... termékeket használnak, nem pedig más folyamatokból származó hulladékokat, mint például a hámozott paradicsom, amelyeket inkább a koncentrátumok előállításában használnak fel. A paradicsompüré a bőr és a magok nélküli, koncentrált paradicsom levének vagy pépjének tekinthető, és egy hideg vagy meleg kivonási módszer eredménye, amelynek nyersanyaga ezután sűrítve van az elpárologtatókban. A passata...
Portfólió (6)
Olaszország, Sona
... rendkívül hideg körülmények között is. Magasan lélegző Super Fresh réteg, amely friss érzést biztosít, együtt a teljes ergonómiai kényelemmel. 3 támogató réteg HR habból, nyitott cellás, vízbázisú hab, amely egy rendkívül rugalmas és ellenálló anyag. Ez a termék lélegző, környezetbarát és nem deformálódik. Puha, hipoallergén szál a matrac felső részén, lélegző szövet az alsó részén, amely biztosítja a levegő keringését.
Azonos termékek
Ágybetét Azalea
Ágybetét Azalea
Egyéb termékek
Szép
Szép
Portfólió (41)
Olaszország, Trepuzzi
...A LICOR DE GINJA PASSIONALE egy likőr, amelyet friss cseresznyék nagy mennyiségű, hideg vízben való hidroalkoholos áztatásával készítenek, a hagyományos recept szerint. Mint a múltban, a Licor di Ginja Passionale-t is kézműves módszerrel állítják elő. - Színében sötétvörös, narancsos reflexekkel - Illatában egy édes cseresznye aromája lep meg, a jegyek gyümölcsösek és tartósak - Ízében egy lágy, intenzíven gyümölcsös íz bontakozik ki, szinte simogatva Kizárólag organikusan termesztett gyümölcsből készült, tartósítószerek és színezőanyagok nélkül. Űrtartalom: 70cl - 20%vol...
Portfólió (89)
Olaszország, Lonato Del Garda
...A CaffèLife by Nord Vending üdítőitalok, például üdítők és gyümölcslevek automata forgalmazásával és kezelésével foglalkozik. Az automatákban megtalálhatók a snackek is: csomagolt szendvicsek, tramezzini, péksütemények, édességek, rágcsálnivalók, de friss termékek is, mint joghurt és gyümölcssaláták.
Portfólió (5)
Olaszország, Ventimiglia Di Sicilia
...mandula és friss fű ízjegyeivel. Ez az olaj balzsamírozó és friss ízélményt hagy a szájban, és ideális nyers felhasználásra, halas előételek, levesek és vörös húsok kísérőjeként. Az extra szűz olívaolajat a vaj helyett édességek, kekszek és torták készítéséhez is használják.
Portfólió (2)
Olaszország, Parma
... Parmában, ami a culatellót egyedülálló mesterművé teszi. Hideg, ködös telek, tavaszi szellők, perzselő nyári meleg és a szelet intenzív vörös színű lesz, illata illatos ibolyát, nedves füvet idéz, gazdag íze, szilárd, tiszta édessége van. Végül a Podere Bottone érlelő pincéinkben Bussetóban, minimum 12 hónap után, de a pince és az évszakok alakulása szerint akár 16-18 hónap múlva is, tökéletesek lesznek.
Portfólió (10)
Olaszország, Venezia
...Egy kielégítő sör, könnyű és tiszta testtel. Két soros malátázott tavaszi árpából készült, ez egy szűretlen Helles Lager, intenzív arany refleksiókkal. Az íz jól kiegyensúlyozott, illatos malátás édességgel. Frissítő és könnyen iható, kiválóan illik hideg húsokhoz, grillezett húsokhoz, friss sajtokhoz, grillezett halhoz.
Portfólió (4)
Olaszország, Maruggio
... mérsékelten ízes ételekhez. Ideális az étkezőasztalon való felhasználásra, hogy gazdagítsa az olyan finom ételeket, mint a Bresaola és a friss saláták, emellett kiválóan alkalmas a konyhában hal, rizottó, tészta és sült ételek ízesítésére. Minden olyan ételhez ajánlott, ahol az olaj feladata az esszencia kiemelése anélkül, hogy elnyomná az ízeket.
