Olaszország, Imperia
... fajta nagyon gyümölcsös olajokat termel: a nagyon édes Taggiasco, a Peranzana Extra pedig egy kicsit hangsúlyosabb fűszeres jegyekkel rendelkezik. A kombináció rendkívül kellemes. Az "Arzentu" név, amely a liguriai dialektusban Argento-t jelent, egy nemes termékre utal, de élénk árnyalattal, a nevében és ízében. Az olívákat kézzel szüretelik november és december hónapokban. Az olaj kinyerése a legnagyobb gondossággal, szigorúan hideg módon történik. kód:ARG .75...
Portfólió (44)
Olaszország, Lucca
... toszkán bio paradicsom gazdag likopinban és más természetes antioxidánsokban, amelyek hatékony védelmet nyújtanak, míg a fitoszkvalán hővédő tulajdonságokkal rendelkezik. Az olaj puhává, fényessé és ragyogóvá varázsolja a hajat, friss és zöld gyümölcsös illattal, amely megfelel az AIAB előírásainak.
Portfólió (38)
Olaszország, MILANO
...A CondiChef egy növényi olaj alapú fűszer, amely tökéletes a konyhában, akár nyersen, akár főzéshez. A következő összetevők kombinációjából készült: - közepes gyümölcsös ízű extra szűz olívaolaj (51%); - magas olajsavtartalmú napraforgóolaj (48,998%); - enyhe bazsalikom aroma (0,002%) CSOMAGOLÁS 2 DB = 1 DB EUR 22,00 1 PALLET 48 CSOMAGOLÁS LEJÁRAT 2026.01.02. MINIMÁLIS RENDELÉS 15 PALLET...
Portfólió (229)
Olaszország, Venegono Inferiore
...15 ml Olaj, vízben oldódó, ultrahangos illatosítókhoz, párásítókhoz és gyertya illatosítókhoz. Csak néhány csepp szükséges, amelyet vízben kell feloldani, és minden környezetben váratlan illatnuanszok terjednek el. A termékcsalád nyolc különböző illatot kínál, számos citrusos, virágos, gyümölcsös, fás, púderes és egyéb jegyekkel. Könnyen használható a praktikus adagoló pumpának köszönhetően. Elérhető illatok: Füge és Rózsa, Írisz Csokor, Vízvirágok, Pamutvirág; Oud D'arabia, Provence-i Érzések, Mediterrán Citrusliget, Virágzó Jázmin.
Olaszország, Campello Sul Clitunno
... gyümölcsös ízű, a legtöbb ízlésnek, még a gyerekeknek is, kedvére való az asztalon. Tökéletes nyersen mindenféle ételen: salátákon, halon, fehér húsokon, hüvelyes leveseken, zöldségeken. Sült húsokon, tengeri salátákon, szószokban és emulziókban. Főzéshez szószok, mártások, és sütések készítésére használják.
Portfólió (9)
Olaszország, Castelfidardo
...Gyümölcsös, enyhén fűszeres extra szűz olívaolaj, érett olíva illatokkal, amelyek sárga almára vagy mandulára emlékeztetnek. Lágy és finom ízű, kevésbé tartós, mint a többi olaj. Ideális bármilyen ételhez; különösen jól illik közepes szerkezetű fogásokhoz, mint például: orecchiette és brokkoli, borsó és cikória, fehér húsok, párolt hal, saláták, stb...
Portfólió (4)
Olaszország, Carovigno
...Extra Szűz Olívaolaj Keverék TIN 1L 100% olasz, felső kategóriás extra szűz olívaolaj Ennek a finoman gyümölcsös KEVERÉK minőségű extra szűz olívaolajnak a különleges ízét a felhasznált olajbogyófajták adják: Cellina di Nardò, Coratina, Ogliarola és Leccina. Mechanikai hidegpréseléssel készült, a Just Puglia olívaolaj tökéletes bármilyen minőségi recepthez.
