...Termelési terület: Leverano (Le). Szőlőfajták: 70% Negroamaro, 20% Primitivo, 10% Montepulciano. Nevelési rendszer: alberello. A talaj jellege: alluviális eredetű, közepes textúrájú, mészkőre hajlamos területekkel. Borászat: a szőlő gondos válogatása után a szőlőszemeket lefejtjük (zúzás nélkül). A must 10-12 napig acéltartályokban erjed 24-26°C-os kontrollált hőmérsékleten. Az erjedés végén a...
Portfólió (4)
Olaszország, Montalcino
... helyezkednek el, amely homokkőből, galestro-ból és mészkőből áll. A pincében 25 mázsa francia tölgyfából készült hordók, 39 mázsa szlavón tölgyfából készült hordók, valamint tizennégy különböző fafajtából készült barrique található, amelyeket kizárólag a Rosso Toscanohoz használnak. A Brunello tölgyfában való érlelése három év, ezt követi egy hat hónapos palackos érlelés. A borok tradicionális stílusúak.
Olaszország, Frascati
... váltakoznak az olajfaligetekkel és a mezőkkel, jó példát mutatva a biodiverzitásra. A talaj vulkáni eredetű, a legelterjedtebb szőlőfajta a Lazio-i Malvasia fehér. A terület iránti figyelem és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk a helyi borok előállításában nyilvánul meg. A minőség iránti keresésünk a teljes ellátási lánc ellenőrzésével kezdődik, és a hagyomány tiszteletének és a technológia...
Olaszország, Montecchio Maggiore
A Vitevis Cantine Società Cooperativa Agricola három Vicenza megyei Szövetkezeti Pincészet egyesüléséből jött létre: a Montecchio Maggiore-i Cantina Colli Vicentini (1955-ben alapítva), a Gambellara-i Cantina (1947) és a Malo-i Cantina Val Leogra (1961). A Vitevis csoport három pincészete a Veneto szívében található, Verona és Velence között, egy ősi vulkáni eredetű területen, amely évszázadok...
Olaszország, Campomarino
A Di Majo Norante a Gargano északi részén, Molise-ben található, a Norante márkák régi birtokán, Santa Cristina-ban. A vállalat 1800 óta saját szőlőből készít borokat. A Di Majo Norante különös figyelmet fordít a szőlő kiválasztására, betakarítására és a borászati technikákra, a bor minőségének és egészségességének folyamatos javítása érdekében. A szőlőt kizárólag szerves és ásványi eredetű...
Olaszország, Belpasso
... összpontosított. Célja, hogy kiemelje az Etna lábánál található szőlőültetvények borászati gazdagságát: vulkáni eredetű talajok, amelyek ideálisak a Nerello mascalese és más helyi fajták termesztésére, amelyek ezen a különleges területen érik el legmagasabb kifejezésüket. Így születik meg egy természetes termelés, amely a bor iránti gondoskodásból és szenvedélyből fakad, egy igazi autentikus élmény.
...A La Palazzina a Bramaterra DOC és a Coste della Sesia Rosso DOC borokat készíti, mindkettő az Alto Piemonte Nebbiolijából. Szőlőültetvényeink 2 hektáron terülnek el Roasio dombjain. Itt, egy vulkáni eredetű homokos talajon, délnyugati tájolással, Nebbiolo, Croatina, Vespolina és Uva rara szőlőfajtákat termesztünk, amelyek átlagos életkoruk 25/30 év. Az éves átlagos termelés 5000 palack 0,75 l. A...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play