... anyagok. Kiváló kopás- és elhasználódásállóság, hőállóság. A hagyományos acélcsészék jellemzőit összegyűjtve a következő előnyöket kínálják: • Könnyűség (csökkentett súly a szalagon) • Csendesség • Nem toxikus (élelmiszerek szállítására alkalmas) • Munkahelyi biztonság • Ellenállás az időjárási viszontagságokkal szemben • Kedvező ár...
Portfólió (33)
...A hagyományos indítóbatteriák úgy vannak tervezve, hogy éppen elegendő áramot biztosítsanak egy motor indításához. A mély ciklusú akkumulátor egészen másképp van megtervezve. Ennek a terméktípusnak a lemezei sűrűbb aktív tömeggel rendelkeznek, mint a hagyományos autóakkumulátorok lemezei. Ennek következtében képesek ellenállni több kisütési ciklus stresszének anélkül, hogy elveszítenék az aktív...
Portfólió (65)
Olaszország, Trepuzzi
... képes kis természetes színvarázslatot kibocsátani. Mint egy palettán, lenyűgöző színnuanszokat fedezhet fel a pohárban, ha lime-ot ad hozzá, vagy egy kiváló minőségű tonikkal kombinálja. Tökéletes, ha darabos piros gyümölcsökkel kóstolják, egyensúlyban lévő málna utóízzel. A 24 órás áztatás után minden botanikai összetevő, beleértve a borókabogyót, a koriandert, a narancshéjat és a Clitoria Ternatea virágot, hagyományos lepárlókban háromszoros desztilláción megy keresztül. Az egész palackozási folyamat kézzel történik. 5cl/db...
Portfólió (89)
Olaszország, Monteu Roero
...Szőlőfajta: 100% Barbera. Borászat: hagyományos erjesztés, körülbelül 18 napos áztatással. Érlelés: 18 hónap francia tölgyhordóban. Szín: mély rubinvörös, gránátvörös árnyalatokkal. Illat: elegáns és összetett, érett gyümölcsök aromáival, édes fűszerek háttérben. Íz: telt, gazdag és selymes szerkezettel, hosszú és tartós lecsengéssel. Alkoholtartalom: ±14% Ételpárosítás: Kiválóan illik ízletes első és második fogásokhoz, különösen vörös húsok alapú ételekhez. Szervírozási hőmérséklet: körülbelül 18°C.
Portfólió (10)
Olaszország, Turin
...antioxidánsok és tartósítószerek. TERMÉKLEÍRÁS Tápláló és sokoldalú, a cékla ízletes földes ízt ad mind az édes, mind a sós ételeknek. Kapható organikus és hagyományos formában, szeletekben vagy porban, cékláink más ízekkel keverednek, miközben kiemelkednek gyönyörű bordó színükkel, amely megszünteti a mesterséges színezékek szükségességét. Keverjünk fagyasztva szárított céklát salátákba, levesekbe és sós szószokba. Adjunk céklaport turmixokhoz és péksüteményekhez, hogy fokozzuk a szuperélelmiszer táplálkozási értékét és mély, gazdag színt nyerjünk.
Portfólió (10)
...Energiát adni a veséknek annyit jelent, hogy fizikailag és energetikailag megerősítjük őket. A Hagyományos Kínai Orvoslás szerint a vesék energiája a legnagyobb a testünkben. A veséket a Kínai Orvoslásban az öt átalakulás elméleteként említik (azaz ötféle energia létezik, amelyek természetesen keringenek). Az energia folyamatosan mozog, egyik helyről a másikra haladva. Mik azok a két áramlás...
Portfólió (10)
Olaszország, Castellamare
... hagyományos gyakorlatokat, ellenállva a globális standardizációnak. Kínálunk egy gondosan válogatott választékot gasztronómiai különlegességekből és kézműves termékekből, amelyek garantálják az egyedi élményt, amely tükrözi az olasz életstílust, a jólét és az íz szinonimáját. Olaszország északi és déli részéből, minden termék a katalógusunkban a története, minősége és a területhez való kapcsolata...
