Olaszország, Forlì
Mi Oltresole vagyunk, egy megerősített szereplő az kézműves élelmiszerek kereskedelmi szektorában. A mi földünkről indulva: Romániából, ahol születtünk és felnőttünk, először a legmagasabb minőségű, tartósítószerektől mentes és tanúsított (BIO, Gluten Free) természetes termékek kiválasztására összpontosítunk, majd ezeket közvetlenül ügyfeleink asztalára visszük. A egyszerűség, az eredetiség és az ...
Portfólió (50)
Olaszország, Monchiero
A Martini Silvia Mezőgazdasági Vállalkozás (Noccioleria Martini) Pimonte-ban, Monchieróban található a Langhe régióban. Fő termékük a Piemonte IGP tanúsítvánnyal rendelkező mogyoró. A vállalat közvetlenül foglalkozik a mogyoró feldolgozásával. A feldolgozásból származó termékek a következők: Pirított mogyoró, félkész termékek cukrászdák és fagyizók számára (mogyoróliszt, mogyoródarabok, mogyorópür...
Portfólió (3)
Olaszország, Giarre
A FC FOOD cég több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az Élelmiszer- és Catering szektorban, friss pizza alapanyagok, péksütemények és kézműves szicíliai graniták forgalmazásában. A FC FOOD tipikus szicíliai termékeket gyárt és forgalmaz. Különösen az Arancini gyártására specializálódtak, a hagyományos módszert követve, és kérésre egyedi grammúrákat és ízesítéseket kínálnak. Gyártják és forga...
Portfólió (4)
Olaszország, Comacchio
...Kávékrémünk már készen áll, hogy a fagyigépbe öntsük. Ez egy egyszerű desszert, amelyet nyári változatként terveztek az eszpresszónak.
Portfólió (3)
Olaszország, Coriano
A Crème Caramel Bio egy kézműves laboratórium, amely kiváló minőségű fagyit gyárt nagykereskedelmi értékesítésre. Az ötlet Marco Mazzotti mesterszakácstól származik, 1992-ben, Rimini tartományban. Részletesebben foglalkozunk a magas tápértékű és valódi minőségű kézműves fagylalt gyártásával és nagykereskedelmi ellátásával (a kalóriák 18%-25%-kal csökkentve a kézműves fagylaltok átlagához képest).
Portfólió (1)
Olaszország, Roma
...Citromos és Gyömbéres Sorbet 1 kg-os tasakokban A Citromos és Gyömbéres Sorbet egy félkész termék, amely ideális a vendéglátás számára, és nagyon kedvelt a desszert után. Hígítás a granitorban: egy tasak termék + 3 liter víz, és a termék hozama, miután a granitorban felverték, körülbelül 6 liter. Hozzáadható egy alkoholos rész (max. körülbelül 200 ml). Minden sorbet felhasználható Fagylalt...
Portfólió (8)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...Panzuppo Al Caffè Nero. A Panzuppo Al Caffè Nero, a Fabio és Gianni Cukrászdából, a toszkán Panzuppo egy változata, amely egy népszerű édesség Olaszország-szerte, és a panettone-ra vagy a colomba-ra emlékeztet. Mint ezek, a Panzuppo is egy ünnepi desszert, amely ideális befejezése a családi vacsoráknak vagy a vendégekkel eltöltött estéknek. Ez az édesség a Fabio és Gianni Cukrászda hagyományának...
Portfólió (10)
Olaszország, Casoria
...bármilyen nápolyi cukrászati termék. szállítás néhány órával a gyártás után, mindig friss, nem foglalkozunk fagyasztott termékekkel. egy neves nápolyi cukrászműhely termelésére támaszkodunk, minden garanciával és tanúsított higiéniával. A termékek között: pastiera, baba, caprese, desszert, kis cukrászati termékek, riccia és frolla sfogliatelle, tiramisu, kolbászos és friarielli pizzák, casatiello, migliaccio, taralli, rusztikusok, baba torták, vitrinás torták és bármilyen típusú torták. Röviden, mindent megtalál, amit egy nagy cukrászati vitrinában láthat Nápoly sikátoraiban...
Portfólió (7)
Olaszország, Mazara Del Vallo
...A hét fátyolos torta egy bonyolult desszert, de kivételes ízélménnyel, egy torta, amit érdemes kipróbálni és élvezni: egy csokoládé ünnep, igazi ínycsiklandóknak. Több rétegből áll, amelyek között található csokoládé bavarois, mogyoró, egy kakaós piskóta, egy ropogós réteg és egy tükörglazúrral bevont tetej.
