Olaszország, Forlì
... hatással bír: gazdag ásványi anyagokban, mint például vas, magnézium, foszfor és szilícium. Erősítő hatással van a körmökre és a hajra, valamint támogatja a csontok és a fogzománc egészségét. A köles elkészítése nagyon egyszerű, úgy főzhető, mint egy tál tészta. Forraljuk fel a vizet, adjuk hozzá a kívánt mennyiségű kölest, és hagyjuk főzni a szükséges ideig, ami általában soha nem haladja meg a 15-20 percet.
Portfólió (50)
Olaszország, Monselice
... hagymával. Minden termékünk vegán, és jellegzetes, megkülönböztethető ízük a különleges feldolgozásnak és az Euganei-dombok sajátos éghajlatának köszönhető. A 12 órás természetes fermentáció után a tésztát anyakovászos élesztővel és válogatott természetes összetevőkkel dolgozzák fel, majd a tészta megfelelő pihenési ideje után a finomságokat kézzel formálják meg mesterszakácsaink egyesével.
Olaszország, San Rocco a Pilli
...- kézműves tészta saját, kőmalomban őrölt lisztünkből, friss és száraz bio tészta - a mi BioLaboratóriumunkban, a Le Casacce birtokon feldolgozva - Chianti kis csicseriborsó - kis változatos lencse - tönkölybúza és gyöngyárpa - füstölt árpa - hántolt köles - kőmalomban őrölt gabona- és hüvelyes lisztek - gabonapehely - toszkán levesek - Turisztikai vendéglátás: Sienában a Vigliano bioagriturizmusban...
Olaszország, Bagnolo San Vito
Friss tészta - Hús - Szobák...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play