Olaszország, Palagonia
...Vörös asztali szőlő, a édes íz sötét vonzereje Red Globe Nagyon ismert és kedvelt, érdekes módon egy kaliforniai keresztezés eredménye, amely nem akadályozta meg abban, hogy Olaszországban is népszerű legyen. A szem nagy és sötétlila, míg a húsa édes ízéről ismert. Sicíliai szőlő, Redglobe fajta. EXTRA kategóriás áru Körülbelül 7 kg-os doboz Napon belüli szüret és szállítás...
Portfólió (55)
Olaszország, Dorgali
...A Cannonau szőlő tiszta feldolgozásából nyert válogatás. A héjon való erjesztés 15-20 napig tart, majd francia tölgyfahordókban legalább 12 hónapig érlelődik, ezt követi további 6 hónap palackos érlelés fekvő helyzetben. Fényes rubinvörös szín, amelyet szembetűnő ibolya árnyalatok élénkítenek, előrevetítve a friss mediterrán növényzet, rozmaring, piros gyümölcsök és bogyók, meggy és mirtusz...
Portfólió (5)
Olaszország, Nave
... szőlőültetvények kiváló tájolása, amely jó napfényben és a közeli Garda-tóból érkező friss szellőben részesül, lehetővé teszi a szőlő számára, hogy a legjobban kifejezze potenciálját. A pincében végzett ügyes érlelés egy nagy eleganciájú és harmóniájú vörösbort eredményez, amely kifinomult és képes pozitívan fejlődni több mint egy évtizeden át. Ajánlott 16-18 °C-on tálalni, és a palackot egy órával...
Portfólió (46)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő Szüret: Szeptember Szőlőszüret módszere: Kézi Alkoholtartalom: 11% -12% vol. Szín: Élénk rózsaszín Illat: Karakteres boros Íz: Száraz, nagyon harmonikus Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
Portfólió (8)
Olaszország, Parma
...Costoluto Fiorentino stb. megőrzését. A Centrale della Frutta büszkesége az ősi Termarina szőlőfajta helyreállítása, amely kereskedelmi lehetőséget talált a fehér és fekete szőlő, valamint a feldolgozott termékek értékesítésében, és a vörös őszibarack, egy másik ősi helyi fajta, amelynek revitalizálására a Centrale della Frutta projektet indított. Édes és a húsának jellegzetes piros színe miatt igazán egyedi termék, kiválóan alkalmas lekvárok készítésére.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play