Portfólió (8)
...Egy erős, hatékony és hiteles olaj, intenzív zöld színnel, arany árnyalatokkal. Különlegessége, hogy háromszor annyi antioxidáns polifenolt tartalmaz, mint bármely más olaj. Sárgászöld színű, illatában közepesen gyümölcsös, nagyon keserű és csípős. Kóstoláskor kapor, articsóka, bors, széna és mandula jegyei fedezhetők fel. Impozáns, ízletesen zár, csípős és hosszú ideig megőrzi a növényi...
Portfólió (6)
Olaszország, Rionero In Vulture
...A Vulture-hegy minden lejtőjén az Ogliarola olajbogyóból készült olaj finomsága tökéletesen egyesül a helyi egyéb fajták által termelt olajjal, egy kiegyensúlyozott és harmonikus terméket létrehozva. Egy illatos olaj, amelynek finom illata és enyhén gyümölcsös íze van. Jellemzően lágy és bársonyos, fűszeres illatjegyekkel, kellemes ízű, enyhe csípős és keserű árnyalatokkal. Elérhető 1 LT, 2 LT, 3 LT és 5 LT-es csomagolásban.
Portfólió (2)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...Extra szűz olívaolaj, amelyet a kelet-szicíliai jellegzetes, illatos olívabogyók felhasználásával készítenek, Nocellara Etnea. Az eredmény egy harmonikus, bársonyos ízű olaj, amely enyhén gyümölcsös és egy kis csípősséget is hordoz. Minden ételt gazdagít, ideális tészták, fehér vagy vörös húsok, valamint halételek ízesítésére. Csomagolás: 0,75 cl; 1,00 lt; üvegpalackokban. Csomagolás: 3,00 lt; 5,00 lt; fémdobozokban.
Portfólió (8)
Olaszország, Biancavilla
A Cuscunà olajüzem, amelyet 1904-ben alapítottak, négy generáció óta az olajiparban tevékenykedik. Több olajfaligetet birtokol a Etna lábánál, egy védett eredetű területen. Cégünk egy teljes ellátási láncot képvisel, és figyelemmel kísérjük a termék feldolgozásának minden folyamatát. A termesztéstől, a betakarításon át, a préselésig, a csomagolásig. Olajfaligeteink Szicíliában találhatók, az alább...
Portfólió (8)
Olaszország, Ventimiglia Di Sicilia
...Az Oro di Calamigna által termelt extra szűz olívaolaj teljes mértékben olasz olívabogyóból készült, amely Ventimiglia di Siciliából származik. A frangitura ezen olaj esetében 12 órán belül történik a betakarítást követően, ezt a feldolgozási módot "hideg sajtolás" néven ismerjük. Az olaj színe smaragdzöld, aranyos reflexekkel. Az extra szűz olívaolaj íze közepesen intenzív gyümölcsös, articsóka...
Portfólió (2)
Olaszország, Montecassiano
...Szeretnénk bemutatni Önnek a dop olívaolajunkat. Az "Moraiolo" olajfát használjuk, amely gyakori Assisiben és Spoleto-ban. Ez hozzájárul egy intenzív ízű, erősen gyümölcsös ízű és időtálló olaj előállításához. Agronómiai és minőségi jellemzői kiemelkednek, és keverednek a "Leccino", "Frantoio" és "Dolce Agogia" egyéb fajtáival. Ezeket az organoleptikus jellemzőket még inkább kiemeli a megművelt...
Portfólió (2)
Olaszország, Marciano Della Chiana
... Intenzív gyümölcsös ízével, kiegyensúlyozott keserűséggel és csípősséggel rendelkezik, ajánlott bármilyen, magas minőségű hozzávalókból készült étel nyers öntetére. Kiszerelés: 500 ml. Összetevők: 100% olasz extra szűz olívaolaj. Olajbogyó fajták: Moraiolo, Arbequina Toscana. Kinyerési rendszer: Hideg sajtolás. Betakarítás időszaka: Október 19. Betakarítás módja: Főként gépesített. Gyümölcsös íz: Intenzív. Tárolási mód: Hűvös, száraz helyen, fénytől és hőtől védve tárolandó.
