Olaszország, Loreggia
...A bazsalikom egy aromás fűszer, amelyet a konyhában végső simításként használnak friss és finom íze miatt. Zöldségekhez, húsokhoz, halakhoz, levesekhez, tésztákhoz és paradicsomszószhoz használják. Emellett emésztési zavarok ellen és féregűzőként is alkalmazzák. Elérhető különböző súlyú tálcában vagy polisztirolban.
Portfólió (20)
Olaszország, Imperia
... idegen összetevők. A Calvi Genovai Bazsalikom Pesto DOP 180 g intenzív zöld színű, és friss, finom ízével jellemezhető. Termékcímke A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápértékadatokkal és a termékről szóló egyéb információkkal. Kód: PESTO 180...
Portfólió (44)
Olaszország, Orbassano
...Ez a szív alakú zöld ravioli egy vékony, spenóttal színezett tésztába van csomagolva, és bazsalikommal, fenyőmaggal és ricottával (egy tipikus olasz lágy sajt) van töltve: egy igazi gasztronómiai alkotás, amely ünnepli az olasz konyha hagyományait és kifinomultságát. A finomra vágott fenyőmagok ropogós ízt adnak, amely egy napfényes fenyves erdőt idéz, míg a lágy ricotta krémes alapként tökéletesen összekeveri az összetevőket, és az aromás bazsalikom egy megkülönböztető illatot biztosít, amely a Földközi-tenger azonnali illatait idézi.
Portfólió (57)
Olaszország, Martina Franca
...A Burrata Pugliese egy friss és krémes sajt, amely az olasz sajtkészítési hagyomány tipikus képviselője. Magas minőségű tejből készül, a burrata puha és vajszerű szívéről ismert, amelyet egy vékony mozzarella réteg ölel körül. Ez a sajt tökéletes önállóan fogyasztva, vagy friss paradicsommal és egy csepp olívaolajjal kísérve, így kiemelve finom és egyedi ízét. A burrata remek választás azok számára, akik autentikus és kifinomult kulináris élményre vágynak.
Portfólió (29)
Olaszország, MILANO
...A Calvè klasszikus majonéz 5 kg-os vödörben egy magas minőségű élelmiszertermék, amely ideális professzionális felhasználásra a vendéglátásban. Friss és válogatott összetevőkből készült, gazdag és krémes ízt kínál, tökéletes saláták és különféle ételek ízesítésére. Az 1 darabos csomag ideális nagykereskedelmi értékesítéshez, elegendő készletet biztosít éttermek és catering szolgáltatók számára...
Portfólió (229)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...Ez az illatos és ízletes pesto ideális tészták készítéséhez. Pirított kenyérre vagy kekszekre kenve ízletes előételeket és nassolnivalókat készíthetünk. Illatot és ízt ad a salátának is. ÖSSZETEVŐK: Friss bazsalikom minimum 70%, extra szűz olívaolaj, napraforgóolaj, Parmigiano Reggiano (TEJ, só, RÁGÓ), FENYŐMAG, DIOFÉLÉK, só. Csomagolás: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfólió (8)
Olaszország, Stazione Fondi-Fondi
...A bazsalikom és a petrezselyem két olyan fűszer, amelyet a Forcina cég a frissesség kezelésének jól bevált módszerei szerint dolgoz fel; a beszerzés közeli beszállítóktól történik, és a kapcsolat velük nagyon közvetlen. A termékek különböző csomagolási típusokban kerülnek kiszállításra, és évente több mint 166.000 kg-ot kezelnek.
Portfólió (6)
Olaszország, Gravina di Catania
...Fűszer első fogásokhoz és húsokhoz, vagy szószok ízesítésére. A friss bazsalikom, amelyet gondosan válogattak és a szicíliai zöld dombokon termesztettek, ennek a pestónak az alapja, mandulával és egy csipet tengeri sóval együtt. Az üveg felbontása után öntsön extra szűz olívaolajat a tetejére, és tárolja hűtőszekrényben. Fogyassza el 10/12 napon belül. Biológiai, gluténmentes és vegán. Tartósítószerek és hozzáadott cukrok nélkül. Címke 4 nyelven: olasz, angol, német és francia. Minőségmegőrzési idő: 36 hónap a gyártási dátumtól számítva.
Portfólió (6)
Olaszország, Santa Ninfa
...Biológiai fűszerek ízesített EXTRA VIRGIN OLÍVAOLAJ alapján. Intenzív, friss és kiegyensúlyozott íz, amely Szicíliára és annak erőteljes ízeire emlékeztet. Tökéletes bármilyen étel ízesítésére, sokoldalú a konyhában!
Portfólió (4)
Olaszország, Fratta Todina
...A friss bazsalikom frissessége és a sült koktélparadicsomok aromája életet ad egy egyedülálló terméknek, amely felejthetetlen élményt kínál. Sűrítőanyagok nélkül - gluténmentes. Minden összetevő olasz és természetes.
Portfólió (4)
Olaszország, Capaccio Paestum
A SG VIVAI egy fenntartható vállalat, amely az egész termelési folyamatot a frissességre és a fűszernövények magas minőségére alapozta, elkerülve a vízpazarlást és csökkentve a környezeti hatásokat. Foglalkozunk friss fűszernövények (bazsalikom, petrezselyem, menta, rozmaring, zsálya, kakukkfű stb.) termesztésével és csomagolásával, amelyeket a vásárlói igényeknek megfelelően biológiai vagy...
Portfólió (1)
Olaszország, trapani
Friss bazsalikom termelője vagyok, Trapani, Szicília területén.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play