...A téli időszak jósága abban rejlik, hogy a föld ajándékokat kínál a leghidegebb hónapokban. Az egyik ilyen ajándék a brokkoli, amely ennek az első fogásnak a főszereplője a kolbásszal együtt. Finom ízük tökéletesen kiegyensúlyozza a hús fűszeres ízét, és felmelegíti az érzékeiteket.
Portfólió (45)
Olaszország, Mesoraca
A Salumificio Lavigna snc, Lavigna Santo E. C. vezetésével, Mesoracában, Crotone megyében saját és kézműves termelésű, csomagolt hagyományos felvágottakat, köztük kolbászokat, capocollo-t és pancettát készít. A jól képzett és tapasztalt személyzetnek köszönhetően a Salumificio Lavigna képes kielégíteni a legigényesebb ízléseket is.
Portfólió (19)
...SEMIARTISAN SALUMI: FRISS ÉS ÉRLELT KOLBÁSZ, NYERS PROSCIUTTO, NDUJA, ÉDES ÉS FŰSZERES SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfólió (9)
Olaszország, Maruggio
...nagyon jellegzetes Íz: Jó tanninok és struktúra, lágy és körülölelő Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.
Portfólió (8)
Olaszország, Isola Del Cantone
... termékek között különösen ízletes és kiváló minőségű Kolbász található. Érlelt szalonnáink és Genovai szalámink ízletes ízvilággal rendelkeznek, amelyek nagyon jól illeszkednek ügyfeleink asztalához. Különlegességünk a kézműves gyártás, ennek következtében a termékek valódisága.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play