Olaszország, Andalo Valtellino
... Robusta kávé, könnyű karamellás illattal, amely ideális még a legigényesebb kávékedvelők számára is. Teljes és erős íz, tartós utóízzel. Vietnam: Teljes testű Robusta, eklektikus és jellegzetes. Kolumbia: Minden kolumbiai kávé Arabica fajtájú, gazdag aromás illattal, enyhén gyümölcsös és csodálatos mogyorós, virágos utóízzel. Ez a kávé a kiválasztott Arabica és Robusta kávék tökéletes kombinációjának eredménye. Krémes, sima és bársonyos, egyedi és meglepő, édes ízű és gyümölcsös utóízzel.
Azonos termékek
Krémes
Krémes
Egyéb termékek
Cortado
Cortado
Portfólió (44)
Olaszország, Milano
...2 AUTOMATIKUS 725x540x455 13,5 L 67 Kg 3000 W 220-240 Vac 1N 380-415 Vac 3N 50-60 Hz Kézi adagolás szabályozás Oldalsó / hátsó panel rozsdamentes acélból Rozsdamentes acél gőz- és vízcsövek Réz kazán (Cu 99.5) oxidációgátló kezeléssel Magas csészékhez kompatibilis (opcionális: tartó rács az espresso italiano csészékhez)...
Portfólió (116)
Olaszország, Gussago
...Kiváló arabica és robusta kávék keveréke, kézműves pörköléssel, majd ezt követően összekeverve. Aranyérem az International Coffee Tasting 2018 versenyen az IIAC (Nemzetközi Kávékóstoló Intézet) által az "Olasz Espresso" kategóriában. Aranyérem a Mediterranean Taste Awards 2022 - Kiváló Íz versenyen.
Portfólió (10)
Olaszország, Milano
...A valódi olasz espresso kávé kifejezése, amely hat különböző ország legjobb Arabica termesztéseiből készült keverék: Costa Rica, Guatemala, Kolumbia, Etiópia, Brazília és India. A brazil és indiai kávék adják a teljes ízélményt, míg a Costa Ricában, Guatemalában és Etiópiában nedvesen feldolgozott szemek enyhén gyümölcsös jegyeket hoznak létre. Mindezeket a kávékat a lehető legnagyobb gondossággal válogatták és keverték össze. Kiváló szerkezete és tartós utóíze miatt az Espresso bármely napszakban élvezhető, és a világ egyik legkedveltebb espresso keveréke a kínálatunkban.
Portfólió (8)
Olaszország, Pontecagnano Faiano
...Kávénk különböző fajtájú és eredetű babok keverékéből készül, amelyeket mosott módszerrel dolgoznak fel: a gyümölcsöket a betakarítás után megpucolják, demucilagizálják, megmossák, majd szárítják. A babokat gépekkel pucolják meg, majd vízben áztatják, hogy eltávolítsák a mucilágot a feldolgozás során. Ezek a mosott kávék magas szintű organoleptikus tulajdonságokkal rendelkeznek.
Portfólió (14)
Olaszország, Teramo
A Vermonte kávét és annak származékait állítja elő és exportálja világszerte. Dubaji kereskedelmi bázisunk kizárólag a MENA országok, Dél-Amerika, az Egyesült Államok és Kanada disztribútorai és importőrei számára foglalkozik nagykereskedelmi forgalmazással. Disztribútorokat keresünk Észak-Európában, az Amerikákban, Kínában és Japánban. A legfinomabb válogatott és prémium kávékeverékeket állítjuk...
Portfólió (10)
Olaszország, Anzola Dell'emilia
Az Essse Caffè egy kávépörkölő vállalat, amely vezető szerepet tölt be a HoReCa szektorban, és kávékeverékeket állít elő a legjobb espresso elkészítéséhez. A vállalat küldetése két fő pontra épül: az első az, hogy minőséget biztosítson a kávéciklus minden lépésében, a zöld kávétól az espresso csészéig; a második pedig a szolgáltatás és a nagy erőfeszítés minden ügyfelünk és forgalmazónk számára. A...
