Olaszország, Capo D'orlando
...Ha ovális és hosszúkás formája, a héja lehet piros, sárga vagy zöld. A húsa sárga színű, gazdag lében, és belül a mag nagy. A betakarítás a tél végén és a tavasz elején történik, országonként változó, ezért mindig elérhető termék, és az egyik legelterjedtebb. JÓTÉKONY HATÁSOK A mangó jó C-vitamin, vitaminok, ásványi anyagok és élelmi rost forrás, gyulladáscsökkentő, daganatellenes és...
Portfólió (27)
Olaszország, Moio Della Civitella
... intenzívebb és természetesebb ízt kínálnak. A felhasznált feketeáfonyát cukorral együtt főzik, amíg sűrű és homogén állagú nem lesz, megőrizve a gyümölcs jellegzetes ízét. Ezt a lekvárt édes-savanyú íze miatt kedvelik, amely a feketeáfonyára jellemző, valamint tápláló tulajdonságai miatt, mivel a feketeáfonya híres magas antioxidáns- és vitamin-tartalmáról.
Portfólió (16)
Olaszország, Milano
... vitaminokban és ásványi anyagokban; a C-vitamin megerősíti az immunvédelmet OLAJFA (olíva gyümölcs) gazdag antioxidáns polifenolokban. Csökkenti az LDL oxidációját RESVERATROL Egy oxidáló polifenol, amely képes stimulálni az immunrendszert Akácméz: 5000 mg Camellia sinensis (levél): 120 mg Solanum Lycopersicum (gyümölcs): 75 mg Daucus Carota (gyökér): 75 mg Brassica Olaracea (levél): 75 mg Olea Europea (gyümölcs): 75 mg...
Portfólió (84)
Olaszország, Lucca
...A Biofficina Toscana „Balsamo Senza Risciacquo” egy innovatív termék, amelyet azok számára terveztek, akik puha, könnyű és illatos hajat szeretnének anélkül, hogy leöblítenék. Bio gyümölcs kivonatokkal, mint például toszkán kiwi, sárgabarack, citrom és ananász gazdagítva, ez a balzsam valódi gyümölcsprés a hajad számára. A benne lévő cukrok, alfa-hidroxi savak és C-vitamin révén a balzsam...
Portfólió (38)
Olaszország, Lauro
...A natúr, héj nélküli pisztácia igazi ínycsiklandóság. Nem sózzák és nem pörkölik, ezért rendkívüli természetes gyógymód a egészségünkre: naponta mindössze 3 darab elegendő ahhoz, hogy feltöltsük a legfontosabb egészségügyi tápanyagokkal: A-vitamin, B1, B2, B3, B5, B6, C-vitamin, vas, foszfor, kálium és réz. Ráadásul a héj nélküli pisztácia egy nagyon sokoldalú összetevő, amelyet széles körben...
Portfólió (10)
Olaszország, Pontecagnano Faiano
...Fényes zöld levelekkel rendelkező aromás növény, enyhén háromszögletű formájú, fogazott szélekkel, amelyek laposak vagy göndörök lehetnek a fajtától függően. Jellemzője aromás tulajdonságai, amelyek felélénkítik az ételek ízét, amelyekhez társítják. Kiváló vitamin- és ásványianyag-forrást jelent, és számos jótékony hatással bír: vízhajtó és méregtelenítő hatású, antioxidáns hatással rendelkezik, és serkenti az emésztést. Elérhető hőhegesztett polisztirol dobozokban.
Portfólió (10)
Olaszország, Pontecagnano
...Jót tesz, mert... Tartalmaz: vizet, sok rostot, B1, B2, B6 és C vitamint, ásványi anyagokat, mint a kalcium, a vas, a magnézium, a kálium és a réz, mikroelemeket, mint a szelén, karotenoidokat. A C-vitamin erősíti az immunrendszert, míg a B-vitaminok jót tesznek az idegeknek és a bőrnek. A konyhában a karalábé különböző elkészítési módokra alkalmas, nyersen és főzve egyaránt. Általában a megvastagodott szár részt főzik, de a levelek háromszor annyi vitamint tartalmaznak. Ezért használjátok őket sós vízben blansírozva, hogy ízesítsétek a tojásos ételeket vagy leveseket.
Azonos termékek
Rápa
Rápa
Egyéb termékek
Rukkola
Rukkola
Portfólió (2)
Olaszország, Gavardo
...A sav, gyümölcs és vitamin világosító krém világosítja a bőrfoltokat, öregségi foltokat vagy szeplőket. Védi az arcbőrt az UV-sugaraktól. Használat: Minden bőrtípusra alkalmas. Naponta alkalmazza.
Portfólió (10)
Olaszország, Palagonia
... gyümölcseinek, a salátákon át a gyümölcs desszertekig, valamint fagylaltok és friss italok készítésére. A citromot terápiás célokra is használják a rák és a reumás betegségek elleni küzdelemben. Egyetlen citrom a napi C-vitamin szükséglet 35%-át tartalmazza. Nagy valószínűséggel ez a gyümölcs ázsiai eredetű, talán indiai; körülbelül ezer évvel ezelőtt az arabok hozták be a Földközi-tenger térségébe. Jelenleg Szicília az egyik legtermékenyebb citromtermelő régió. A termék szinte egész évben elérhető.
Portfólió (55)
Olaszország, Amelia
... higiéniai normák emeléséhez a folyamat során, míg a betakarítás és tárolás rendkívül gyorsan történik, hogy elkerüljük a fermentációt, így teljes mértékben megőrizzük az íz tulajdonságait. A hagyományos préselési módszer 26 °C feletti hőmérsékletet igényel, ami megakadályozza a fenolos koncentráció károsodását, és teljes mértékben megőrzi a tápértéket, miközben fokozza a gyümölcs eredetiségét és ízének...
Olaszország, Bolzano
... 50 mg/l C-vitamint, valamint más vitaminokat tartalmaz. A szabadalmaztatott préselési folyamat eredményei a következők: flavonoidok 4250 mg/l, C-vitamin 270 mg/l, valamint más egészségügyi anyagok, amelyek nem találhatók meg a klasszikus lében. A római Tor Vergata Egyetemen végzett kísérletek során igazolták, hogy ha naponta egy 250 ml-es "Bermé" palackot fogyasztunk, 15 nap alatt 21%-kal...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play