Olaszország, Trepuzzi
...A LICOR DE GINJA PASSIONALE egy likőr, amelyet friss cseresznyék nagy mennyiségű, hideg vízben való hidroalkoholos áztatásával készítenek, a hagyományos recept szerint. Mint a múltban, a Licor di Ginja Passionale-t is kézműves módszerrel állítják elő. - Színében sötétvörös, narancsos reflexekkel - Illatában egy édes cseresznye aromája lep meg, a jegyek gyümölcsösek és tartósak - Ízében egy lágy, intenzíven gyümölcsös íz bontakozik ki, szinte simogatva Kizárólag organikusan termesztett gyümölcsből készült, tartósítószerek és színezőanyagok nélkül. Űrtartalom: 70cl - 20%vol...
Portfólió (89)
Olaszország, Imperia
...DOP genovai bazsalikomos pesto fokhagyma nélkül. A mi pesto változatunk, amelyet fokhagyma nélkül készítünk. A fokhagyma hiányán kívül a recept megegyezik a normál pestóval (a hagyományos recept azonban nagyon érzékeny). Tartalmaz extra szűz olívaolajat, Liguriában termesztett bazsalikomot (Basilico Genovese DOP), fenyőmagot és Grana Padano sajtot. A házi pestohoz képest csak citromsavat...
Portfólió (44)
Olaszország, Misano Adriatico
...A Fischer Birra Lager egy frissítő és könnyű sör, 5%-os alkoholtartalommal. A 65 cl-es VAP formátum tökéletes a közös élvezetekhez. Engedd, hogy elragadjon az ízének egyensúlya és egyedi karaktere, amelyet egy több mint 150 éves hagyományos recept kínál.
Portfólió (200)
...A kurkuma az egyik varázsporunk. Nemcsak az ételek ízesítésére használják, hanem az étrend-kiegészítők és gyógyszerek egyik hasznos összetevőjeként is. Indonéziában a kurkumát többek között a konyhában használják, hogy színt és jó ízt adjon a sárga rizsünknek. Számunkra ez egy nagyon jó és egészséges recept. Ezenkívül a kurkuma az étrend-kiegészítőkben, a hagyományos italokban és a...
Portfólió (10)
Olaszország, Ponte Galeria
...A japán eredeti módszer szerint készült Nipponia Unagi Kabayaki egy Japán angolna filé, amelyet a hagyományos japán módszer szerint Kabayaki szósszal grilleznek, majd fagyasztanak, hogy megőrizzék ennek a fajnál a szervetlen tulajdonságokat. Az Unagi Kabayaki a legkedveltebb és legismertebb japán angolna recept a világon. Az angolna filék édes szója- és mirin alapú pácban pácolva, majd grillezve...
Portfólió (8)
Olaszország, Belpasso
...Édes élvezet, amit harapni lehet. Kiválasztott alapanyagokból és hagyományos kézműves módszerekkel készült. Egyszerű, de ellenállhatatlan recept. Más változatokban is elérhető: pisztácia, mandula, mandula és kandírozott narancs. A péksütemény vonalon is elérhető, nagy kiszerelésben.
Portfólió (9)
Olaszország, Laterina Pergine Valdarno
... terület régi hagyományos receptjeire épül, vagyis arra a "vidéki" toszkán gasztronómiára, amely világszerte elismertté vált. Az öko-tudatosság tiszteletben tartása érdekében főként helyi, 0 km-es termékeket használunk. Néhány recept biológiai termékeken alapul, mint például házi készítésű édességek, tészta és helyi gyümölcslekvár. Ezen kívül vegetáriánus ételek választékát is kínáljuk, és kérésre...
Olaszország, S. Giovanni La Punta
... TARTJA AZOKAT A LÉPÉSEKET, AMELYEK GARANTÁLJÁK A KIVÁLÓ MINŐSÉGET. A KÉSZ TERMÉKEK KÖZÖTT NEM HIÁNYOZNAK A TRADICIONÁLIS PASTA REALE (MARZIPÁN GYÜMÖLCSÖK), A HAGYOMÁNYOS MANDULÁS PASTÁK (TÖBB MINT 10 ÍZBEN), A PISZTÁCIÁS PASTÁK, A HÍRES FIKKAL TÖLTÖTT BUCCELLATI, VALAMINT A TIPIKUS SZICÍLIAI KÉSZÍTÉSEK NÉHÁNY ÉVADBAN (CHIARE PER CARNEVALE, KOLOMBÉK ÉS MARZIPÁN BÁRÁNYOK HÚSVÉTRA, HALOTTAK IDEJÉN...
Portfólió (1)
Olaszország, Albano Laziale
A Pinsa Romana egy történelmileg gazdag étel, amelynek gyökerei az Ókori Rómába nyúlnak vissza. A recept újragondolása egyedivé tette ezt a terméket: a tészta egy búza, rizs és szója keverékéből áll, magas víztartalommal, anyatejjel, és nem tartalmaz adalékanyagokat vagy tartósítószereket. A főbb jellemzők: - ovális forma - ropogós szélek - magas emészthetőség, amelyet 48-72 órás kelesztés biztosít. A Pinsa 2.0 projekt célja, hogy a hagyományos terméket modern köntösbe öltöztessük, mindenki számára elérhetővé téve!