Portfólió (26)
Olaszország, Venezia
... utóízzel. BIRRA VENEZIA ROSSA szűretlen Bock, lágy és határozott ízvilággal. Az erjesztés és érlelés hosszú ideje jellegzetes kerek ízt ad neki, enyhén pörkölt és mély borostyán színű. BIRRA VENEZIA BIANCA Barátságos és bársonyos. A magas minőségű árpa- és búzamaláta, valamint a finom felső erjesztésű élesztő gazdag és frissítő ízt ad ennek a Blanche-nak, lágy gyümölcsös illatokkal...
Portfólió (4)
Cégünk egy rizstermelő gazdaság, amely apáról fiúra szállt 1821 óta. A CRESPIRISO egy olyan területen található, Novara környékén, ahol a rizsnek mély hagyománya van, és ez Olaszország rizstermelésének szíve. A feldolgozás KÖZVETLENÜL a gazdaságunkban történik hagyományos technikákkal, mint például a kővel való fehérítés és a szobahőmérsékleten történő befejezés, hogy mindig friss és illatos...
Olaszország, Rimini
Segítünk új ügyfeleket találni az Inbound Marketing technikáival, létrehozva digitális identitásodat. Az Inbound marketing egy olyan filozófia, amely azon a tényen alapul, hogy ha segítesz az embereknek megoldani a problémáikat, azzal többet tudsz eladni. A hagyományos marketing megközelítése teljesen megfordul, a középpontban nem te és a terméked vagy szolgáltatásod áll, hanem a vásárlód. Számos...
Olaszország, Azienda Fallita
...valamint vásárokon és eseményeken való részvétel révén. Mély partnerség a gyártó és az importőr között, amely az egyik fél részéről a termék specifikus ismeretéből, a másik fél részéről pedig a közvetlen kapcsolatból és a fogyasztókkal való érintkezésből fakad.
Olaszország, Torino
... környező természetet. Egy alapos mérnöki folyamat integrálja a szerkezetet, a burkolatot és a belső berendezéseket. Szeretjük azt gondolni, hogy a modern lakás kényelmét ötvözhetjük a mély szabadsággal és a környezettel tökéletes harmóniában élő élet úttörő szellemével. Fedezze fel egy előregyártott ház előnyeit, amely eltér attól, ahogyan megszokta elképzelni: energetikailag hatékony, könnyen építhető és az Ön igényeihez alkalmazkodó.
Olaszország, Montegrotto Terme
... területeken is. Az eszköz 10-szer gyorsabban előhelyezi a veszteségeket, mint a hagyományos technikák (napi 150 km-nyi terület elemezhető). Lehetővé teszi az időmegtakarítást, a költségek optimalizálását, és nem függ az operátortól. Lehetővé teszi a neutronok és muonok egyidejű számlálását, folyamatos in situ értékeléssel. In situ akár 3.100 neutron/h és 10.000 muon/h mérésére is van lehetőség! A hó víztartalmának (SWE snow water) mérése > 10.000 mm telítettséggel, nagy léptékben, nem operátor függő, nem érinti a bridging jelenségek.
Portfólió (3)
Olaszország, Baldichieri D'asti
... vázak/karosszériák és kipufogórendszerek számára az autóiparban. A termelés a panelekből és konzolokból áll, beleértve a vázakat, keresztmerevítőket, válaszfalakat stb., beleértve a végső hegesztési/ponthegesztési műveleteket is. Különös tapasztalattal rendelkezik a mély sajtolások és a nem hagyományos anyagok, mint az alumínium és a titán sajtolása terén.
...A scorzetta egy tipikus hagyományos bernaldai édesség, amely ma már egy kifinomult és keresett klasszikussá vált. A történelmi L'Orchidea cukrászdában, Bernalda intézményében, amely mély hagyományokkal rendelkezik a Matera megyében, Vincenzo Zito cukrász több mint 50 éve készíti a bernaldai scorzette-t a régi hagyományos recept szerint, gondosan válogatott alapanyagokkal és kiváló minőségű...