Olaszország, Formigine
...A kakaó egy élelmiszer, amely a kakaó növény magvaiból származik, tudományosan Theobroma cacao néven ismert. Ez a növény Közép- és Dél-Amerika trópusi régióiból származik, és főként Nyugat-Afrikában, Ázsiában és Latin-Amerikában termesztik. A kakaóbabok, amelyeket általában kakaóbabnak hívnak, a csokoládé és különböző kakaóból készült termékek előállításának fő összetevői.
Portfólió (70)
Olaszország, Cordenons
Történet: A Bio Mondo, egy 2012-ben alapított friuli vállalat, amely Daniela Favero egészségügyi okokból a cukor helyettesítésének szükségéből született, kezdetben kalóriamentes édesítéssel és Stevia levelek kereskedelmével foglalkozott; később, miután megfelelő tapasztalatot szerzett a piacon, úgy döntött, hogy belép a lekvárok, kenhető krémek, csokoládék, cukorkák világába, egészen a fogkrémekig...
Portfólió (10)
Olaszország, Barletta
...Széles választék tiszta kalábriai édesgyökér termékekből, cukrászati és csokoládé termékek, amelyek édesgyökérrel gazdagítottak.
Portfólió (10)
Olaszország, Lauro
...A mi héj nélküli és pörkölt mogyorónkat gondosan válogatjuk, hogy garantáljuk a legmagasabb élelmiszer-minőséget. E célból rendelkezünk a BRCGS tanúsítvánnyal, amely elengedhetetlen a termékek exportálásához és az élelmiszerbiztonság előmozdításához a lánc mentén. A finom csokoládékeverék bevonat nagyon ízletessé teszi a csokoládéval bevont mogyorónkat. Ezt a terméket használhatod modern cukorkás tál készítésére, mivel ez egy kiváló alternatíva a hagyományos cukorkákhoz, vagy fogyaszthatod önálló snackként, vagy joghurttal együtt.
Portfólió (10)
Olaszország, Taranto
Néha bátorságra van szükség ahhoz, hogy higgyünk az álmainkban és kövessük az ösztöneinket! Aldo Predari a Dolce amorsi cukrászda tulajdonosa. Miután éveket töltött az ipari szektorban, úgy döntött, hogy új útra lép: arra, amely a ízek és a cukrászat szépségéhez vezet. Magasan képzett személyzetet alkalmaz, ahol különböző készségek egyesülnek a specifikus termékcsaládok létrehozásában. A folyama...
Olaszország, Monterotondo
...finom és illatos por formájában jelenik meg, ideális élelmiszerek, folyékony, félig folyékony és szilárd termékek előállításához, kiváló oldhatósága miatt. Alkalmas italok, fagylalt, csokoládé, pékáruk, tészta és még sok más elkészítésére.
Portfólió (10)
Olaszország, Bertinoro
A TÖKÉLET ÍZE TÖBB MINT 60 ÉVE. Románia szívében, a hagyományokban és gasztronómiai kultúrában gazdag régióban Attilio Babbi 1952-ben megalapította a BABBI Édességipari Vállalatot, amely a fagyikészítők számára készült tölcsérek, ostyák és félkész termékek gyártására specializálódott. A vállalat, köszönhetően a teljesen természetes alapanyagoknak és a felhasznált összetevők frissességének...
Olaszország, Torino
... széles praline választék, 50%-os mogyorós krém és sok más finomság, amit érdemes felfedezni. A Sperandri egy jól felszerelt és barátságos üzletet kínál a közönség számára, ahol közvetlenül vásárolhatók olyan termékek, amelyek kiváló ár-érték arányt képviselnek, és amelyek minden ügyfél ízlését kielégítik, valamint egy nagy édes pillanatot ajándékoznak. Ezen kívül a Via Tripoli 72/F szám alatt található üzletünk is rendelkezésre áll, ahol megtalálhatók csokoládé ajánlataink és a saját készítésű alapanyagokból készült fagylaltunk. Várunk titeket!
Portfólió (97)
Olaszország, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Élelmiszer PRODUKCIÓ harmadik fél számára (privát címke) bio édes és sós termékek gyártása, harmadik fél számára gyártó cég, amely a legnagyobb bio márkákat látja el, több mint 30 féle bio termékkel: gabonapálcikák, magvak és szárított gyümölcsök, csokoládés gabonapálcikák, por alapú készítmények (kakaós és vaníliás puding, forró csokoládé, tortakészítmények), nádcukor csomagolása, stb. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Olaszország, Palagonia
...vagy látogasson el a weboldalunkra: siciliangoodness.com Szállító: Szicíliai gasztronómiai termékek: Arancini, szicíliai arancine, panzerotti, calzoni, meleg étel, rosticceria. Szicíliai cukrászati termékek: Cannoli, cannoli héjak, üres cannoli, cannoli készletek, ricottás cannoli, édes ricotta cannolihoz, juh-, tehén-, bivaly- és bivalyricotta, friss ricotta édességekhez, babà, bignè, ricottás...