Azonos termékek
Kávészemek
Kávészemek
Portfólió (2)
Olaszország, San Vendemiano
...Keverék, amelyet egy kiváló Robusta kávé lágy aromájának és telt, gazdag ízének, valamint hosszú és tartós utóízének kombinálásával készítenek; prémium kávék Afrikából és Közép-Amerikából, sötét pörkölésű.
Portfólió (6)
Olaszország, Sesto Fiorentino
... kiválasztásra. A jó kávé titka a különböző testességű, savasságú és édességű kávék ügyes keverésében rejlik, hogy gyümölcsös végső ízt kapjunk. PRAKTIKÁLÁS A lassú és kézműves pörkölés lehetővé teszi a babban található cukrok tökéletes karamellizálását, ami édes és kellemes utóízt ad a kávénak. A pörkölés után a hűtés külön történik minden egyes származási hely esetében. Ez a módszer biztosítja, hogy a kávé megőrizze az aromák és ízek különböző árnyalatait, amelyeket később kiegyensúlyoznak, hogy tökéletes harmóniát érjünk el a csészében.
Portfólió (9)
Olaszország, Vigonza
...A legjobb kávék, amelyeket a világ minden tájáról importáltunk. Aromás kávéink 100% arabikából készülnek, hozzáadott aromával. Végül kiválasztottuk a legjobb olasz eszpresszót.
Portfólió (4)
Olaszország, Roma
...A legmodernebb pörkölő és csomagoló berendezésekkel rendelkezünk, hogy a legfinomabb keverékeinket készítsük el, tiszteletben tartva az olasz espresso kávé ősi hagyományait. Az általunk feldolgozott kávék Dél- és Közép-Amerika, Afrika és Ázsia legjobb ültetvényeiről származnak. A TÖRTÉNET A '40-ES ÉVEK VÉGÉN KEZDŐDIK... ...Róma szívében, a Colosseum előtt születik egy kis kávépörkölő, amely idővel megerősödik, és keverékeit a legjobb római kávézókban, majd fokozatosan az egész világon forgalmazza. 75 ÉV UTÁN, A NEGYEDIK GENERÁCIÓBAN megőrizzük a nagyszerű kávé titkát, megőrizve a hagyományt.
Portfólió (7)
Olaszország, Isola Di Capo Rizzuto
... szenvedélyre épülnek, amely a legjobb kávék folyamatos keresését jelenti a világ legjobb ültetvényein, a régi feldolgozási módszerek megőrzését és a legjobb ügyfélszolgálat biztosítását. A fő termék egy kiváló minőségű keverék, amely hosszú és folyamatos munkavégzés és kóstolás eredménye. Ezt a keveréket "Espresso Bar" néven forgalmazzák, és a kézműves feldolgozásának, valamint a különleges...
Portfólió (1)
Olaszország, Castel Bolognese
... Caffè Poli által szabadalmaztatottak: eltérnek bármilyen más hasonló terméktől, amelyet a piacon találhatunk. Kizárólagos terméket tudunk kínálni, amelyet világszerte egyre nagyobb elismerés övez. A csokoládé ízű kávé gyártásától kezdve manapság más ízekre is kiterjedt: ánizs, mogyoró, ginseng, fahéj és menta csokoládé. Ezek a termékek kávépárnákban, szemeskávé formájában és üvegben (darálva moka vagy espresso készítéséhez) érhetők el: egy formátum minden igényhez, hogy minden ügyfél kérését kielégíthessük!
Olaszország, Binasco
... kávét élvezhessünk. Az Office Collection keverékei pedig azok számára készültek, akik az irodában sem mondanak le egy jó kávé élvezetéről, legyen szó egy felfrissítő szünetről vagy egy energikus löket szükségességéről. Az egész gyártási folyamat minősége a Bonomi márka értékének növelésének alapja. A laboratóriumban, a pörkölés előtt, tesztelik a különböző keverékek elkészítéséhez használt kávék...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play