Olaszország, Giuliano
...Mandulaliszt, kevert vagy v vagy pasztőrözött, cukor, vaj, zsírok és növényi olajok, tiszta fehér csokoládé, nyers mandula, citrom, sütőpor.
Portfólió (129)
Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Vaj (TEJ) 93,5%, Fehér trüffel 5% (Tuber borchii Vitt), aroma, Fehér trüffel 0,5% (Tuber magnatum Pico). Minőségmegőrzési idő: 36 hónap. Tárolási mód: Szobahőmérsékleten. Felbontás után +2° / +4° között tárolandó és 7 napon belül fogyasztandó. Felhasználási mód: A termék optimális minőségének kihasználása érdekében ajánlott 20 g terméket használni személyenként. Ideális kencékhez...
Portfólió (9)
Olaszország, Messina
...fehér füge és fehér csokoládé kockák, pandorato. Elkötelezettek vagyunk, hogy csak a legjobb alapanyagokat használjuk. A tojássárgák szabadon tartott tyúkoktól származnak, míg a tejszínből készült vaj nyers tehéntej centrifugálásával készül. Lisztjeink olasz, kiváló minőségűek, citrusaink pedig a híres Paternò területéről származnak, a "Cataniai síkságon", amely híres vörös narancsairól, illatos...
Portfólió (10)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre