövetcsövek készítése sonkák, vállak, capocollo, coppe, filze, pancette stb. védelmére bármilyen rovar ellen a érlelés során. A sonkát, capocollo-t stb. a csőbe helyezve használják, közvetlenül a sózás után. Nagykereskedelmi védőcsövek gyártása az élelmiszeripar számára, cégünk, amely Mantova megyében található, szintetikus és természetes anyagokból készült csöveket gyárt a húskészítményekhez. Speciális gépek és szálak segítségével antibakteriális és tartós termékeket garantálunk. Ezenkívül képesek vagyunk az ügyfél igényei szerint egyedi termékeket létrehozni.
Olaszország, Scario
...Capocollo, Guanciale, Bio Tészta, Bio Bor, Olívabogyók, Pástétomok, Lekvárok, Marmeládék, Mastaccioli, Cantucci. Kézműves Méz, Tönkölybúza Termékek, Propolisz, Mézes Cukorkák, Menyasszonyi Turrón, Kendermag Olaj és Liszt, Senátor Cappelli Liszt, Saragolla, Tönkölybúza Tészta, Amaro Penna, Fűszerek, Pezsgő, Grappa.
Olaszország, Fasano
... rengeteg szenvedéllyel a termékeink iránt, mint például Capocollo, Salame, Pancetta salata és steccata, valamint nemzeti szintű felvágottakat is kínálunk, mint Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella és Prosciutto Cotto. Felvágottjaink helyi, 0 km-es húsokból származnak, pugliai legelőkről.
...norcineria 1971 óta első osztályú, kézműves húsokat és felvágottakat kínál, folyamatos párbeszédben a megfelelő tenyésztőkkel. Ebből a mély munkából és szeretetből születik a különleges, magas minőségű kézműves felvágottak termelése, a tipikus érlelt kolbásztól a különböző fajtájú szalámikig, ízletes cacciatorinik, capocollo, culatello, lonza, pancetta és még sok más kínálatával. Olyan ínycsiklandó termékek készítése, amelyekkel kielégíthetik ügyfeleik és vendégeik ízlését.
Olaszország, San Demetrio Corone
Kifejezetten sós termékek, mint a D.O.P. capocollo és pancetta előállítására készült, a Madeo Industria Alimentare a calabriai fekete sertés sonka és szalámi gyártásával is foglalkozik. Az alkalmazott technikák jellemzően kézművesek, mint például a sózás, amelyet még mindig kézzel végeznek a tipikus sós lében, ahogyan azt régen is tették. Azonban, ahol szükséges, nem vetik meg a modern technológiák alkalmazását, így a szárítást entalpiás gépekre bízzák, amelyek a külső klimatikus viszonyokat kihasználva reprodukálják a belső ideális szellőzést.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play