Portfólió (8)
... feldolgozási technikák fejlesztésének köszönhetjük, amelyek javítják a termékek minőségét. Ellentétben a közhiedelemmel, a fagyasztott termékek nem veszítenek a minőségükből. Valójában a hideg a legkevésbé invazív tartósítószer. Ez azt jelenti, hogy nem változtatja meg a termékeket, megőrizve azok eredeti tulajdonságait.
Portfólió (9)
Olaszország, Perano
... vendéglátók számára, valamint fagyasztott és szárított trüffelek feldolgozó cégeknek. Specializálódtunk friss, tárolt és fagyasztott trüffelek kiválasztására és értékesítésére (mellékelt feldolgozással) vendéglátóknak, nagykereskedelmi forgalmazóknak és importőröknek, az utóbbi években pedig egyre inkább a fagyasztott trüffelek értékesítésére összpontosítunk ipari és nagykereskedelmi kiskereskedelmi célokra, garantálva egy fontos hideg láncot, a termékek indulásától a célállomásra való megérkezésig tanúsítványokkal.
Olaszország, Amelia
...hogy a Podere San Giuseppe gazdag tengeri menüt kínál, amely friss és kiváló minőségű halételekből áll, beleértve a hideg előételeket, főételeket és másodételeket. A létesítmény emellett egy nagy sósvizes medencével is rendelkezik, amelyet a Podere-ban tartózkodók a nyári szezonban használhatnak.
Olaszország, Roverbella
...A vállalat 1969-ben alakult, mint vidéki pulykanevelde, fácánok, kaponok és tyúkok számára, ma pedig különböző zöldségek és idénygyümölcsök (mint például a többszörösen díjazott fehér őszibarack) termesztésével és asztali, valamint bor szőlő előállításával is foglalkozik. 2011-ben megnyitotta az "Corte Le Faraone" agriturizmust. Az épület hideg étkezést kínál, és sok friss, kézműves és helyi...
Olaszország, Santa Maria La Carità
... "denaturálódjanak" a fehérjék és szénhidrátok, és minimum 12-től 36 óráig, a feldolgozandó tésztatípustól függően. A Friss Tészta Feldolgozása: minden termék gondosan KIVÁLASZTOTT NYERSANYAGOKBÓL készül, és kategorikusan elutasítja a tartósítószerek vagy adalékanyagok használatát. Egy minőségi tészta. Ez a célunk minden egyes gyártási ciklus során. Friss, válogatott tojások, 100%-ban olasz mezőkről származó, magas fehérjetartalmú durumliszt, lassú és homogén dagasztás, folyamatos és fokozatos bronzformázás – ezek a titkaink.
Olaszország, Bagnara Calabra
... szűz olívaolajat állítunk elő mechanikus feldolgozással és folyamatos hideg préseléssel. Az extra olaj feldolgozása után elkezdjük az ízesített olaj készítését, friss olajbogyóval és gyümölccsel közvetlenül az olajprésnél. Biológiai gazdálkodás. Nyomon követhetőség és tanúsított biológiai termék.
Olaszország, Volpiano
...Több mint tíz éve jelen van a piacon az Altea Kft., amely a fagyasztott és friss élelmiszerek "Logisztikai Platformjainak" kezelésére specializálódott. A legmodernebb berendezések és a legfejlettebb technológiák birtokában az Altea Kft. képes garantálni ügyfelei számára a -18 °C-os hőmérséklet fenntartását, folyamatosan figyelemmel kísérve az egész ellátási láncot, a szállító általi áruszállítástól a tároláson, mozgatáson át egészen a boltba történő kiszállításig. A hideg számunkra nemcsak szenvedély, hanem mindig mozgásban van.
Olaszország, Pienza
... érettségi fokon kell betakarítani (üvegezés), és huszonnégy órán belül meg kell őrölni. Az olaj kinyerése hideg préseléssel és a legújabb technológiai koncepciók szerinti mechanikai folyamatok révén történik, amelyeknek köszönhetően a nyert termék szinte érintetlenül megőrzi az összes friss oliva jellegzetes organoleptikus tulajdonságát. A vállalat közel egy évszázados tapasztalattal rendelkezik a szektorban, köszönhetően a megalapító, REMO MONACI úr által megszerzett jelentős szakmai tudásnak.
