...Ez a keverék megőrzi a valódi olasz espresso intenzív és mély ízét. A Paranà koffeinmentes kávé rendkívül könnyen emészthető, csökkentett koffeintartalommal rendelkezik, és kiváló minőségű Arabica kávébabból készült, amelyet az egyik legjobb koffeinmentesítési módszerrel dolgoztak fel. Az eredmény egy sűrű és diós krém, telt karamell aromával, valamint csokoládé és vanília árnyalataival.
Portfólió (17)
Olaszország, MILANO
...valamint pörkölt mogyoró és mandula utalások találhatók; a háttérben dohány, vanília és csokoládé zárja le, egy eukaliptusz balzsam háttérrel. Az íz lágy, a tanninok élesek és nagy struktúrával bírnak, különösen a jelentős, de nem tolakodó alkoholtartalom miatt, amely a hosszú, keserű és sötét fűszerekkel teli lecsengéshez vezet. Csomagolás 6 db 1 db = 13,00 1 raklap 72 csomag 6 db Minimális rendelés 20 raklap...
Portfólió (229)
Olaszország, Monterotondo
...finom és illatos por formájában jelenik meg, ideális élelmiszerek, folyékony, félig folyékony és szilárd termékek előállításához, kiváló oldhatósága miatt. Alkalmas italok, fagylalt, csokoládé, pékáruk, tészta és még sok más elkészítésére.
Portfólió (10)
Olaszország, San Giuseppe Vesuviano
...Fedezze fel a töltelékek ezer ízét. A Crispo széles választékot kínál a töltelékek ízeiből, miközben mindig magas színvonalon tartja az alapanyagok minőségét.
Portfólió (3)
Olaszország, Mercato Saraceno
...A határozott és gazdag ízű kávé szerelmeseinek a mi "Miscela Masai" keverékünk a tökéletes választás. Ez a keverék Robusta kávébabból készült, amelyet úgy pörköltek, hogy kiemelje a testes és intenzív ízét. Minden kapszula és filter intenzív ízű kávét kínál, amelyben a keserű csokoládé és egy enyhe fűszeresség jegyei fedezhetők fel. Elégedj meg a erős és gazdag kávé iránti vágyaddal a kapszuláink praktikus használatával.
Portfólió (6)
Olaszország, Marciano Della Chiana
... köszönhetően tökéletes önállóan vagy csokoládéval. Kiválóan párosítható érlelt sajtokkal. Formátum: 0,5 lt. Bor típusa: Édes. Évjárat: 2019. Ország: Olaszország. Régió: Toszkána. Szőlőfajta: 100% Aleatico. Érlelés: 6 hónap kis fahordókban - 6 hónap palackban. Szín: Intenzív rubinvörös. Aroma: Eper, Szilva, Vadrózsa. Hőmérséklet: 12° C. Ideális: Csokoládé, érlelt sajtok.
Portfólió (10)
Olaszország, Bronte
...400 gramm fehér csokoládé, amelyet tiszta pisztáciapasztával dolgoztak fel, egy elegáns és kifejező doboz, minden évben más és vonzó meglepetés. Bacco húsvéti ajánlata kicsiknek és nagyoknak. Hozzávalók: cukor, kakaóvaj, tejpor, 10% pisztáciapaszta (pörkölt és finomított pisztácia, klorofill E141, kurkumin E100), tejsavópor, emulgeáló: szójalecitint, vanília kivonat.
Portfólió (56)
Olaszország, Novi Ligure
Édességipar. Csokoládégyártás. Csokoládétojások. Nálunk a csokoládé feldolgozása szeretettel és figyelemmel történik, a hagyomány és a minőség tiszteletben tartásával, és mindenféle csokoládéra vonatkozik, a tejcsokoládétól a keserűcsokoládén át a fehér vagy mogyorós csokoládéig. A Gambarotta Kft. harmadik fél megbízásából is végzi a feldolgozásokat: kakaópor, keserűcsokoládé, gianduiotti, csokoládés nugát, csokoládé, csokoládéval bevont cukorkák, mogyorós csokoládé, kenhető csokoládé, édességek és cukor, csokoládétáblák és csokoládétojások.
Olaszország, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Élelmiszer PRODUKCIÓ harmadik fél számára (privát címke) bio édes és sós termékek gyártása, harmadik fél számára gyártó cég, amely a legnagyobb bio márkákat látja el, több mint 30 féle bio termékkel: gabonapálcikák, magvak és szárított gyümölcsök, csokoládés gabonapálcikák, por alapú készítmények (kakaós és vaníliás puding, forró csokoládé, tortakészítmények), nádcukor csomagolása, stb. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Olaszország, Martina Franca
Kávétermelés kapszulákban és szemekben, bio gyógyteák a jólétért és gyümölcsökből, Ginseng, Csokoládé és Cappuccino. Olasz gépek eszpresszóhoz és azonnali kávéhoz. Képzések olasz eszpresszó és latte art terén. A pugliai Pino szilárd gyakorlati tapasztalattal rendelkezik laboratóriumban és a marketing irányításában, szándékával, hogy népszerűsítse az olasz ízeket a világban, finomította a kávé...
Portfólió (5)
Olaszország, Prato
...Topping - Kávészirup: "DROP"?: Ideális kiegészítők minden kávé- és tejitalhoz: espresso, cappuccino, csokoládé, macchiato, mocaccino, kávé latte, tej, amerikai kávé stb. Tökéletesek joghurttal, fagyival, frappéval, smoothie-val, édességekkel és sütikkel is. Az ázsiai piacokon finom Milk Tea készítésére is használják. Alacsony kalóriatartalmú koncentrátumok: "I-SODA"?: Csak garantált és ellenőrzött...
Portfólió (3)
Olaszország, Castel Di Sangro
Lupinok feldolgozása és csomagolása harmadik fél megbízásából is 150 kg-os hordókban, különböző kaliberek, száraz olasz és külföldi lupinok, minden kaliber, szárított gyümölcsök és csokoládé.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play