Olaszország, MILANO
...A termelési folyamat kezdetétől fogva, amikor a durum búzalisztet vízzel összegyúrjuk, a legfőbb aggodalmunk, hogy maximálisan tiszteletben tartsuk az általunk gondosan kiválasztott nyersanyagot. Az a figyelem, amelyet a tésztának szentelünk, meghatározza a végtermék porozitását (vagyis a tészta minőségét, hogy hogyan kötődik a szószhoz). Az a cél, amit ebben a fázisban szem előtt tartunk, az is...
Portfólió (191)
Olaszország, Monchiero
...A tésztát kizárólag a Langhe-i Nocciola Piemonte IGP mogyoróból állítják elő. Pörkölés - A tészta Piemonte IGP mogyoróból készül, amelyet a Langhe dombjain termesztenek. Ideális mogyorókrémek, fagylaltok és sós ételek készítéséhez. Mikrométeres szemcseméretű őrlésen esik át, majd átszitálják a héjmaradványok eltávolítása érdekében. Közepes pörkölés. Külön kérésre eltérő pörkölési fokozatokban is...
Portfólió (3)
Olaszország, Colonnata Carrara
...100 gr-os csomag Lardo di Colonnata IGP Fehér, mint a márvány, amelyben érlelődik, fűszerekkel illatos, ízletes és édes a szájban. Régen a Lardót a Colonnata csatornáinak fehér márvány mozsarában verték, és alapfűszerként használták. Ma már nemcsak a minestrone, a tészta és bab, a paradicsomszósz, az első fogások és a tengeri rizottók alapfőzéséhez használják, hanem garnélákra, langusztra...
Portfólió (3)
Olaszország, Milano
...Természetesen kelt, vekni formájú édesség, amelyet "Piemonte" IGP mogyoróglazúrral borítanak. A tészta sárga színű, kandírozott citromhéjjal és Sultanina mazsolával gazdagítva. - Természetesen kelt, vekni formájú édesség, amelyet Piemonte IGP mogyoró- és kakaóglazúrral borítanak. A tészta sárga színű, étcsokoládéval gazdagítva. - Természetesen kelt, vekni formájú édesség, amelyet mandulaglazúrral borítanak. A tészta sárga színű, Sultanina mazsolával gazdagítva.
Olaszország, Gragnano
A tészta királya egy tésztagyár Gragnanóban, amely régóta híres a nemes tészta előállításáról, és 2013. október 9-én az Európai Közösségtől megkapta az IGP védjegyet. Az elképzelésünk az, hogy úgy állítsuk elő a terméket, mintha az a családunknak készült volna; az ügyfél a világunk középpontjában áll. Valójában, mielőtt a terméket a piacra dobjuk, hagyomány, hogy az egész személyzet kipróbálja...
Olaszország, Acicastello
... el más országok gasztronómiai kultúrájában és hagyományaiban. Etna borai és Paceco, Bronte zöld pisztáciája, Cerami friss oregánója, Santa Croce Camerina zöldségei, Vittoria vagy Mazzarone szőlő, Etna méz, Etna likőrök, Pantelleria passito, kész szószok, friss tészta.
Portfólió (10)
Olaszország, Bastia Umbra
Caffè Di Pulcinella Bastia Umbra A valódi nápolyi kávé titka CIALDÁK ÉS KAPSZULÁK A FŐBB ESPRESSO GÉPEKHEZ De a Caffè di Pulcinella nem csak kávé..... Sok, magas minőségű kézműves termék, amelyet egyre igényesebb vásárlók számára válogattunk: Gragnano IGP bronzszűrős tészta, prémium csokoládék, kézműves likőrök, campaniai borok, kézműves sörök, kézműves mézek, „La Russolillo” kézműves...
Olaszország, Racale
...padlizsánt, valamint olyan készítményeket termesztünk, mint a püré, passzírozott ételek, pástétomok és szószok. Tésztáinkat citrommal, narancssal, tintahal feketére, paradicsommal, kurkumával, spenóttal gazdagítjuk, tiszteletben tartva a legkeresettebb formátumokat. A formátumok között szerepel a trie, a sagne incanulate, az orecchiette, a maccheroni, az olajfa levelek, a leccesi tészta és az anellini. A boraink DOC és IGP elismeréssel rendelkeznek, és bizonyos kategóriákban a nemes borok közé tartoznak.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play