Olaszország, Albino
...A mikrokapszulázott eper illat kiváló választás azok számára, akik szeretik az édes és gyümölcsös illatokat. Ez az illat megragadja az eper lédús és vibráló esszenciáját, friss és vonzó aromát kínálva. A mikrokapszulázás technológiájának köszönhetően az illat fokozatosan szabadul fel, biztosítva a hosszú tartósságot és a folyamatos illatélményt. Ideális otthoni vagy kereskedelmi terek illatosítására, az eper illat frissességet és életerőt ad hozzá.
Portfólió (38)
Olaszország, Torino
... minden évszakban garantált a megállapodott specifikációk és szerződés alapján. ALMA- NFC/koncentrátum/püré/konszolidált püré BARACK-koncentrátum/püré Fekete répa-koncentrátum GRÁNÁTALMA-NFC/koncentrátum PAPRIKA-koncentrátum MEGGY-NFC/koncentrátum Eper-koncentrátum/püré CITROM-NFC/koncentrátum NARANCS-NFC/koncentrátum KÖRTE-koncentrátum/püré/konszolidált püré FÜGE-püré...
Portfólió (10)
Olaszország, Catania
...A Ricottás Torták a hagyományunk különlegességei. A készítés A friss ricottát jól megszárítják és lecsöpögtetik a hűtőkamrákban, majd a megfelelő mennyiségű cukorral keverik össze, és steril vödrökbe helyezik. A csomagolás után a vödröket a hőmérséklet-csökkentő alagútba viszik, ahol néhány óra alatt a cukrozott ricotta krém hőmérséklete -18 °C-ra csökken, és speciális kamrákban tárolják. Ez a folyamat lehetővé teszi egy magas minőségű termék előállítását. Különböző méretekben készülnek: 1,2 kg (egységes csomagolás) és 110 g-os egyadagos tortácska (12-es csomagolás).
Olaszország, San Donaci
...A bor a Negroamaro (90%) és Malvasia Nera (10%) szőlőből készült. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. Frissességéről, lágy ízéről és sokoldalúságáról ismert. Illatában intenzív friss gyümölcsös jegyek, mint eper, cseresznye, gránátalma, szilva és vad rózsa virágos aromái bontakoznak ki. Sokoldalúságának köszönhetően ideális aperitifekhez, tenger gyümölcseiből készült ételekhez, halételekhez és halas fritőzéhez.
Portfólió (5)
Olaszország, Giarre
FC Food friss pizzaalap, fagyasztott pizzaalap, római pizza puccia, focaccia, töltött pizza, friss panini, csomagolt panini, péksütemények, kézműves szicíliai granita pisztáciával, kávé, mandula, eper, dinnye, görögdinnye, mandula, kókusz, menta, fügekaktusz, citrom granita, meleg étkezde, arancini ragu, arancini pisztáciával, arancine, fagyasztott arancino, meleg étkezde fagyasztott készételekkel, reggeli, készre sütött croissant, sajtok, mozzarella, szicíliai hagyományos termékek exportja, extra szűz olívaolaj, hagyományos sajtok, szicíliai felvágottak.
Portfólió (7)
Olaszország, Palagonia
... cassata, pisztáciás ricottás cassata, mini ricottás cassaták. Édes kenhető krémek, pisztácia, mandula, mogyoró, torrone, kávé, citrom. Citrom, vörös narancs, sárga narancs, mandarin, hagyma, őszibarack, paradicsom, narancs és kurkuma, citrom és gyömbér lekvárok. Extra lekvárok füge, körte, dió és fahéj, fekete eper lekvár. Hagyományos szicíliai élelmiszerkonzervek, pástétomok, tészta- vagy...
Portfólió (55)
Olaszország, Omignano
... gyümölcsök, mint például eper, erdei eper, sárgabarack, dinnye, füge, szárított gyümölcsök, kínai mandarin feldolgozásával és fagyasztásával. Ezen kívül citromhéjat, epret, gesztenyét, stb., fagyasztott vargányát és szarvasgombát is kínálunk. A termelési ciklus friss és sterilizált gesztenyék csomagolásával, valamint azok hámozásával és fagyasztásával zárul. Ha szüksége van termékeinkre, állunk rendelkezésére.
Olaszország, San Pietro In Casale
...paradicsomok, spárgák: mind a mi területünkről, mind pedig szigorúan eredeti és ellenőrzött. Az Agribologna szezonális gyümölcsöket is kínál: cseresznye, eper, őszibarack és nektarin, szilva, sárgabarack, kakiszilva, dinnye, görögdinnye. A Szövetkezet a következő tanúsítványokkal rendelkezik: UNI EN ISO 9001:2008, BIO, SPC BIO, Etikai Kódex, GlobalGap.
Olaszország, Casalvelino
A La Val Fruit srl a Cilento szívében található, egy olyan területen, amely gazdag növényzetben, különösen gesztenyésekben és gyümölcsösökben. A vállalat olyan gépekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a zöldség- és gyümölcstermékek feldolgozására irányuló gyártási folyamatot. A tevékenység az év különböző időszakaiban zajlik, saját és harmadik fél részére történő feldolgozással és fagyasztással, idénygyümölcsök, mint például eper, sárgabarack, dinnye, füge. A gyártási ciklus friss és sterilizált gesztenyék csomagolásával, valamint azok hámozásával és fagyasztásával zárul.
Olaszország, Siderno
... raklapok 20 dobozból állnak rétegenként, és egy raklap magassága 15/18 rétegből áll (max. magasság 1,80 m; súly kg 405/486; darabszám 3000/3600). *A fagyiból kiemelkedő úgynevezett "szív" nem tekinthető reklamációs oknak, hanem a kézműves gyártás tipikus eleme. *A termékek mind az rendelés pillanatában készülnek, hogy mindig a legjobb minőségű terméket kapjuk. *A termékek gluténmentesek. *A gyümölcs alapú termékek korlátozott elérhetőséggel bírhatnak a friss gyümölcs beszerzése miatt.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play