Olaszország, Villanterio
... folyamatainknak köszönhetően, képesek vagyunk feldolgozott állati fehérjéket előállítani és szállítani Paviában és környékén, egy változatos kínálattal, amely javítja a háziállatok élelmiszer-termelésének minőségét.
Portfólió (4)
Olaszország, Albino
A Druckfarben srl, 1971-ben alapított vállalat, a mikroenkapszulázás vezető szereplője. Több mint ötven éve nemcsak Olaszországban, hanem Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban is elismertük magunkat, innovációval és minőséggel kiemelkedve. Szakterületünk a mikroenkapszulázásra összpontosít, egy technológiára, amelyet az elmúlt harminc évben tökéletesítettünk. E folyamat révén védjük az akt...
Portfólió (38)
Olaszország, Orsogna
... töltelékekhez, hús- és halcarpacciohoz, omletthez és tojásrántottához, szószok és mártások készítéséhez, falatkákhoz, aperitifekhez, díszítésekhez, pizzákhoz és calzonikhoz. Maximális eltarthatósági idő: 24 hónap a gyártási dátumtól számítva. Elérhetőség: általában mindig elérhető. Tárolási mód: Felbontás után öntse le extra szűz olajjal, tárolja hűtőben, és fogyassza el néhány napon belül. ÖSSZETEVŐK: Fekete nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum); Extra szűz olaj; Só; Aromák; Antioxidáns: Aszkorbinsav. 6 darabos doboz...
Portfólió (9)
Olaszország, Langhirano
...Ez a természet és az ember mesterműve. Ebből a földből származik, a tiszta hagyomány tiszteletéből, a kézművesség bölcsességéből, amely minden sonkát az olasz ízek mesterművévé tesz. Csak olasz sertéscombok, friss hús, soha nem fagyasztott, feldolgozott, gondozott és érlelt olyan gondossággal, amely ennek a földnek, hagyományának, levegőjének és éghajlatának kizárólagos öröksége. Közepes méret: kg. 9.5-11 Darabok száma: 2...
Portfólió (3)
Olaszország, Villafranca Piemonte
Egy új CE-szabványoknak megfelelő vágóhíd révén az Aimaretti egy sertéshús feldolgozó ipar, amely minőségi felvágottakat és sonkákat állít elő. A tevékenység széles választékot kínál a friss, eredeti és a legszigorúbb higiéniai előírásoknak megfelelően feldolgozott felvágottakból és prémium húsokból. A legjobb friss termékek, garantáltan tartósítószerek nélkül, hogy minden nap az olasz...
Olaszország, Collecchio
... összetevők, hús-technológusokból álló szakértői csapat és belső műszaki támogatás: a Campus egy folyamatosan növekvő valóság, amely az élelmiszeripar és a feldolgozott húsok világában az innovációra összpontosít.
Olaszország, Verona
Feldolgozott gyümölcs a fagyasztott élelmiszeripar számára - Pürék - Koncentrátumok...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play