Olaszország, Barletta
...Az Illivia Leone de Castris Negroamaro a Salice Salentino községben található szőlőültetvényekből származik. A szüret kézi munkával történik szeptember végén, és a Negroamaro szőlő mellett kis mennyiségű Lecce-i Malvasia Nera is betakarításra kerül. A szüret befejezése után a pincébe szállított fürtöket vörösbor készítésére használják, és a fermentációs időszak után az Illivia Negroamaro két hónapig nagy tölgyfahordókban érlelődik, mielőtt forgalomba kerülne.
Olaszország, San Donaci
...Szőlőfajta: 100% Negroamaro. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. A Negroamaro szőlő acélban történő erjesztésével készült, száraz és tartós ízű bor. A szaglás során piros gyümölcsök, mint a ribizli, fekete eper, szeder és meggy, valamint mediterrán cserjék balzsamikus aromái jelennek meg. A tanninok szerkezetének köszönhetően, amelyek nem túl tolakodóak, jó sokoldalúsággal rendelkezik, jól párosítható érlelt felvágottakkal és közepesen érlelt sajtokkal, húsalapú első fogásokkal, fehér és vörös húsokkal, mind pörkölt, mind sült formában.
Portfólió (5)
Olaszország, Trento
Cégünk a különböző igények kielégítésére tervezett, széles választékú, kiváló minőségű panelek gyártásában jeleskedik. A standard és egyedi megoldásokra specializálódva, széles választékot kínálunk, amely magában foglalja a fehértáblákat, mágneses táblákat, parafatáblákat, üvegtáblákat, filctáblákat és krétatáblákat. A minőség és az innováció iránti folyamatos elkötelezettségünkkel olyan termékeke...
Portfólió (39)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...A vadédeskömény illata, amelyet a szardíniák, a sultán szőlő és a sáfrány aromája gazdagít, egy klasszikus szicíliai konyha fűszerkeverékében, amely egyedi tésztás ételek elkészítésére szolgál. ÖSSZETEVŐK: Friss vadédeskömény min. 80%, friss szardíniák, szardella filék, sultán szőlő, PINOLI, extra szűz olívaolaj, napraforgóolaj, friss hagyma, só, fekete bors, sáfrány. Tartalmazhat fenyőmag héjának darabjait. Csomagolás: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfólió (8)
Olaszország, Parma
... antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik. Vörösbor szőlő glicerin kivonat: flavonoidokban gazdag, antioxidáns és szabadgyököket semlegesítő tulajdonságokkal bír, regeneráló és tonizáló hatással van a bőrre. Fekete áfonya glicerin kivonat: a tanninok és antociánok révén összehúzó, bőrtisztító hatású, és elősegíti a hajszálerek ellenállásának növekedését. Magnézium és cink nyomelemek: sok...
Portfólió (24)
Olaszország, Dorgali
... és fekete bogyós gyümölcsök aromáiban, meggy és édesgyökér jegyekkel, mediterrán fűszernövények, finom és édes fűszerek árnyalataival. Ízében kellemesen meleg, sós és fűszeres, mindez tökéletesen egyesül egy ásványos spektrum által. Gazdag és bársonyos szerkezete jól kiegyensúlyozott a tanninok komplexitásával és az elegáns, hosszan tartó lecsengéssel. Ez a bor kiválóan illik a legexkluzívabb és legfinomabb étkezésekhez. Tökéletesen kíséri a nagy struktúrájú és ízletes sajtokat, vagy jelentős húsételeket.
Portfólió (5)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő Szüret: Szeptember Szőlőszüret módszere: Kézi Alkoholtartalom: 11% -12% vol. Szín: Élénk rózsaszín Illat: Karakteres boros Íz: Száraz, nagyon harmonikus Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
Portfólió (8)
Olaszország, Cirò Marina
... szarvasmarhát és a Calabriából származó fekete sertést. A földek, amelyek mészkő, agyagos és homokos eredetűek, nagyon termékenyek, mivel gazdagok természetes forrásokban. Az egész terület, amelyet mediterrán éghajlat ölel körül, forró és száraz nyarakkal, valamint rövid, esős telekkel rendelkezik, ideális feltételeket biztosít a szőlő és az olajfa termesztéséhez. Ma a vállalatnál 35 munkatárs végzi a jól meghatározott feladatokat. A szüret és az olívaolajgyűjtés időszakában a segédmunkások száma megtriplázódik.
Olaszország, Parma
...Costoluto Fiorentino stb. megőrzését. A Centrale della Frutta büszkesége az ősi Termarina szőlőfajta helyreállítása, amely kereskedelmi lehetőséget talált a fehér és fekete szőlő, valamint a feldolgozott termékek értékesítésében, és a vörös őszibarack, egy másik ősi helyi fajta, amelynek revitalizálására a Centrale della Frutta projektet indított. Édes és a húsának jellegzetes piros színe miatt igazán egyedi termék, kiválóan alkalmas lekvárok készítésére.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play