...A szintetikus jég, a Super Gel -16°C az egyetlen, amely hosszú ideig képes fenntartani a -16°C-os negatív hőmérsékletet, lehetővé téve az élelmiszerek, gyógyszerek és biológiai minták szélsőséges hőmérsékleten történő tárolását és szállítását.
A Super Gel -16°C képes helyettesíteni a szárazjeget számos alkalmazásban, csökkentve ezzel a szárazjég logisztikai problémáit. Valójában a szárazjég...
...Ráadásul könnyű, és nincs lejárati ideje.
Néhány percig vízben áztatod, majd miután hidratálódott, 24 órára a fagyasztóba teszed, és máris készen áll a használatra.
Nemcsak friss termékekhez, hanem fagyasztott élelmiszerekhez is.
... MedicAir élelmiszer-atelier képzési központként is működik, amely elengedhetetlen a Ho.Re.Ca és a GDO világában való naprakészséghez. A MedicAir Food számára legfontosabb területek: fagyasztás és gyorsfagyasztás kriogén folyadékokkal, élelmiszerek és italok csomagolása, új technológiák a jég előállítására és tárolására, füstölés és gázok tanulmányozása italokhoz.
... köszönhetően, amelynek eredményeként a jég telített, átlátszó és kristálytiszta, sikerül csökkenteni a nedvességét. Ennek a kezelésnek köszönhetően a jég nem csomósodik és lassabban olvad, mint az ipari szinten előállított jég.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.