Olaszország, Forlì
... napraforgómaghoz nem adtak sót, adalékanyagokat vagy tartósítószereket, hogy megőrizzék ennek a finom szárított gyümölcsnek az ízét és organoleptikus tulajdonságait. A magok gazdagok a szervezet jólétéhez hasznos tápanyagokban, mint például a B-vitaminok, linolsav, ásványi anyagok, vas, kobalt, mangán, cink, réz és folsav. A bio napraforgómagot gyakran használják kenyér, sütemény és pizza tésztájának gazdagítására, és salátákhoz is hozzáadhatók, vagy pirítva, egy csipet sóval ízesítve.
Portfólió (50)
Olaszország, Bolzano
Mi egy Alto Adige-i vállalat vagyunk, amely 1992 óta készít csomagolt szendvicseket és tramezzinókat ellenőrzött légkörben. Termékeink köre a következőket tartalmazza: - Azonnal fogyasztható (tramezzinók) - Melegíthető (szendvicsek, focacciák, pizzák stb.) Szakértelmünknek, a védőgázos technológiai fejlesztéseknek, a gondos beszállítói kiválasztásnak és a legszigorúbb higiéniai előírásoknak...
Portfólió (1)
Olaszország, catignano
Az Alpagel srl egy olyan vállalat, amely reggeli termékeket és kézműves fagylaltokat, mind kevert, mind csomagolt formában gyárt és forgalmaz. Ez a vállalat a nyersanyagok minőségéről és cukrászainak tapasztalatáról ismert.
TORTÁKAT, EGYSZEMÉLYES ADAGOKAT, FAGYIT, CSOMAGOLT KÉSZÍTMÉNYEKET ÉS FÉL KÉSZ TERMÉKEKET GYÁRTUNK...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre