Olaszország, Langhirano
...Ez a természet és az ember mesterműve. Ebből a földből származik, a tiszta hagyomány tiszteletéből, a kézművesség bölcsességéből, amely minden sonkát az olasz ízek mesterművévé tesz. Csak olasz sertéscombok, friss hús, soha nem fagyasztott, feldolgozott, gondozott és érlelt olyan gondossággal, amely ennek a földnek, hagyományának, levegőjének és éghajlatának kizárólagos öröksége. Közepes méret: kg. 9.5-11 Darabok száma: 2...
Portfólió (3)
Olaszország, Villafranca Piemonte
... felvágottak ízét varázsolhassuk az asztalra. A cég a sertéshús vágásával, feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozik, mindig friss és eredeti választékot biztosítva. A termékek között szerepel: friss és fagyasztott sertéshús, kolbászok, sonkák, szalámi, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta és cotechino.
Olaszország, Messina
Marhahús, sertéshús, bárányhús Baromfi, tojás, felvágottak és sajtok...
Olaszország, Villafranca Padovana
Sertéshús feldolgozása...
Olaszország, Santa Maria A Monte
Sertéshús feldolgozása - Felvágottak...
Olaszország, Maranello
Az ARA Italy, amelyet 2007-ben alapítottak, húsz éves tapasztalattal rendelkező technikusok és operátorok együttműködésére támaszkodik a sertéshús feldolgozása és az ipari automatizálás területén. Különösen a sertésfeldolgozáshoz szükséges berendezések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik: friss sonkák érlelésére szolgáló gépek, valamint fix (telepített) vagy mobil (kerekes) hidraulikus...
Sertéshús (friss, érlelt, főtt) bárányok, csirkék, nyulak, susianella, porchetta...
Olaszország, Melissano
Cégünk sertéshús feldolgozásával foglalkozik, késztermékek előállításával az élelmiszeripar számára és specifikus húsrészek értékesítésével.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play