Olaszország, Capo D'orlando
... különleges: a héj narancssárga, a hús intenzív vörös JÓTÉKONY HATÁSOK A narancs egy olyan citrusféle, amely gazdag jótékony tulajdonságokban, és széles körben fogyasztják hazánkban. Az ízletes ízek mellett számos érdekes egészségügyi előnnyel rendelkezik: alacsony kalóriatartalmú (csak 47Kcal/100gr), rostforrás, C-vitamin, tiamin, folsav és antioxidánsok forrása, és hozzájárulhat különböző betegségek kialakulásának kockázatának csökkentéséhez. A KONYHÁBAN A narancs íze lehet savanyúbb vagy édesebb. A narancsok, azon kívül, hogy...
Portfólió (27)
Olaszország, Monterotondo
...A Vegantis bio spirulina, nagykereskedelmi formátumokkal és árakkal, 100%-ban természetes, bio tanúsítvánnyal rendelkezik. Indiában készült, egy ősi alga, édesvízi cianobaktérium, amely gazdag mikrotápanyagokban. Ez egy sokoldalú és jótékony élelmiszer, magas fehérje-, vas-, folsav-, foszfor- és K-vitamin tartalommal. Zöldes-kékes színű por, hidegen szárítva, különböző ficocianin szintekkel...
Portfólió (10)
Olaszország, Forlì
... napraforgómaghoz nem adtak sót, adalékanyagokat vagy tartósítószereket, hogy megőrizzék ennek a finom szárított gyümölcsnek az ízét és organoleptikus tulajdonságait. A magok gazdagok a szervezet jólétéhez hasznos tápanyagokban, mint például a B-vitaminok, linolsav, ásványi anyagok, vas, kobalt, mangán, cink, réz és folsav. A bio napraforgómagot gyakran használják kenyér, sütemény és pizza tésztájának gazdagítására, és salátákhoz is hozzáadhatók, vagy pirítva, egy csipet sóval ízesítve.
Portfólió (50)
Olaszország, Milano
...A fettuccine a száraz tészta válasza a tagliatellére, laposabb és rövidebb. Ez a "zöld" változat borsóliszttel fehérjék és vitaminok (különösen A és E, de B1, B2, B9, C, K és folsav is) forrása. A zöldborsó különböző ásványi sókat tartalmaz (kálium, vas, foszfor, kalcium, magnézium, kén, nátrium és cink) és alacsony zsírtartalmú. Gazdag oldható rostokban, keményítőkben és cukrokban, így ideális táplálék a testünk számára.
Portfólió (4)
Olaszország, Pratola Peligna
...ENTERELLE étrend-kiegészítő BROMATECH 12 KAPSZULA Hasznos a bélflóra egyensúlyának helyreállítására zavarok esetén, valamint a vitaminhiányok pótlására. Használati útmutató: Napi 2 kapszula javasolt, étkezések után. Összetevők: Dextróz, élelmiszer-zselatin, maltodextrin, enterococcus faecium, saccharomyces cerevisiae sub. boulardii, C-vitamin; csomósodásgátlók: mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid; inozitol, niacinamid, pantoténsav, B2-vitamin, B6-vitamin, titán-dioxid, B1-vitamin, folsav.
Portfólió (10)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play