Olaszország, Radicofani
...A Bio Rosso egy friss sajt, amely biológiai tejből készül. A feldolgozás természetesen követi azokat az irányelveket, amelyeket a tanúsító szerv ad meg, és amely ellenőrzi a teljes gyártási ciklus fázisait a termék végső forgalmazásáig. A feldolgozott tej kizárólag tiszta juhtejből származik. A bio rosso, 15/20 napos érleléssel, biológiai paradicsomkoncentrátummal kezelt héjjal rendelkezik, és körülbelül 1,500 kg súlyú, tál alakú termék.
Portfólió (48)
Olaszország, Cavaso Del Tomba
...mint amennyit eddig kaptak, képezte a kereskedelmi kiindulópontot a Frutti di un Territorio projekt fejlesztéséhez. Ez Olaszország első olyan ellátási lánca, amely tanúsítja a termék származását, és célja, hogy kizárólag a Veneto régióban található üzemekben feldolgozott sajtokat forgalmazzon, helyi tejből, venetói gazdaságokból származó alapanyagokból.
... beruházásokat végzett, hogy lehetővé tegye a Parmigiano Reggiano termelésének erős növekedését: 1960-ban 107 taggal a feldolgozott tej mennyisége 20.000 quintál volt, ami évi 3.700 forma előállítását jelentette; 2005-re a tagok száma 24-re nőtt, a feldolgozott tej elérte a 165.000 quintált, és az évi formák száma 30.000-re emelkedett; 2017-re a tagok száma 16-ra csökkent, a feldolgozott tej 215.000 quintálra nőtt, és az évi formák száma 36.000-re emelkedett.
Olaszország, Verona
Feldolgozott gyümölcs a fagyasztott élelmiszeripar számára - Pürék - Koncentrátumok...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play