Olaszország, Monchiero
...100% „Nocciola Piemonte I.G.P.” pörkölt mogyoró a Langhe-ből. Közepes pörkölés - 100% „Nocciola Piemonte I.G.P.” pörkölt mogyoró a Langhe-ből. Kiválóan alkalmas édes és sós ételek készítésére, valamint snackként is. A héj eltávolítása után a mogyorókat megpörkölik és a héjától megfosztják. Közepes-könnyű pörkölés. Külön kérésre különböző pörkölési fokozatokban elérhető. Tartsa a csomagolást épségben, hűvös és száraz helyen, fénytől védve, legfeljebb 12 hónapig. Tápérték 100g termékre: Energia 671 kcal / 2807 kj Zsír 64g amelyből telített 4g Szénhidrát 17g amelyből cukrok 4g Fehérje 14g Rost 8g...
Portfólió (3)
Olaszország, Torino
Olaszország, Milano
...Természetesen kelt, vekni formájú édesség, amelyet "Piemonte" IGP mogyoróglazúrral borítanak. A tészta sárga színű, kandírozott citromhéjjal és Sultanina mazsolával gazdagítva. - Természetesen kelt, vekni formájú édesség, amelyet Piemonte IGP mogyoró- és kakaóglazúrral borítanak. A tészta sárga színű, étcsokoládéval gazdagítva. - Természetesen kelt, vekni formájú édesség, amelyet mandulaglazúrral borítanak. A tészta sárga színű, Sultanina mazsolával gazdagítva.
Olaszország, Rocchetta Belbo
Egy fiatal mezőgazdasági szövetkezet, amely 2010-ben alakult, székhelye ALBA, és a Piemonti IGP mogyoró termelésével és értékesítésével foglalkozik. Ma 40 tagja van, akik közepes és kis méretű gazdaságaikkal főként hátrányos helyzetű vagy hegyvidéki területeken dolgoznak a Cuneo tartományban (Langhe vagy Roero). Ezek a területek kétségtelenül a legalkalmasabbak Piemontban, és a kapott Nocciola...
Olaszország, Vairano Scalo
TISZTELT HÖLGYEK ÉS URAK. TERMELŐK, FELDOLGOZÓK ÉS EXPORTŐRÖK VAGYUNK A TIPIKUS OLASZ IGP GIFFONI ÉS MORTARELLA MOGYORÓBÓL, AMELY EREDENDŐEN A MI TERÜLETÜNKRŐL SZÁRMAZIK. DE MÁS OLASZ MOGYORÓFÉLÉKET IS EXPORTÁLUNK, ÚGY MINT A TONDA GENTILE, IGP PIEMONTE MOGYORÓ ÉS DOP TONDA GENTILE ROMANA MOGYORÓ. KÍNÁLUNK ŐRÖLT MOGYORÓT, PRAKTIKUSAN PÖRKÖLT ÉS BLANSÍROZOTT MOGYORÓT, MOGYORÓPASZTÁT STB. KÉRJÜK, TESZTELJÉK A MOGYORÓINK LEGJOBB MINŐSÉGÉT ÉS TAPASZTALATUNKAT EZEN A TERÜLETEN.
Portfólió (6)
Olaszország, Cuneo
Mi egy kézműves laboratórium vagyunk, amely a legmagasabb minőségű gluténmentes édes és sós termékek előállítására specializálódott. Erősségünket a felhasznált alapanyagok jelentik, amelyek mind kiváló minőségűek, mint például az Avola mandula, a Piemonte IGP mogyoró, az Agrimontana extra gyümölcslekvár, a Domori kakaó és az Illy kávé kivonat. A Pasticceria Cuneo Daniel Bramardi mestercukrász...
Olaszország, Milano
...2003-tól, a HPLC és mikrobiológiai laboratórium megvásárlásával, amely lehetővé teszi a nyersanyagok és a késztermékek minőségi szintjének nyomon követését a teljes feldolgozási ciklus során, végre lehetővé vált, hogy a vásárlók számára teljes biztonságot garantáljanak a termelési láncban. 2019-ben a társaság új üzemet nyitott Fariglianóban, Piemontéban, amely a Piemonti IGP mogyoró feldolgozására...
Olaszország, Milano
... mandula fajtát feldolgoz; a legfontosabb fajták kétségtelenül a Bronte Zöld Pisztácia DOP és a Piemonti Mogyoró IGP. A Pistacchio S.p.A. évek óta jelen van az Ipari és Ho.Re.Ca. szektorban, és szoros értékesítési hálózattal rendelkezik a G.D.O.-n belül, ami lehetővé teszi a vállalat számára, hogy diverzifikáljon a piacon és minőségi szolgáltatásokat nyújtson különböző szektorokban. Jelenleg a...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play