Portfólió (10)
Olaszország, Maruggio
...Biológiai extra szűz olívaolaj A legegészségesebb ökológiai mezőgazdasági módszerek figyelembevételével, hideg sajtolással nyert olívabogyóból. Ez egy olyan olaj, amelyben a tulajdonságok harmonikusan kombinálódnak, és a legjobb gyümölcsös olajat alkotják. Elérhető palackokban: 0,25 l – 0,50 l – 0,75 l – 5,00 l tartályban. A BIO extra szűz olívaolajunk nagyszerűen gazdagítja ételeit, intenzív és...
Portfólió (8)
... olívákat a Monte Rosa gránitmalmaival őröljük, közvetlenül a szüret után. E két fajta ügyes keverékéből születik a Pappalardo olaj, amely lágy, gyümölcsös és ízletes. Főzéshez és saláták ízesítéséhez ajánlott; nem szűrt: ebből adódik a korlátozott üledékképződés és minimális zavarosság, de ez nem befolyásolja az ízét, sőt, a frissességét jelzi (0,4%-os savtartalom). Az extra szűz olívaolaj alapvető...
Olaszország, Imperia
...A Cannelle Olaj egy extra szűz olívaolaj, amely a "Monocultivar Taggiasca" fajtából származik. A Monocultivar olaj egyedi organoleptikus tulajdonságai megkülönböztetik a piacon kapható többi olajtól. A taggiasca olívák az egyik legismertebb fajta az extra szűz olívaolaj előállításához. A Cannelle Olaj 100%-ban természetes, tisztasága finom és kellemesen gyümölcsös ízével tűnik ki. Tökéletesen...
Olaszország, Davoli
A Food Arena Giovanni Arena alkotása, aki teljesen kalabrai. Aki ebben a régióban született, jól tudja, hogy az étel a lakosok életmódjának szerves része. Emellett sok kiskereskedőt ellát Kalábrában, de főként a régión kívül ízletes és eredeti felvágottakkal és sajtokkal. Továbbá, kalábriai borokat és olajat is kínálnak. Az olaj gyümölcsös ízű és jelentős sűrűségű, palackokban és kannákban is...
Olaszország, Bari
... régi minőséget. A malom Castellana Grotte központjában található, egy 1800-as évekbeli régi palotában, ahol összegyűjti és feldolgozza a saját birtokain és különböző beszállítóktól származó olajfaligyek gyümölcsét, majd innen csomagolja és forgalmazza termékeit egész Európában. A Vecchio Frantoio Pace fő termékei a gyümölcsös, könnyű extra szűz olívaolaj és az intenzív gyümölcsös extra szűz olívaolaj, amely 100%-ban Coratina fajtájú olívából készül.
Olaszország, Loreto Aprutino
... földje szerves anyagokkal van trágyázva, míg a növények semmilyen növényvédő kezelésnek nincsenek alávetve, teljes mértékben tiszteletben tartva a biológiai termelésre vonatkozó szabályokat. Az olajbogyók préselése szigorúan 24 órán belül történik a betakarítást követően, hideg sajtolási folyamat révén. A végtermék egy kiváló minőségű extra szűz olívaolaj, amely közepes gyümölcsös aromával rendelkezik, fűszeres jellegű, articsóka ízjegyekkel és keserű, csípős árnyalatokkal. Javasolt párosítani gabonafélékből vagy hüvelyesekből készült levesekkel, sült ételekkel és salátákkal.
Olaszország, San Pietro In Cariano
A Valpolicella klasszikus borvidékén található mezőgazdasági vállalkozás, amely a minőségi borok és az olaj előállítására specializálódott. A Rubinelli Vajol tipikus vörösborokat készít a Valpolicella területéről: Amarone, Recioto, Ripasso, Valpolicella Classico és Superiore, valamint egy illatos és gyümölcsös olajat.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play