Portfólió (55)
Olaszország, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, 1980 óta, csokoládé és szárított gyümölcs feldolgozására tervez és valósít meg gépeket és teljes berendezéseket, speciális megoldásokat kínálva minden egyes ügyfél, szektor és piac igényeihez. Fejlett megoldások a csokoládé és más szárított gyümölcsből és kakaóból készült termékek gyártásához és formázásához. Ajánlatunk kiterjed a nyersanyagok, kakaó és szárított gyümölcs...
Olaszország, Grassobbio
... márkanevével (gyümölcs alapú termékek, zselék és bevonó csokoládék) és a Sucrea márkanevével (ízesítők és ízesítő paszták, krémek, mousse és bavaresi stabilizátorok, sűrítőszerek és egyéb különleges keverékek cukrászat és gasztronómia számára); továbbá a Kessler Gmbh (D) termékeit a Kessko márkanevével (mandulapaszták, marcipán, csokoládé bevonatok) és a Diabella (cukormentes cukrászati félkész termékek).
Olaszország, Belpasso
Örömmel mutatjuk be Önnek a szicíliai cukrászat teljesen új újdonságát, egy innovatív terméket, amely jelenleg egyedülálló a piacon és különlegességében is egyedi, amely lebontja a friss termékek logisztikai és tárolási korlátait. Ez egy KÉSZLET, amely tartalmaz: szicíliai cannoli héjakat, dehidratált ricottát, pisztáciát, csokoládé darabokat (megfelelő adagolásban), habzsákot és az elkészítéshez...
Portfólió (1)
Olaszország, Roma
... tevékenysége a fogyasztási termékek, niche és/vagy prémium termékek beszerzésére irányul, amelyek az országos és nemzetközi területen találhatók, mint például mezőgazdasági élelmiszerek, gasztronómia, pörkölt hús, hentesáru, péksütemények, zöldségek és gyümölcsök, felvágottak, tejtermékek, tojás, olajok és zsírok, cukrok, csokoládé, édességek és péksütemények, kávé, tea, kakaó és fűszerek, hal, rákfélék és...
Olaszország, Monchiero
...mogyorópüré) Kenhető krémek, amelyek 55% mogyorót és csak 3 másik összetevőt tartalmaznak: cukor, kakaó (vagy tej) és vanília. Mogyorós torták (mogyoró, cukor, tojás) Csokoládé és csokoládék mogyoróval. Pralinék, táblás csokoládék, egész mogyorós táblák, húsvéti tojások. Kiskereskedelmi értékesítésre alkalmas csomagolásokat, vagy nagyobb méretű formátumokat tudunk biztosítani cukrászdák és fagyizók számára. Jelentős mennyiségek esetén lehetőség van a receptek testreszabására, az ügyfél igényeihez igazítva.
Portfólió (3)
Olaszország, Trento
... garantálásával. A hagyományos likőrök közül kiemelkedik a limoncello (citromlikőr), az alma-, áfonya-, édesgyökér-, kókusz-, kávé- és mindenféle keserűlikőr. Évek tanulmányai és tapasztalatai után a likőrök stabilizálásának területén a Flavor Chimica sikeresen létrehozott egy új típusú, "high-tech" likőrt. Ezek alkoholtartalmú tejszínből készült termékek, amelyekhez további összetevők, például csokoládé, tojás vagy kisebb gyümölcsök, mint eper, málna, pisztácia, mogyoró és mások is hozzáadhatók.
Olaszország, San Giuseppe Vesuviano
A CRISPO Srl két gyártóhelyszínnel rendelkezik, amelyek generációk óta dragee-k, tortadíszítő termékek és csokoládé édességek előállítására specializálódtak. A Crispo család továbbra is jelentős szerepet játszik a vállalat irányításában, valójában a család negyedik generációja vezeti a céget. A CRISPO SRL története több mint 100 évre nyúlik vissza. Üzletünk az elmúlt évtizedekben gyorsan...
Portfólió (3)
Olaszország, Romanengo
Az F.B.F. a Bauli Csoport tagja, amely Olaszországban a snackipar vezető vállalata, és természetesen kelt tésztából készült termékek gyártásában élen jár. Croissantokat, töltött péksüteményeket, fonott kalácsokat, valamint a legújabb cukormentes croissantokat, csokoládé darabos zsemléket és dupla tésztás töltött péksüteményeket gyárt és forgalmaz. A Csoport központi üzemében az F.B.F. pandorót, panettone-t és colomba-t készít.
Olaszország, Gallarate
... tiszteletben tartásával dolgoztunk ki, és alaposan ellenőriztük alkalmazási és kóstolási tesztekkel. A termékpaletta tartalmaz egy csokoládé- és krémvonalat is, amely töltelékek, bevonatok, töltelékek és ízesítések különböző ízeiben és minden alkalmazási típushoz elérhető; egy olyan vonal, amely kifinomult termékekből áll, és arra lett tervezve, hogy hozzáadott értéket nyújtson a különböző...
Olaszország, Prato Sesia
... használják, elsősorban az élelmiszeripar található (egységes és vegyes ipari péksütemények, kekszek, csokoládé, reggeli termékek, édes és sós snackek, kenyérhelyettesítők, kávé kapszulák automata és félautomata gépekhez, szeletelt sajtok, fagyasztott termékek), de a nem élelmiszeripar, kozmetikai és gyógyszeripari szektor is szerepel.