Portfólió (8)
Olaszország, Salzano
...Reggeli, uzsonna vagy étkezés utáni desszert... minden alkalom jó egy szelet puha plum cake-hez. Elkészítjük a puha plumcake-ünket (200g) a klasszikus téglalap alakú formában, amely praktikus formát ad neki, hogy könnyen szeletelhető legyen reggelire és uzsonnára. A tészta tojásból, vajból, rizslisztből és hajdinalisztből, rizskeményítőből és kukoricakeményítőből készül, amelyet napraforgóolaj...
Portfólió (10)
Olaszország, Trieste
...WECK COROLLE ® modell 220 ml-es. Ideális desszert verrinákhoz, lekvárokhoz, chutney-khoz, szószokhoz, pürékhez, joghurtokhoz, … Referencia: 5762344 Kapacitás: 220 ml Nyílás: 60 mm 12 darabos kiszerelésben kapható. A gyűrűk és fedők biztosítva vannak. Rozsdamentes acél klipszek nem tartoznak hozzá. Magasság mm-ben: 80 Kapacitás grammban: körülbelül 180 a termék típusától függően.
Olaszország, San Giuliano Milanese
Az Armac egy vezető vállalat a teljes körű ellátás terén, amely nyilvános helyek, például: kézműves fagyizó, joghurtos üzletek, cukrászdák és kávézók, valamint professzionális laboratóriumok számára kínál megoldásokat a nagy mennyiségű fagyasztott desszert előállításához folyamatos ciklusú gépsorokkal. Ma az Armac az Ice Team forgalmazója is, amely fontos fagylaltgép márkákat foglal magában (Promag, Cattabriga, Coldelite és Ott Freeze).
Olaszország, Ficarazzi
...Sicíliai Cannoli Gyár. Cannoli siciliani héjak, ostyák (héjak) gyártása és értékesítése. A cannoli siciliani héjak és ostyák (héjak) nagykereskedelmi és közvetlen értékesítése cukrászdák számára. Egy ugrás a szicíliai édességkészítés hagyományának jövőjébe. A jól ismert desszert, a ricottával töltött cannoli művészete a "La Palermitana Cannoli" ostyagyártásában talál menedéket.
Olaszország, Mosciano
... tanúsítványokkal is rendelkezik. A kézműves folyamat iparosításának, a termelési rugalmasságnak, a fogyasztói orientációnak és a nagy ügyfelek kezelésében szerzett hosszú tapasztalatnak köszönhetően a Ferretti desszert megbízható partner a nemzeti és nemzetközi szinten.
Olaszország, Como
...A 250 évvel ezelőtti recept képezi a Panettone Baj kiválóságának alapját, amely egy hagyományos milánói desszert, és amely egy kivételes anyatésztát és magas minőségű hozzávalókat ötvöz, kivételes kézművességgel. Az "anyatészta" 100 éves, és generációk óta gondosan őrzik a cukrászok. Folyamatosan fejlesztik és a legnagyobb gondossággal ápolják. A Panettone Baj lassú keverési folyamaton megy...
Olaszország, Asti
A Pasticceria Zanetti-t Nonno Luigi alapította Callianóban, és csak 1989-ben költöztünk Astiba, követve az ő örökségét. Ha ellátogatsz a kézműves műhelyünkbe, a személyzetünk mindig mosollyal fogad, így a desszert pillanata egyedülálló és megismételhetetlen élménnyé válik! Kényeztetni fogunk, hogy megkóstolhasd ínycsiklandó ötleteinket, amelyek minden évszakhoz illenek, egy friss és elegáns...
Olaszország, San Nicolò
Emilia a horeca és kiskereskedelmi ipar számára készült élelmiszer-előkészítő keverékek vezető gyártója, amely főként torta- és desszert-előkészítő keverékekre specializálódott. Emilia rendkívül innovatív termékeket fejleszt laboratóriumában a világ minden táján lévő ügyfelek számára. Technikusaink a legismertebb olasz recepteket használják a legjobb előkészítő keverékek létrehozásához...
Olaszország, Nocera Superiore
A cég főként a vendéglátás és a nagykereskedelem számára készít egyadagos desszerteket és fél kilós, egy kilós tortákat, elsősorban campaniai édességeket. A termelési kapacitás napi körülbelül 400 torta és 1500 egyadagos desszert, amely körülbelül 30%-os növelési lehetőséggel rendelkezik.