Olaszország, Salerno
A háború után Pasquale Battista Cetarában életre hív egy kis élelmiszeripari műhelyt, főként szardellákra specializálódva, amelyet szenvedéllyel és büszkeséggel vezetett az 1990-es évekig. A szardellák feldolgozása és Cetara közötti kapcsolat történelmi gyökerekkel bír, és ma, akárcsak régen, a hagyomány a Battista úr gyermekei által folytatódik. Az idő múlásával termékünk íze nem változott, ahogy...
Portfólió (8)
Olaszország, Carbonara Al Ticino
...Széles termékválasztékhoz készítünk ízeket: szószok, alaplé, levesek, töltött tészták, húsipari termékek, készételek, snackek stb. Különös figyelmet fordítunk a különböző "húsfajták" formulálására, a feldolgozási ízek fejlesztésén keresztül, amelyek magukban foglalják: Pörkölt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Főtt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Hal ízek Sajt ízek Füstölt ízesítők...
Portfólió (8)
Olaszország, Masselengo
... fogott vagy tenyésztett, fagyasztott vagy friss, amelyek megfelelnek alapelveinknek: minőség, nyomon követhetőség és fenntarthatóság. Minden gondosan kiválasztott termék - a friss, fagyasztott, nyers, főtt, pácolt vagy füstölt - megfelel szigorú kritériumainknak, hogy a séf mindig olyan tengeri terméket kapjon, amely megfelel az elvárásainak. Figyelünk az igényeidre, segítünk megtalálni a legjobb...
Olaszország, Mestre
A Tagliapietra és Fiai Kft. története 1946-ban kezdődik, amikor Angelo Tagliapietra halpiaci alkalmazottként kezdi meg tevékenységét a velencei Rialto nagykereskedelmi halpiacán. Az évek során a Tagliapietra és Fiai Kft. a Mestre (VE) városában a haltermékek értékesítésének vezető cégei közé került, különösen a legjobb sózott hal és szárított hal terén. A folyamatosan növekvő vállalat évente több...
Olaszország, Favara
... van bízva. Stratégiailag a hideg füstölés választása azért született, hogy a termékeknek magas tartósítási képességet biztosítson, és ne változtassa meg a hal organoleptikus tulajdonságait. A vállalat fókusza a gyártási tételek, alapanyagok, környezetek és elsődleges csomagolások minden egyes tételének ellenőrzésére és analitikai vizsgálatára összpontosít. Az Altamarea célja egy biztonságos és minőségi termék forgalmazása, mikrobiológiai és kémiai elemzések révén, amelyek fontos eszközként szolgálnak az élelmiszerek biztonsági és higiéniai szintjének értékelésében.
Olaszország, Reggio Emilia
AZ ITALIA NET FOOD SNC változatos etnikai élelmiszertermékeket kínál a világ különböző részeiből: - Zöldségkonzerv - Harissa szósz - Hal konzerv: tonhal, szardínia, makréla, szardella - Füstölt hal - Olíva - Fűszerek - Lekvárok - Olíva- és növényi olajok - Gyümölcslevek - HALAL felvágottak - Sajtok - Tészták, rizs és kuszkusz - Szárított gyümölcsök - Dátumok - Hagyományos édességek - Keleti péksütemények - Brik lapok...
Olaszország, Ravenna
Olaszország, tivoli
Tengeri termékek gyártása és forgalmazása...
Olaszország, Bisceglie
Friss és fagyasztott tengeri ételek, valamint nem fagyasztott élelmiszerek import-exportja.
Olaszország, Crespadoro
Termelés - friss és füstölt pisztráng értékesítése...
Olaszország, San Daniele Del Friuli
Pisztácia és más füstölt halak...
A nyersanyagok nemzetközi beszerzése folyamatos. A világ bármely órájában dolgozunk azon, hogy a termékek a lehető legrövidebb időn belül megérkezzenek. A termékeink típusai lényegében 5 kategóriába sorolhatók: Élő termékek, friss termékek, tenyésztett termékek, fagyasztott és mélyhűtött termékek, tartósított és füstölt termékek.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play