Olaszország, Trepuzzi
...A LICOR DE GINJA PASSIONALE egy likőr, amelyet friss cseresznyék nagy mennyiségű, hideg vízben való hidroalkoholos áztatásával készítenek, a hagyományos recept szerint. Mint a múltban, a Licor di Ginja Passionale-t is kézműves módszerrel állítják elő. - Színében sötétvörös, narancsos reflexekkel - Illatában egy édes cseresznye aromája lep meg, a jegyek gyümölcsösek és tartósak - Ízében egy lágy, intenzíven gyümölcsös íz bontakozik ki, szinte simogatva Kizárólag organikusan termesztett gyümölcsből készült, tartósítószerek és színezőanyagok nélkül. Űrtartalom: 70cl - 20%vol...
Portfólió (89)
Olaszország, Giarre
...A mandulás sütemények a szicíliai cukrászat egyik szimbóluma, különböző formákban és állagokban elterjedtek az egész szigeten: minden típus ízletes, csábító, mint a cseresznye, mert egy vonzza a másikat. Ezek a mandulás aprósütemények, Szicíliában 'paste di mandorla'-nak hívjuk őket: a következő változatokban: Mandulás, Narancsos, Citromos és Pisztáciás.
Portfólió (7)
...Szín: intenzív rubinvörös. Illatok: széles és tartós, érezhető cseresznye és vanília jegyekkel. Íz: testes, kerek, lágy és kiegyensúlyozott tanninokkal. Szerviz hőmérséklet: 16-18°C. Párosítások: kiváló vörös húsok, vad és érlelt sajtok kísérőjeként. Borászat: a szőlőszemek lefejtése után a must 6-7 napig héjon ázik 24-26°C-on. A malolaktikus erjedés befejezése után egy része barrique hordókban, a másik része acélban érlelődik. Érlelési potenciál: 2 év és több a szürettől függően.
Portfólió (4)
Olaszország, Palermo
...áfonya, ánizs, fahéj, édesgyökér és fahéj, édesgyökér és cseresznye, édesgyökér és gyömbér, édesgyökér és ánizs, édesgyökér és eukaliptusz, szezám és méz, Acerola és eukaliptusz, kamilla és citrom, méz és egyéb gyümölcsök... Termelés PRIVATE LABEL számára is.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play