Olaszország, Chatillon
... betakarítás után áztatnak. A klasszikus „Riservato agli Amici” mellett a termékpalettát a „Genepy al miele” zárja. A Valle d’Aosta régióban a Vertosan márka híres az „Ciardon” keserűről is, amelyet máriatövis infúziójából készítenek, és amely a méregtelenítő hatásairól ismert. Nagyon vonzó a „Liquore di Pino Mugo” is, amely egy nagyon aromás ízű különlegesség, télen a hideg estéken melegen is kiváló. Gazdagítja a választékot a Vertosan alpesi ginje, a Vergin: borókabogyó, genepì virágok és más alpesi gyógynövények együtt egy egyedi terméket alkotnak illatokban és ízben.
Olaszország, Torino
ITALIÁBAN KÉSZÜLT AUTOMATÁK KEZELÉSE ÉS TÁMOGATÁSA MELEG ÉS HIDEG ITALOKHOZ, FRISS TERMÉKEKHEZ, TÁPLÁLÉKHOZ, ÉDES ÉS SÓS SNACKEKHEZ. SZOLGÁLTATÁSOK VÁLLALKOZÁSOK ÉS IRODÁK SZÁMÁRA, KÖZIGAZGATÁS, ISKOLÁK ÉS EGYETEMEK, KÓRHÁZAK ÉS KÖZÖSSÉGEK RÉSZÉRE. KIS ÉS KÖZEPES IPAROK...
Olaszország, Forlì
...Automata gépek, italautomata és "az Ön igényeihez szabott" kávégépek. - Ingyenes bérletű automata gépek: kávé és forró italok; édes és sós snackek, gluténmentes és vegán lehetőségekkel; hideg italok és friss gyümölcslevek; szendvicsek, pékáruk, joghurt, friss gyümölcs; első és második fogások; fagylaltok; természetes és szénsavas vízadagolók szűrőrendszerrel. - Kapszulás és adagolós kávégépek.
Olaszország, Scandolara Di Zero Branco
... lehetővé teszi a teljes higiéniai biztonság garantálását, miközben megőrzi a friss gyümölcs ízét és tulajdonságait az idő múlásával. Folyékony homogén keverékeink, amelyek tejből, cukrokból és ügyesen adagolt tejszínből állnak, alkalmasak fagylaltok készítésére soft-ice gép használatával. Speciális por alapú termékcsaládunk is van, amely zselésítő és emulgeáló anyagokat tartalmaz, és meleg vagy...
Olaszország, Cisliano
... kultúrával zajlik földmedencékben, korlátozott népsűrűséggel. A vállalat friss vagy hideg füstölt tokhalat forgalmaz, főként szibériai tokhalat, de legfőképpen szibériai és orosz (osztriga) kaviárt. A kaviár különlegessége a frissessége és a tartósítószerek hiánya. A kaviárt kézműves módszerekkel dolgozzák fel, hagyományos eljárások szerint, és minden alkalommal a legjobb minőségű állatokat választják...
Olaszország, San Gregorio Di Catania
...Csak friss gyümölcsöt árusítunk, amikor készen áll a szüretelésre, a szezonban szeptembertől áprilisig. A Földközi-tengeri éghajlat, a napos forró napok és a hideg éjszakák, valamint a vulkáni talaj együttese a citrusféléinknek egy tipikus édességet és ízt ad, amelyet nagyon nehéz máshol a világban megtalálni. Exportálunk, csomagolt gyümölcsöt 10 kg-os fa dobozban, vagy laza gyümölcsöt 15 kg-os fa dobozban.
AUTOMATÁK KEZELÉSE MELEG ITALOK, HIDEG ITALOK, SZILÁRD ÉTELEK, PÉKSÜTEMÉNYEK TERMELÉSE ÉS CSOMAGOLÁSA FRISS SZENDVICSEK, FOCACCE ÉS NAP PIZZÁK Tel. és Fax...