Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
... egyedi területen, ahol a fekete szarvasgomba gyűjtése történik. Köszönhetően micorizált szarvasgombásainknak és tapasztalt szarvasgombászokkal való együttműködésünknek, folyamatosan friss és válogatott szarvasgombát tudunk kínálni. A Spaccato kategória egy alapos válogatási folyamat eredménye, amely értékeli a betakarítás minden részét, elkerülve a pazarlást. Miért Válassza a Valtrebbia Tartufi...
Portfólió (34)
Olaszország, Orbassano
...A friss tésztából készült szív alakú ravioli, amelyeket vargányával és ricottával töltenek meg, az olasz kézművesség egy szublim példája, amelyet a legigényesebb és legkifinomultabb ízlések kielégítésére terveztek. A friss tésztalap kis szívek formájára van alakítva, a szenvedély és a kulináris elkötelezettség szimbóluma. A töltelék a gombák ízeinek kincsét és a ricotta friss, lágy ízét rejti.
Portfólió (57)
Olaszország, Parma
...amelynek illóolaja különösen aktív a felesleges faggyú és korpa ellen, friss és mélyen tiszta fejbőrt biztosít. - Klimbazol: különösen hatékony gombaellenes hatással bír a Malassezia Furfur gomba ellen, amely a korpa fő okozója, miközben inaktív marad a többi jótékony baktériummal szemben. - Borsmenta illóolaj: frissíti és tonizálja a fejbőrt. - Panthenol (B5 provitamin): megköti a bőr nedvességét, miközben normalizálja a fiziológiai funkciókat. Szalon flakon: 500 g Otthoni ápolás flakon: 200 g...
Portfólió (24)
Olaszország, Ponte Galeria
... rendelkezik. Ez a fermentált szója, búza, só és koji gomba keveréke Japán egyik leggyakrabban használt fűszere, sokoldalú szósz, amely alkalmas tésztalevesek, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu és még sok más ízesítésére. Valóban nincs helyettesítője a szójaszósznak. Sokféle változat közül lehet választani, beleértve a sötét szójaszószt, a világos szójaszószt, az alacsony nátriumtartalmú szójaszószt és a teljes vagy marudaizu szójaszószt.
Portfólió (8)
Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Csiperkegomba (agaricus bisporus), napraforgóolaj, nyári szarvasgomba 5% (tuber aestivum vitt.), só, fűszernövények, aroma, természetes aroma. Friss gomba felhasználás 110 g 100 g késztermékhez. Minőségmegőrzési idő: 24 hónap. Felhasználási mód: Ideális kenyérfalatokhoz és első fogások ízesítésére. Allergének: A termék nem tartalmaz allergén anyagokat. Nem tartalmaz glutént vagy tartósítószereket. Tápérték 100 g-ra: Energia Kj 1108 / Kcal 269 Zsír 25,1 g, ebből telített zsírsavak 2,7 g Szénhidrát 2,9 g, ebből cukrok 0 g Rost 7,5 g Fehérje 4,1 g Só 0,5 g...
Portfólió (9)
Olaszország, San Vito Dei Normanni
...gyermekei, egy olyan valóság, amely a minőséget és az eredetiséget tekinti elengedhetetlen alapelveinek. Évtizedek óta fő termékünk a brindisini articsóka, amely ízletes natúr állapotban, vagy pácolva, illetve olajban tartósítva. Az évek során szenvedéllyel más termékekre is fókuszáltunk: cukkini, padlizsán, paradicsom, gomba, olajbogyó és egyéb zöldségek. Konzervjeink a mezőn végzett...
Olaszország, Amelia
...hogy a Podere San Giuseppe gazdag tengeri menüt kínál, amely friss és kiváló minőségű halételekből áll, beleértve a hideg előételeket, főételeket és másodételeket. A létesítmény emellett egy nagy sósvizes medencével is rendelkezik, amelyet a Podere-ban tartózkodók a nyári szezonban használhatnak.
Olaszország, Sassari
... croissant", tengeri ételek "rákok, puhatestűek, filék stb.", zöldségek "burgonya, leveskeverék, gomba stb.", hús "szárnyas, marha, sertés stb.", készételek, édességek és még sok más, a vásárlói igények kielégítésére.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play