Olaszország, Imperia
...A tipikus hagyományos liguriai szósz, amely a legjobb olasz paradicsomból, friss bazsalikomból, extra szűz olívaolajból és fokhagymából áll. Az egyszerű titok egy egészséges és ízletes első fogáshoz. Termékcímke A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápértékadatokkal és a termékről szóló egyéb információkkal. Párosítások A gazdag és lágy íz tökéletes bármilyen tésztaféléhez. Enyhén...
Portfólió (44)
Olaszország, MILANO
...Ez az Extra Vergine olaj kellemes és harmonikus ízével a minőség iránti több mint százéves szenvedélyünkből született. Fáradhatatlanul válogatjuk a legjobb olajokat, hogy garantáljuk az ételeik sikerét a konyhában. Emlékeztetjük Önöket, hogy az extra vergine olívaolaj egy egészséges fűszer, és természetesen a legjobban megőrzi tulajdonságait, ha nyersen fogyasztják. CSOMAGOLÁS 4 DB=1 DB EUR 37,00 1 PALLET 44 CSOMAGOLÁS LEJÁRAT 2025.08.29. MINIMÁLIS RENDELÉS 10 PALLET...
Portfólió (233)
Biológiai Extra Szűz Olívaolaj Calua - Biológiai extra szűz olívaolaj termelése és értékesítése. Az a vágyunk, hogy megismertessük a helyi határokon túl a saját BIO Extra Szűz Olívaolajunk ízletességét. Küldetésünk, hogy gondoskodjunk a fogyasztóról. Nicoló szenvedélyéből, a Sorrentino család ősapjából, aki több mint negyven éve ápolja olajfáit, és gondoskodik minden egyes fáról, született a La Ca...
Portfólió (6)
Olaszország, Santa Ninfa
...A 100%-ban bio extra szűz olívaolajat a helyi bio olívabogyóból állítják elő. Közepesen intenzív gyümölcsös íz. Friss és kiegyensúlyozott, egyedi érzéseket nyújt minden jó és egészséges konyha kedvelőjének. Határozott ízt kínál a palatán, amelyben a keserű és csípős ízek tökéletes harmóniában vannak.
Portfólió (4)
Olaszország, Moio Della Civitella
... frissen szedett gyümölcs autentikus ízét, ideálisak egészséges és ízletes reggelikhez. • Olajban eltett termékek: Padlizsánt, szárított paradicsomot és articsókát készítünk olajban, a Cilento régi receptjei szerint. Termékeink extra szűz olívaolajban konzerválva vannak, garantálva az intenzív és autentikus ízt. Miért válassza a Minnelea-t? • Friss és természetes összetevők, valamint hagyományos...
Portfólió (16)
Olaszország, Caccamo
Olajunkat azzal a területtel azonosítjuk, ahol előállítják. Két Monocultivar Nocellara Etna-t árusítunk, Biancolilla-t, amely egyszerre organikus, tanúsított talajból származik, és egészséges, valamint egy megfázásból kinyert. Termeléseink során próbálja megérezni a föld kesernyés ízét és keménységét, a nap földjének illatait, valamint Szicília népének körülölelő melegét.
Portfólió (2)
...amelyeket a Mediterrán Diéta ajánl. A Dr. Salvatore Dragone által vezetett "Biolio" cég a Calabriában, a Presila Catanzarese dombjain található. Az olajfaligetek egy érintetlen és tiszta környezetben helyezkednek el, és élvezik a mediterrán napfényt és enyhe éghajlatot. A termelt Bio Extra Szűz Olívaolaj kiváló minőségű, nagyon alacsony savtartalmú, harmonikus és kiegyensúlyozott, fűszeres aromájú...
Portfólió (7)
Olaszország, Boncore-Nardò
...tortákat és édességeket. A sós ízek kedvelőinek: La friseddhra (tipikus salentói pirított kenyér) paradicsommal és idényzöldségekkel (spureddhra-meloncella) és más salentói finomságok, amelyek a helyi paraszti kultúrára építenek. Friss, egészséges és ízletes termékek!
Olaszország, Nonantola
Minőségi olasz termékeket forgalmazunk. Ügyfeleink számára egyetlen kereskedelmi márkával kínálunk termékek széles választékát: Taralli, édes és sós kekszek, Orecchiette, Cavatalli és más hagyományos kézműves durumtészta formák, hideg sajtolással készült, helyi olajmalmokban előállított Extra Szűz Olívaolaj, ahogyan azt régen is tették. Egészséges receptekkel dolgozunk, tartósítószerek használata nélkül, figyelmet fordítva a termékek minőségére, csomagolására és címkézésére. Olaszországi ügyfeleink között boltok, kis szupermarketek és borboltok találhatók. Az egész Európába exportálunk.
Olaszország, Montesarchio
E név mögött egy történet áll, egy történet egy fiúról, az extra szűz olívaolaj iránti szenvedélyéről és a családjáról, egy olajpréselő családról, amely ezt a nevet a minőség, a szakértelem és a szeretet szinonimájává tette. A De Gregorio olajprés története 1950-re nyúlik vissza, ma kiváló minőségű olajat állítanak elő, egy niche terméket. Egy „egészséges” extra szűz olívaolaj, teljes mértékben...
