Olaszország, Savignano Sul Panaro
...Kávé összetett fűszeres aromával, amelyben a fahéj és a gyümölcs, köztük az érett eper dominál. Nagyon kiegyensúlyozott íz.
Portfólió (17)
Olaszország, Moio Della Civitella
... biztosítsák a maximális frissességet és épséget. Ezek a gyümölcsök intenzíven illatosak és édesek, autentikus és élénk ízű lekvárt adnak nekünk. Csak két összetevőt választottunk: eper és nádcukor, hogy egy valódi és magas minőségű terméket kínálhassunk. A gyümölcs koncentrációja meghaladja a 120%-ot, így lekvárunk rendkívül gazdag és ízletes. Nem adtunk hozzá citromlevet, mert meg vagyunk győződve arról, hogy az epreink tisztasága és minősége elegendő a kiváló íz garantálásához.
Portfólió (16)
Olaszország, Padova
...Gyümölcsinfúzió, amely ötvözi az édességet a mangó illatával, kiegészítve a eper savanykás tónusával. Egy koncentrált íz, amelyet bármikor élvezhet a nap folyamán.
Portfólió (10)
Olaszország, Giarre
...Sicíliai kézműves gránitok gyártása és forgalmazása a következő ízekben: Ananász, Szicíliai Vörös Narancs, Kávé, Csokoládé és Fahéj, Eper és Maletti Erdőeper, Szicíliai Zöld Citrom, Szicíliai Mandarín, Avolai Mandula és Pirított Mandula, Bronte-i Pisztácia, Etna-i Fekete Eper, Bergamot, Bivona-i Őszibarack, Kantalup Dinnye, Fehér Füge, Fügés Kaktusz, Gránátalma, Menta, Szezonális Dinnye...
Portfólió (7)
Olaszország, San Donaci
...A bor 100% Primitivo szőlőből készült. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. Vörösbor készítése hőmérséklet-szabályozott erjesztési folyamat során. Jellemzője a tanninok lágyasága és az íz- és illatélmény tartóssága. Illatában érett piros gyümölcsök, mint eper, málna és szeder, akár zselé formájában is kiemelkednek. Ideális érlelt sajtokkal, mint a Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, bolognai raguval készült tésztával, valamint vadászos fehér húsokkal.
Portfólió (5)
Olaszország, Trento
... garantálásával. A hagyományos likőrök közül kiemelkedik a limoncello (citromlikőr), az alma-, áfonya-, édesgyökér-, kókusz-, kávé- és mindenféle keserűlikőr. Évek tanulmányai és tapasztalatai után a likőrök stabilizálásának területén a Flavor Chimica sikeresen létrehozott egy új típusú, "high-tech" likőrt. Ezek alkoholtartalmú tejszínből készült termékek, amelyekhez további összetevők, például csokoládé, tojás vagy kisebb gyümölcsök, mint eper, málna, pisztácia, mogyoró és mások is hozzáadhatók.
Olaszország, Cirò Marina
... élményben részesül ezzel a kivételes itallal. A mi Granitánknak rengeteg íze van: Citrom, Eper, Menta, Narancs, Dinnye, Mandula és sok más íz kérésre. A Krém ízei: Kávé, Dió, Mandula és sok más íz kérésre. A Sorbet íze selymes: Citrom, Mandarín, Rózsaszín Grapefruit, Narancs, Eper és sok más íz kérésre. Rengeteg más termék, mint például Joghurt, Ginseng, Árpa, Tea, Fagylalt alapok, Forró és hideg csokoládé és még sok más termék. Cégünk az Ön rendelkezésére áll a termékek VÁSÁRÁSÁRA a SAJÁT LOGÓJÁVAL, és bármilyen egyéb kérésének teljesítésére.