...Laura Romagnelli Vino Rosso Sangiovese Rubicone IGT 75 cl egy vörösbor, amelyet az olasz Emilia-Romagna régióban állítanak elő. A Sangiovese szőlőfajtából készült, harmonikus és gyümölcsös ízt kínál, cseresznye és szeder jegyekkel. Tökéletes érlelt sajtok és vörös húsok kíséretére.
...Halvány rózsaszín élénk kiemelésekkel. Vad vörös gyümölcsök, cseresznye. Élénk utalások őszibarackra és sárgabarackra. Egyenesen meglepő virágos érintés a magnóliával és jázmin virágokkal. Az acidity és a cukor jól kiegyensúlyozott; elegáns és kellemesen friss.
Terület: Venezia
Típus: D.O.C.
... megjelenés: Intenzív rubin vörös bor. Ízében bogyós gyümölcsök, cseresznye, szilva aromái érezhetők, erős keserű mandula illattal és ízzel.
Személyre szabott termelés légitársaságok, hajók, vasutak stb. számára.
Különböző formátumok esetén kérjük, lépjen kapcsolatba az értékesítési irodával: +39 3477240044.
...A Donnafugata Sedàra Rosso Sicilia DOC rubinvörös színével és ibolya árnyalataival gyümölcsös illatjegyeket kínál, piros gyümölcsök (cseresznye és szilva) és fűszerek (fekete bors) aromáival, amelyeket egy enyhe mentás balzsamikus jegy egészít ki. A szájban jó szerkezetet mutat, lágy tanninokkal és kellemes frissességgel. Egy kellemes vörösbor, amely sokoldalúan párosítható, tökéletes minden napra.
...A bor a Negroamaro (90%) és Malvasia Nera (10%) szőlőből készült. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. Frissességéről, lágy ízéről és sokoldalúságáról ismert.
Illatában intenzív friss gyümölcsös jegyek, mint eper, cseresznye, gránátalma, szilva és vad rózsa virágos aromái bontakoznak ki.
Sokoldalúságának köszönhetően ideális aperitifekhez, tenger gyümölcseiből készült ételekhez, halételekhez és halas fritőzéhez.
...Ciliegiolo... egy különleges ital Toszkánából. Látványra intenzív, szinte áthatolhatatlan vörös, gyümölcsös, kellemes cseresznye lekvár, érett szeder, enyhén fűszeres, fehér dohány, elsősorban fekete bors jegyeivel. Ízében, lágy, kiegyensúlyozott, harmonikus, elegáns és finom, dicséretes a selymes tannin.
Egy igazán szép ital, vad húsokhoz illik, például egy pompás vaddisznó pörkölt polentával és érlelt sajtokkal, valamint egy érlelt toszkán pecorino.
...Szín: intenzív rubinvörös.
Illatok: széles és tartós, érezhető cseresznye és vanília jegyekkel.
Íz: testes, kerek, lágy és kiegyensúlyozott tanninokkal.
Szerviz hőmérséklet: 16-18°C.
Párosítások: kiváló vörös húsok, vad és érlelt sajtok kísérőjeként.
Borászat: a szőlőszemek lefejtése után a must 6-7 napig héjon ázik 24-26°C-on. A malolaktikus erjedés befejezése után egy része barrique hordókban, a másik része acélban érlelődik.
Érlelési potenciál: 2 év és több a szürettől függően.
...Intenzív vörös szín, rubin reflexekkel.
Az orrban érett piros gyümölcsök, főként meggy és cseresznye jelennek meg.
A szájban erőteljes, ugyanakkor bársonyos, édesgyökér jegyekkel.
A végén, rendkívül hosszú, a szaglás által kifejezett tónusok következetesen és egyensúlyban térnek vissza.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.