Olaszország, Castel Bolognese
... Caffè Poli által szabadalmaztatottak: eltérnek bármilyen más hasonló terméktől, amelyet a piacon találhatunk. Kizárólagos terméket tudunk kínálni, amelyet világszerte egyre nagyobb elismerés övez. A csokoládé ízű kávé gyártásától kezdve manapság más ízekre is kiterjedt: ánizs, mogyoró, ginseng, fahéj és menta csokoládé. Ezek a termékek kávépárnákban, szemeskávé formájában és üvegben (darálva moka vagy espresso készítéséhez) érhetők el: egy formátum minden igényhez, hogy minden ügyfél kérését kielégíthessük!
Olaszország, Corsico
... lehetővé teszi számunkra, hogy a hagyomány megszilárdult ízeit és az új ízeket kínáljuk, amelyeket a piac igényel. Fagylaltok, csokoládé, cukorkák, üdítők, likőrök, péksütemények, táplálékkiegészítők, sós ételek, hús, állattenyésztés és dohány az a terület, ahol szolgáltatásunk növeli a terméke értékét. Laboratórium. A DKS AROMATIC korszerű technológiákba fektetett be, mert technikai és formulázási...
Olaszország, Castel Rozzone
A BIEPI kávéfőző gépeket gyárt eszpresszó, kapszulás és filteres kávéhoz, cappuccinohoz, valamint oldható termékek (mint például árpa, kávé, koffeinmentes kávé, tej, tea, gyógytea és csokoládé) pultos adagolókhoz, bárok, éttermek, szállodák, irodák és közösségek számára. Minden termék a vásárlók igényei szerint testreszabható. A cég ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkezik. A BIEPI kiváló értékesítés utáni szolgáltatással is közel áll ügyfeleihez. Professzionális kereskedelmi támogatás, karbantartási és képzési terv, a legmagasabb szintű szakmai színvonalon.
Olaszország, Conversano
...hogy együttműködjünk a magáncímkés gyártás révén néhány vezető márkával. Az ajánlatunk bővítése és kiegészítése érdekében jelentősen megnöveltük a termékpalettát nátrium-bikarbonáttal, csokoládé korongokkal, csepp és forgács formájában, kandírozott gyümölcsökkel és cukor díszítésekkel.
Olaszország, Cirò Marina
... élményben részesül ezzel a kivételes itallal. A mi Granitánknak rengeteg íze van: Citrom, Eper, Menta, Narancs, Dinnye, Mandula és sok más íz kérésre. A Krém ízei: Kávé, Dió, Mandula és sok más íz kérésre. A Sorbet íze selymes: Citrom, Mandarín, Rózsaszín Grapefruit, Narancs, Eper és sok más íz kérésre. Rengeteg más termék, mint például Joghurt, Ginseng, Árpa, Tea, Fagylalt alapok, Forró és hideg csokoládé és még sok más termék. Cégünk az Ön rendelkezésére áll a termékek VÁSÁRÁSÁRA a SAJÁT LOGÓJÁVAL, és bármilyen egyéb kérésének teljesítésére.
Olaszország, Mugnano Di Napoli
... összetevőkből készülnek, a félkész termékek különböző formákban, méretekben és grammúrákban kaphatók, például tekercsek, ampullás formák, nyitott vagy zárt változatok. Az édes és sós töltelékek a nápolyi ízeket és illatokat idézik, mint a ricotta, csokoládé, krémek, lekvárok és meggyek az édesekhez, valamint az erőteljes és karakteres ízek a sósakhoz, mint a virsli, vegyes felvágottak, főtt sonka, ricotta és spenót, tonhal, gateau és még sok más. A félkész termékeket a különböző méretek és grammúrák szerint csomagolják, amelyek nagy, közepes, mini és akár mikro vágások között változnak.
Olaszország, Borgo Priolo
A Packint 1992 óta működik, közvetlenül vagy márkáin keresztül a világ élelmiszeriparában. A termékek és szolgáltatások skálája a kis mennyiségű csokoládé vagy krém előállításához szükséges egyedi golyós malomtól kezdve a teljesen automatikus formázó vonalakig terjed. A Packint kínálata: csokoládé, helyettesítő, kenhető krémek, kakaólikőr előállításához szükséges gépek és berendezések...
Olaszország, Siderno
... raklapok 20 dobozból állnak rétegenként, és egy raklap magassága 15/18 rétegből áll (max. magasság 1,80 m; súly kg 405/486; darabszám 3000/3600). *A fagyiból kiemelkedő úgynevezett "szív" nem tekinthető reklamációs oknak, hanem a kézműves gyártás tipikus eleme. *A termékek mind az rendelés pillanatában készülnek, hogy mindig a legjobb minőségű terméket kapjuk. *A termékek gluténmentesek. *A gyümölcs alapú termékek korlátozott elérhetőséggel bírhatnak a friss gyümölcs beszerzése miatt.