Olaszország, Livorno
... alaposan öblítse le. Ha szükséges, az első samponozás során használja a terméket hígítatlanul. Optimális eredmény érdekében javasolt a teljes módszer használata: "Break Up" tej spray, "Break Up" maszk és "Break Up" balzsam spray.
Portfólió (6)
...Hozzávalók: bazsalikom 20%, napraforgóolaj, burgonya, sajt (tej, só, oltó, tojásfehérje lizoszima), fenyőmag, nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum Vitt. - Olaszország) 3%, aroma. Ideális első fogásokhoz, húsokhoz, zöldségekhez és bruschettákhoz.
Portfólió (10)
Olaszország, Firenze
...Hozzávalók: bazsalikom 20%, napraforgóolaj, burgonya, sajt (tej, só, oltó, tojásfehérje lizoszima), fenyőmag, nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum Vitt. - Olaszország) 3%, aroma. Ideális első fogásokhoz, húsokhoz, zöldségekhez és bruschettákhoz.
Portfólió (9)
Olaszország, GENOVA
... volna. A KMilk a Kintsugi vonal terméke, amelyet kifejezetten a sérült, száraz és láthatóan fakó haj helyreállítására terveztek. Magas hidratáló és tápanyagokban gazdag összetevőivel már az első alkalmazás után erősíti a hajat, egészséges és fényes megjelenést kölcsönözve neki. A KMilk értékes szövetséges a göndörödés ellen, hiszen minden mosás után kisimítja a tincseket egy kondicionáló hatás révén, amely elengedhetetlenné teszi a hajad szépsége szempontjából.
Portfólió (19)
Olaszország, Sassano
... vállalat 32.000 négyzetméteres területen fejleszti működési bázisát, ahonnan naponta 250.000 liter tejet kezel, tehén- és bivalytejet, hogy az egész országban eloszthassa. A Diano Latte a Diano Trasporti mellett dolgozik, amely a szállítmányozási ágazat, a vállalat anyavállalatának első ága, ma független, több mint 50 járművel rendelkezik, amelyek a nemzeti területen dolgoznak.
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
Olaszország, Santa Maria Di Sala
... tapasztalatra tettünk szert. Kereskedelmi termékek: széles választék az istálló és a tehenek higiéniai termékeiből, a fejőberendezés alkatrészei és pótalkatrészei, szellőztető és levegőkeverő rendszerek, általános állattenyésztési termékek. Tej hűtő tartályok 100-tól 18000 literig, hűtőkamrák húsokhoz, sajt érleléshez, zöldségekhez. Minden forgalmazott terméket közvetlenül mi telepítünk és biztosítunk hozzájuk szervizt.
Olaszország, Caltanissetta
... képesek vagyunk kielégíteni azok ízlését, akik új ízeket szeretnének kipróbálni, és azokét is, akik nem, olyan összetevőkkel és párosításokkal, amelyek tökéletes egyensúlyt teremtenek a szájban. Fagylaltunk előállításához csak válogatott természetes összetevőket használunk, mint például: friss szicíliai tej, friss tejszín, kristálycukor, szicíliai pisztácia és mandula, olasz mogyoró és első...
Olaszország, Cagliari
... sokkal illatosabb és aromásabb, kizárólag vad bogyók infúziójával. A fehér mirtusz, egy bogyók és levelek keveréke, nagyon illatos és aromás, enyhén kesernyés ízével egyedivé teszi ezt a terméket. Továbbá, termékeink között szerepel a torrone krém, amely aromák és egy tejszínes tej- és cukoralap kombinációjából készül, így ez a termék különlegessé válik. A filu e ferru krém, amely a krém és a...
Olaszország, Torrice
A mi műhelyünkben kézműves termékeket készítünk, kizárólag első osztályú alapanyagokból, hozzáadott tartósítószerek nélkül, amelyek laktózmentesek is. (tej, tojás, nikkel és vegán kérésre.) A következő termékekről van szó: előételek, főételek, köretek, töltött vagy tölthető szendvicsek, kenyerek, pizzák és édességek, születésnapi torták, fánkok, péksütemények. A termékek már készre főzve és...
Olaszország, Trecastagni
Ez az első vállalat, amely monitoring rendszereket és gyakorlati stratégiákat valósít meg az állatok jólétének javítása érdekében a mezőgazdasági vállalkozásokban. Egy innovatív, bioelektronikus rendszerrel; egy tej- vagy vérmintából az állatoktól azonosítjuk a fertőző üzeneteket, az étrendi és környezeti problémákat; ezeket korrigáljuk fitoterápiás, homeopátiás és természetes megoldások...
Olaszország, Giugliano In Campania
... első kettő, a simító tej és a göndörítő, ma is a legjobbak között szerepel a globális piacon ár-érték arány szempontjából. Ezekhez csatlakozik a vasalók, a napvédő, a rekonstrukciós és a színező termékcsalád, amely széles választékot kínál minden preferenciához és igényhez illő árnyalatokból. Bár a cég fontos mérföldköveket ért el, és energikusan belépett a piacra, folyamatosan új formulák után kutat, amelyek egyre inkább megfelelnek a fodrászok és a végfelhasználók igényeinek. A Rheedmon összes termékének közös nevezője a minőség, vagyis a képesség, hogy a vásárlónak egy...
Olaszország, Roma
... szénhidrát, laktóz és nátrium tartalommal. Megelőzi a csont- és fogbetegségeket, érrendszeri betegségeket és különösen a vastagbél daganatos megbetegedéseit. • Tejallergiások számára: Sok allergiás, gyermek és felnőtt iszik a mi tejünkből, anélkül, hogy bármilyen negatív reakciót tapasztalna. • A fagylaltozók, cukrászdák és éttermek használják fagylaltok, tészták, első és második fogások, hús- és halételek készítésére. • A bárban az első és egyetlen 100%-ban természetes és olasz bivaly cappuccino elkészítésére.
Olaszország, Quattro Castella
... szenvedélyt, a vállalat körülbelül 800 szamarat tart. A vállalat a szamártej (friss és fagyasztva szárított) előállítására és forgalmazására specializálódott, mind egyéni fogyasztók, mind az élelmiszer- és kozmetikai ipar számára. A tej fagyasztva szárítása is közvetlenül a vállalatnál történik. A vállalat öko-bio kozmetikai termékeket is gyárt szamártej alapanyaggal, valamint különféle gourmet termékeket, mint például szamár mortadella és szalámi, szamártej keksz, szamártej likőr. A vállalat tevékenysége az agriturizmusra is épül.
Olaszország, Eboli
Az Eboli (SA) melletti San Vincenzo gazdaság bivalyokat nevel, amelyekből tejtermékeket állítanak elő: bivalymozzarella, scamorza és caciocavallo. Mivel lehetőségük van az egész termelési ciklus ellenőrzésére, a minőség garantált és tanúsított. Fő céljuk nem a mennyiség, hanem a termékeik minősége. Fontos kiemelni, hogy hét egymást követő évben a Podere San Vincenzo elnyerte az AIA (Olaszországi Állattenyésztők Szövetsége) elismerését, mint Olaszország első számú állattartója a tej mennyiségi és morfológiai minősége alapján.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play