Olaszország, Pienza
...A MONACI REMO S.r.l egy családi vállalkozás, amely PIENZA-ban, a gyönyörű Val d'Orcia-ban, Siena megyében található. Tudatában van a számos változónak, amelyek hozzájárulnak egy extra szűz olaj minőségének meghatározásához, a vállalat személyesen követi a termelési lánc minden fázisát, a mezőgazdasági termesztéstől a malomig. Egy jó olaj alapja elsősorban egy egészséges oliva, amelyet a megfelelő...
Olaszország, Milano
...Családi vállalkozásunk a Gargano földjén, a Monte Sant'Angelo történelmi településének Macchia síkságán található. Az olajfaligetek termesztése egy vidéki, eredeti és biológiailag egészséges környezetben zajlik. A talajt nem kezeljük peszticidekkel, és a trágyázás szerves anyagokból történik, ezért a termékek biológiai eredete. Az olívaolaj, amelyet a földünkről termelünk, kiváló minőségű...
Biológiai Extra Szűz Olívaolaj, amely kizárólag a Serrarossa ültetvényen termesztett olívabogyóból készült. Egészséges és természetes táplálkozás. Kézműves olaj a sajtolótól. 100%-ban olasz eredetű biológiai extra szűz olívaolaj választása azt jelenti, hogy támogatod a helyi termelőket, a te földed gazdaságát, és ami a legfontosabb, egy egészséges és tanúsított terméket választasz. Az extra szűz...
Olaszország, Bivona
A Ciccarello Olívaolajgyár Extra szűz olívaolaja egészséges, kézzel szüretelt olívabogyókból készül, az alábbi fajtákból: Biancolilla, Nocellara del Belice és Cerasuola. Továbbá legfeljebb 5%-ban egy másik, a területen előforduló fajta is hozzájárulhat: Giarraffa. A termelési terület az Alto Agrigentino hegyvidéki területére terjed ki, amely mélyen gyökerező hagyományokkal rendelkezik az olajfa termesztésében és egy ősi gyakorlattal az Extra szűz olívaolaj előállításában.
Olaszország, Partanna
Guarino Mezőgazdasági Vállalat, a Nocellara del Belice fajtájú bor és extra szűz olívaolaj gyártója. A vállalat Szicíliában, a Belice-völgy dombjain található, a Földközi-tengerrel szemben, olyan területeken, amelyek alkalmasak bor szőlő és asztali, valamint olajolaj olívák termesztésére, egészséges organoleptikus tulajdonságokkal, a terület kiváló éghajlati viszonyainak köszönhetően. Borokat...
Olaszország, Palagiano
... citrusfák és olajfák termesztésének szentelték. Egy történelmi tevékenység, amely egy kulturális, etikai és környezeti értékek összefonódásából született, amelyek mindig is jellemezték a gondolkodásunkat és cselekedeteinket. Egy egész éven át keményen dolgozunk szenvedéllyel és áldozattal, hogy csak a legjobb gyümölcsöket kínálhassuk egy egészséges és érintetlen Földről, hogy megőrizzük és védjük szeretett Pugliánk Ízeit, Gyökereit és Kultúráját.
Olaszország, Palermo
...édességek és reggeli gabonafélék, amelyeket Timilia, Russello és Maiorca kiváló minőségű lisztjeiből készítünk. Nem hiányozhatnak a lencsék, csicseriborsók, mandulák, mogyorók és más bio hüvelyesek és aszalt gyümölcsök. Sok szicíliai cukrászati termék is megtalálható: cannoli, cassata, mandulás sütemények, ropogósok és pisztáciás török méz. Szeretjük az egészséges, bio, ízletes és tápláló ételeket. Kiválasztásunk ezt a szenvedélyt tükrözi. Látogasson el weboldalunkra, vásárlásának minden szakaszában a fogyasztói irodánk segíti Önt. Gyors és biztonságos szállítás.
Olaszország, Campobello Di Mazara
L’Agricola Norrito s.r.l. egy olyan vállalat, amelyet olyan emberek alapítottak, akik a mezőgazdaságot a globális gazdaság fő elemének tekintik. Három generáció óta olajbogyótermelők, ma már olajpréselők és csomagolók is. Ebben az új projektben a vállalat minden lehetőségét kihasználják, a rövid ellátási lánc és a kontrollált minőség szempontjából. Az OLIÁTO egészséges, érettlen, a legjobb...
Az Agricola Maria Cristina Bisceglia cég Pugliese Extra Virgin olívaolajat gyárt és értékesít, amely egy egészséges mediterrán étrend alapja, valamint narancslekvárt és linomit a Garganoból.
... következik a klasszikus clementine, amely novembertől decemberig tart, végül a késői fajták, mint az ernandina, amely február végéig érkezik. A citrusfélék termelését két narancsfajtával egészítjük ki, egy korai és egy késői fajtával, az első a new Navel, a második pedig a tarocco. Ettől az évtől kezdve az extra szűz olívaolaj termelésére is fókuszálunk, természetesen ez is bio.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play