... és rostokat is tartalmaznak, amelyek mind fontos tápanyagok a szervezetünk számára.
A KONYHÁBAN
A Bionde narancsokat sokféleképpen felhasználhatjuk a konyhában. Frissen, snackként fogyaszthatók, készíthetünk belőlük levet vagy lekvárt, vagy salátákhoz és hús- vagy halételekhez adhatók. Kiváló hozzávalók édességek és desszertek készítéséhez is.
TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK
A narancsok különböző vitaminokat tartalmaznak, mint például C-vitamint, B1-vitamint és B9-vitamint, valamint különböző ásványi anyagokat, mint kálium és kalcium.
...Széles választékban kínálunk természetes és természetazonos ízeket, amelyeket szakértők teszteltek, lehetővé téve számunkra, hogy megoldjuk az ízesítésekkel kapcsolatos bármilyen problémát:
- Joghurt
- Desszertek
- Gyümölcs előkészítmények
- Ízesített tejitalok
- Margarin
Az alkalmazástechnológusok és a marketing szakértők közötti szoros együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el ügyfeleink számára.
... nélküli mandulák alkalmasak ízletes és sós ételek elkészítésére egyaránt.
Felhasználhatók salátákban, joghurtban, édes és sós péksütemények készítésénél. Kiválóak reggelire, például joghurtba keverve, de önálló snackként is ízletesek. Végül, széles körben használják a cukrászatban: a mandulával készíthető desszertek választéka valóban széles, mivel ez az egyik alapvető összetevő a sütik, péksütemények és torták elkészítéséhez.
TORRONI - HÚSVÉTI TOJÁSOK - SZÁRAZ GYÜMÖLCS CONFETTI - CSOKOLÁDÉ TERMÉKEK GYÁRTÁSA ÉS DÍSZÍTÉSE Tel Tel. és Fax Via Maiella, 150 - 86021 BOJANO (CB)...