Olaszország, Catania
... METIKUS FOLYAMAT KÍSÉR, AMELY TISZTELETBEN TARTJA AZOKAT A LÉPÉSEKET, AMELYEK GARANTÁLJÁK A KIVÁLÓ MINŐSÉGET. A KÉSZ TERMÉKEK KÖZÖTT NEM HIÁNYOZNAK A TRADICIONÁLIS PASTA REALE (MARZIPÁN GYÜMÖLCSÖK), A HAGYOMÁNYOS MANDULÁS PASTE (TÖBB MINT 10 ÍZBEN), A PISZTÁCIÁS PASTE, A HÍRES FIKKAL TÖLTÖTT BUCCELLATI, VALAMINT A TIPIKUS SZICÍLIAI KÉSZÍTETT TERMÉKEK NÉHÁNY ÉVADBAN (CHIAKCHEREK A FARSANGRA, GALAMBOK...
Olaszország, S. Giovanni La Punta
... LÉPÉSEKET, AMELYEK A KIVÁLÓ MINŐSÉG GARANCIÁJÁT BIZTOSÍTJÁK. A KÉSZ TERMÉKEK KÖZÖTT NEM HIÁNYOZNAK A TRADICIONÁLIS PASTA REALE (MARZIPÁN GYÜMÖLCSÖK), A HAGYOMÁNYOS MANDULÁS PASTE (TÖBB MINT 10 ÍZBEN), A PISZTÁCIÁS PASTE, A HÍRES FIKKAL TÖLTÖTT BUCCELLATI, VALAMINT A TIPIKUS SZICÍLIAI KÉSZÍTEMÉNYEK NÉHÁNY ÉVADBAN (CHIARE PER CARNEVALE, KOLOMBÁK ÉS MARZIPÁN BÁRÁNYOK HÚSVÉTRA, HALOTTAK NAPJÁRA...
Olaszország, Zola Predosa
Olaszország vezető IGP tanúsítvánnyal rendelkező mortadella gyártója. Exkluzív, és tanúsított minőségű, a valódi mortadella előállítása a bolognai hagyományos recept szerint - Tanúsítványok: VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Gluténmentes mortadella. Márkák: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Exportálás világszerte.
Olaszország, Calenzano
... Nutrimento receptjei a családi, értékes és ősi receptgyűjteményből merítenek, amely számos inspirációt tartalmaz egy olyan hagyományból, amelyet a fogyasztók még ma is keresnek. A vállalat képes harmadik fél márkájú termékek fejlesztésére is, követve a létrehozási projektet: a recept elkészítésétől a csomagolás testreszabásáig. A Il Nutrimento a receptjeihez számos, Olaszországban termesztett alapanyagot használ, hogy biztosítsa a rövidebb ellátási láncot, támogassa az olasz biogazdálkodást, és csökkentse a szállítások környezeti hatását.
Olaszország, Cinisello Balsamo
... recept értelmezése. A szektorban szerzett tapasztalat és a folyamatosan emelkedő minőségi standardok lehetővé tették a Percin Doner számára, hogy teljes mértékben kielégítse a legigényesebb fogyasztók igényeit. A folyamatos befektetések a technológiákba, a kutatásba és az emberi erőforrásokba képezik az eddig elért pozitív eredmények alapját. A minőség és a higiéniai feltételek fenntartását és...
Olaszország, Como
...A 250 évvel ezelőtti recept képezi a Panettone Baj kiválóságának alapját, amely egy hagyományos milánói desszert, és amely egy kivételes anyatésztát és magas minőségű hozzávalókat ötvöz, kivételes kézművességgel. Az "anyatészta" 100 éves, és generációk óta gondosan őrzik a cukrászok. Folyamatosan fejlesztik és a legnagyobb gondossággal ápolják. A Panettone Baj lassú keverési folyamaton megy...
Elly szeszei: az olasz gin, amely a világ esszenciáiból merít inspirációt. Mi a titka a kézműves ginünknek? Az alapanyagokat gondosan mérjük és keverjük a recept szerint, a ginünk desztillálása hagyományos réz lepárlóban történik. A forralókamrában kezdődik a lassú gyártási folyamat, a gőz felkúszik a tisztító oszlopon, ahol újra kondenzálódik, a legtisztább és legkönnyebb gőzök elérik a végállomást. Az egyedülálló íz és finomság biztosítása érdekében csak a desztillátum valódi szívét tartjuk meg, így elvetjük a fejet és a farkat.
...A scorzetta egy tipikus hagyományos bernaldai édesség, amely ma már egy kifinomult és keresett klasszikussá vált. A történelmi L'Orchidea cukrászdában, Bernalda intézményében, amely mély hagyományokkal rendelkezik a Matera megyében, Vincenzo Zito cukrász több mint 50 éve készíti a bernaldai scorzette-t a régi hagyományos recept szerint, gondosan válogatott alapanyagokkal és kiváló minőségű...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre