Olaszország, Imperia
... fajta nagyon gyümölcsös olajokat termel: a nagyon édes Taggiasco, a Peranzana Extra pedig egy kicsit hangsúlyosabb fűszeres jegyekkel rendelkezik. A kombináció rendkívül kellemes. Az "Arzentu" név, amely a liguriai dialektusban Argento-t jelent, egy nemes termékre utal, de élénk árnyalattal, a nevében és ízében. Az olívákat kézzel szüretelik november és december hónapokban. Az olaj kinyerése a legnagyobb gondossággal, szigorúan hideg módon történik. kód:ARG .75...
Portfólió (44)
Olaszország, Carovigno
...A Novello 2023 extra szűz olívaolaj a justpugliafactory-tól október végén és november elején készül. Korai érésű zöld és fekete olajbogyókból nyerik. Illata gazdag zöldséges aromákban. A keserű és fűszeres ízek jól kiegyensúlyozottak. A Novello justpugliafactory egy szűrt, nem dekantált extra szűz olívaolaj. 100% olasz, felső kategóriás extra szűz olívaolaj...
Portfólió (8)
Olaszország, Arquà Petrarca
...Magasan válogatott, hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj, intenzív zöld színnel és aranyos reflexekkel. Határozott és tartós íz, kellemes harmónia gyümölcsös és fűszeres jegyekkel, finom egyensúly az édes és csípős utóíz között. Finom ízű ételekhez, szárazföldi vagy tengeri nyers ételekhez illik.
Portfólió (3)
Olaszország, Rionero In Vulture
...A Vulture-hegy minden lejtőjén az Ogliarola olajbogyóból készült olaj finomsága tökéletesen egyesül a helyi egyéb fajták által termelt olajjal, egy kiegyensúlyozott és harmonikus terméket létrehozva. Egy illatos olaj, amelynek finom illata és enyhén gyümölcsös íze van. Jellemzően lágy és bársonyos, fűszeres illatjegyekkel, kellemes ízű, enyhe csípős és keserű árnyalatokkal. Elérhető 1 LT, 2 LT, 3 LT és 5 LT-es csomagolásban.
Portfólió (2)
Olaszország, Castelfidardo
...Gyümölcsös, enyhén fűszeres extra szűz olívaolaj, érett olíva illatokkal, amelyek sárga almára vagy mandulára emlékeztetnek. Lágy és finom ízű, kevésbé tartós, mint a többi olaj. Ideális bármilyen ételhez; különösen jól illik közepes szerkezetű fogásokhoz, mint például: orecchiette és brokkoli, borsó és cikória, fehér húsok, párolt hal, saláták, stb...
Portfólió (4)
Olaszország, Sassello
...A Harissa Paszta szósz egy paprika, koriander, chili, olívaolaj és fokhagyma keveréke. Ez a fűszeres ízesítő gazdagíthatja a paradicsom alapú szószokat, és fantasztikus kísérője sok marokkói ihletésű ételnek. A Harissa szósz szép fényű és jó mélységű. Nagyszerű gazdag textúra, sima és tartós állag, jó tapadással. Az ízek nagyon jól kiegyensúlyozottak, a megfelelő csípősséggel, amely lehetővé teszi a fő összetevők kiemelkedését. Finom pörkölt paprika aroma. Egy ízletes csípős szósz, amely eredetileg Észak-Afrikából származik. A termék eltarthatósága 30 hónap, és több formátumban elérhető.
Portfólió (9)
Olaszország, Castelvetrano
olaj és asztali olívák feldolgozása, átalakítása és csomagolása Nocellara del Belice olívák nagykereskedelmi üvegekbe és éttermek számára kis vödrökbe, csomagolás turisták számára tasakban, zöld és fekete olívabogyó pástétom, fűszeres olívabogyó pástétom, articsóka, gomba és szárított paradicsom pástétom, darabolt articsókát is csomagolunk üvegben. Harmadik fél számára is csomagolunk és dolgozunk, ügyfél címkéjével.
...amelyeket a Mediterrán Diéta ajánl. A Dr. Salvatore Dragone által vezetett "Biolio" cég a Calabriában, a Presila Catanzarese dombjain található. Az olajfaligetek egy érintetlen és tiszta környezetben helyezkednek el, és élvezik a mediterrán napfényt és enyhe éghajlatot. A termelt Bio Extra Szűz Olívaolaj kiváló minőségű, nagyon alacsony savtartalmú, harmonikus és kiegyensúlyozott, fűszeres aromájú...
Portfólió (7)
Olaszország, Maruggio
...kézzel vagy mechanikai eszközökkel kerülnek betakarításra; ez az értékes gyümölcs a betakarítás után 12 órán belül őrlésre kerül. Ez a szervezet lehetővé teszi egy olyan olaj előállítását, amely rendkívüli organoleptikus tulajdonságokkal bír, mint például a "harmonikus" extra szűz olívaolaj, amely tipikus aranysárga színével és kiegyensúlyozott ízével, mandulás utóízzel rendelkezik, vagy az "gyümölcsös" extra szűz olívaolaj, amely intenzív aromájával és fűszeres érzeteivel, valamint levélkeserű jegyeivel tűnik ki.
Portfólió (8)
Olaszország, Loreto Aprutino
... földje szerves anyagokkal van trágyázva, míg a növények semmilyen növényvédő kezelésnek nincsenek alávetve, teljes mértékben tiszteletben tartva a biológiai termelésre vonatkozó szabályokat. Az olajbogyók préselése szigorúan 24 órán belül történik a betakarítást követően, hideg sajtolási folyamat révén. A végtermék egy kiváló minőségű extra szűz olívaolaj, amely közepes gyümölcsös aromával rendelkezik, fűszeres jellegű, articsóka ízjegyekkel és keserű, csípős árnyalatokkal. Javasolt párosítani gabonafélékből vagy hüvelyesekből készült levesekkel, sült ételekkel és salátákkal.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play